Размяна на бяла и декоративна козметика- 3

• 108 924
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
 Shocked Сериозно ли? Егати и наглостта!  ooooh! Не стига, че ме измами веднъж, ами ми предложи размяна и с новия ник. Добре, че не се съгласих.  Outta Joint
[/quote]

С ОГРОМНАТА СИ НАГЛОСТ определено пресилва късмета си.

# 466
Моля,  'RuMoni' да изчисти кутията си за да мога да и пиша. Peace

# 467
Дами, кажете как е новия ник на дамата- измамница. За да не пострада още някой.  Peace

# 468
Абе направи ми на мен впечатление изображението на гланц Еssence Papaya в първия постинг на Сонатра (soniichka) в темата - абсолютно същия гланц ми го беше обещала за изпращане dudananails...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=724743.msg25979988#msg25979988

Усъмних се още тогава, че може да са едно и също лице, но си рекох - може да е чисто съвпадение, няма да повдигам въпроса засега, щом в продължение на няколко нейни постинга с "оферти" все още няма отзиви за некоректност, може и аз да греша относно нея - но не би...

На мен Сонатра (soniichka) не ми е предлагала размяна...

П.П. Част от кореспонденцията ми с dudananails на ЛС:

предлагам:
max factor falce lash effect
maestro giorgio armani mascara(оригинална)
Еssence XXXL Shine lip gloss N18 sparkling papaya
руж на can make cake blush
всичко е ново,само глосът съм ползвала малко и то с др четка

ок,аз ти давам глоса на есънс и спиралата на евелин,така ли?
понеже нещата са за приятелка,ще те помоля да ги пратиш на нейния адрес-мъжът й ще ги вземе
[следва адреса на мъжа на приятелката й, който всъщност ce оказва нейния мъж...]
ще ти сложа и подаръци като пращам Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 12:58 от krem-karamel

# 469
  • Варна
Имам за размяна неотварян "подаръчен" комплект на Нивеа от този душ гел http://www.nivea.bg/products/bath-care/Water-Lily_Oil-Shower-Gel и това мляко за тяло http://www.nivea.bg/products/body-care/smooth-sensation/Smooth-B … dy-Milk_dry-skin_.

# 470
  • София
Shocked Сериозно ли? Егати и наглостта!  ooooh! Не стига, че ме измами веднъж, ами ми предложи размяна и с новия ник. Добре, че не се съгласих.  Outta Joint
Аз пък се вързах! Въобще не се усетих, че може да е една и съща. Много съм загубена значи! Добре, че поне втория път тя първа прати и направихме успешна размяна. Въпросната сянка на Шанел най-накрая е при мен, след като първият път ме измами и не ми я прати!  #Cussing out 

# 471
Бреййй,направо си"ударила зара",както се казва. Joy

# 472
  • София

Добавям

yves rocher flower by night 50ml
Скрит текст:

Guerlain Parure Extreme 03(предполагам повече от половината)
Скрит текст:

kiko long lasting eyeshadow stick 28 - ползвани веднъж. Не мисля, че ще ги ползвам.
Скрит текст:

The Body Shop nature's minerals eye color - Platinum shimmer и Bronzed amber
Скрит текст:

The Body Shop nature's minerals eye shadow brush
Скрит текст:
Rimmel spicy bronze
Скрит текст:

bourjois healthy serum 55
- липсва около 1/3
Скрит текст:

lancome la rose deco 05- ползван, в кутийка
Скрит текст:

Daniel Jouvance  la concentre marin - липсва около 1/3
Скрит текст:

Oceane Make up remover- от предишната ми Глосибокс (не е отваряно)
Скрит текст:

EYLURE Pre-Glued Lashes - от последната ми Глосибокс (неотваряни), просто няма да ги ползвам
Скрит текст:

Clarins pure curl mascara - Purple - ползвана веднъж, с кутийка
Скрит текст:

Не търся червила и сенки.  Peace

# 473
Не съм писала в темата, но я следя и зная за dudananails. Та въпросната Сонатра ми стана много съмнителна, когато малко след като се появи в една друга козметична тема, започна да иска някой да и поръча козметика от интернет, тя щяла да му даде пари. Момичетата и обясниха как да си поръча, че и със дебитна карта може, а тя беше отговорила, че никой в семейството и нямал карта...нещо почти невъзможно в днешно време. И продължаваше да търси някакви неща уж за рожденият ден на дъщеря и.  Rolling Eyes

# 474
  • София
И продължаваше да търси някакви неща уж за рожденият ден на дъщеря и.  Rolling Eyes

Олеле, това и при мен го пробута!  ooooh!

И за да не спамя, някой случайно да разменя пигмент на MAC, NYX или Kryolan в сребристата гама?

# 475

водата засега е запазена
Ползвана една трета
 тези четка остана

Също така слагам две палитри за любителите на ЕЛ
Първата засега е запазена

втората още на никой не съм я обещала, така че ще приема всякакви  предложения от същия клас.

# 476
  • виртуално
търся
Max Factor CC 60 или 85
Etude House BB W24 honey beige

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 13:29 от Рапунцел ®

# 477
Търся продукти в травъл размери - бяла и декоративна козметика. Продукти от Прити бокс и Пинкса, без сашета. Ампули на Биодерма, ако някой няма да си ги ползва.
Търся четки за грим на Сигма, Зоева, Елф, Гош, Кент и други. Не търся четки на Орифлейм, Ейвън, Катрис, Есънс и Ебелин. Търся от четките на Саманта тази за руж и единичната за сенки, също сетинг четката.
Търся празни палитри на Инглот и база за очи на Артдеко.
Търся продукти от серията на Лореал Mythic Oil, може и други.
Търся био сапун и гел за душ - нови.
Търся още термална вода, молив за вежди или друг вид продукт за вежди, без геловете под форма на спирала - подходящ за тъмно кафеви вежди.
И не се сещам още какво търся  Grinning

Предложенията ми са няколко поста по-напред.
Освен тях се сетих че имам и 400 гр. Судокрем. От него съм си отсипала 15 гр. с лъжичка и го ползвам вече доста време за дъщеря ми, отсипах си и за мен 5 гр. и големия крем си стои така почти цял. Годен е до 2016, ако някой имам нужда, мога да отсипя от него или пък да го разменя целия, само ще си отсипя за мен стотина грама.
В момента мога да отсипя само на 1 човек 75 мл. в кутийка от травъл размер маска за коса на Лореал. Нямам други свободни кутийки. Другия вариант е аз да си отсипя и да разменя останалите около 300 гр. Судокрем.

Към търсените добавям - неоригинална палитра UD 2, СС крем Макс Фактор 40, ББ крем на Гарние. Палитра Нюд на Катрис.

# 478
Maybelline Color Tattoo - taupe - ползвано е два пъти.

Babaria - вода за къдрици с кератин и жен-шен - останало ок. 4/5 (четири пети)

L'Oreal Infallible
burning black  
Скрит текст:
- ползвани веднъж
eternal black - отваряни, пробвани, неползвани
Скрит текст:

Essence Me and My Ice cream - перли за лице
Скрит текст:
[/s poiler]

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:16 от Daisy^Slava

# 479
 Avon Dancefloor Diva illuminating face pearls

Garnier Beauty Oil с масла от арган, макадамия, бадем и роза - пълно на 3/4 от обема си
Скрит текст:

Лавандулова вода (хидрозол от лавандула) на "Българска роза" - Карлово
Скрит текст:
Ароматът е на лавандула, нищо общо с WC, одеколон или химическа миризма. Имайте предвид, че е силен!
Вода от маточина - отворена за да видя аромата, неползвана:

Всички изображения са от Интернет. Мога да снимам при интерес.
 Извинете за двата поста един след друг, но незнайно защо не ми излиза писаното в един.

Общи условия

Активация на акаунт