Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 37 228
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Талант на 2012,2013 г.
СИчкото ти Славе разбрах, само последното душко с тая"бъмба"-не. Rolling Eyes

Ми кво е това?

Аз вчера се натресох с един гаден кашквал, днес цял ден се ядосвам и 11 лева не мога ги прежаля. Не си пазя бележката прецаках се, абе...сЕ едно десет лева скъсах на две, че и още левче
Много ме е яд на мене си ме е яд... Щото на гледам и не мисля... #Cussing out

# 301
Вале, честита рожденичка! Много е хубава! Много силни думи си написала. Весел празник на цялото семейство!  Hug

Славе, брой и мъжо към децата (аз моя го броя  Mr. Green ).

Стефи, как ще се справиш и с работа, и с детенце? Аз не бих могла, затова и си стоя в къщи.

Мари, какво му е на кашкавала?

Имам една изследователка в къщи, опитва се да отвори един шкаф като се протяга от проходилката.

# 302
  • Талант на 2012,2013 г.
горчи, мирише на лекарства и е отвратен.

човек може да ритне камбаната от него......... #Cussing out #2gunfire

# 303
  • София
Благодаря ви! Имахме прекрасен празник днес!

# 304
  • Бургас
Мари,"бъмба"означава "вънка" на езика на дъщеря ми. Grinning
Не го мисли кашкавала,аз цял панталон преживях. Sad
Фортунка,много са изобретателни нашите изследователки! Heart Eyes
Как е каката?Ти снимки не пусна от бала.
Вале,много ти е хубаво детето и толкова е щастлива милата. Hug
Марчела я няма,Смърфи къде ли се шлае из земното кълбо? newsm78
Имахме една мама Милена.Тя защо не пише?

# 305
Бъмба е навън!Беше писала преди,че малката така казвала.
МАри мятай и не му  мисли.
Днес записахме каките в гимназия.
Спа на обяд от 2 -4.
Излизахме навън,дивя с пясъчника.Прибираме се и аз казвам право с банята,а той пие ми се вода и реве.Беше строен и чака в коридора да дам и да влиза в банята.
Стефи не е ли малък да работиш?Не ти се меся просто питам.А като си в дупка що не се оплака бе душата.

# 306
  • София

Марчела я няма,Смърфи къде ли се шлае из земното кълбо? newsm78
Имахме една мама Милена.Тя защо не пише?
Е, как ще ме има, като ме няма наистина . Mr. Green Славунке, сега се прибирам по нощни доби се шляя на вън. Давам отчет за изминалия ден.
1. Аз съм" Мома Англичанка" в момента и пребродих улиците.
2. Изчистих къщата.
3. От 14-17ч играх с карето бридж.
4. После бях на протест.
5. Бях на вечеря с приятелки. Само по женски в една кръчма. Намерихме се на протеста и после свърнахме в една пряка в едно много хубаво заведенийце. Да обсъдим някоя и друга мислЪ, да изклюкарстваме тези които не са с нас и да изпием по една ракийка.  Mr. Green Вечеря задължително, `щото аз съм на перманентна диета... Mr. Green Ей, сега си прибрах. Изморена съм вече от много приказки и смях.
И то свърши деня. /ей, да не ме пусне човек...ще се забравя някъде. На всичкото отгоре, не съм чула и кога е звънял М по тел....пък после ме пита...ти спиш ли та не чуваш...Спя, спя.. Mr. Green/ Утре ще го посрещна с китка на летището.   Heart Eyes
Сега започвам проверка ..Почни!!
Валенце, да ви е жива и здрава!! Прочетох това, което си написала във фейса...чудесна си!!  Възхищавам ти се за всичко което сте направили. Не ми се ясно, дали аз щях да се справя с такава ситуация, каквато имате вие. Честна съм!! И други работи мога да кажа за себе си, но те няма да бъдат в моя полза, затова ще замълча. Само да уточня за да можеш да ме разбереш, аз щях да избера по лесния път , а ти го знаеш кой е бил той....  Продължавай все така.  Hug
Дари, е хайде на добър час, пък и с друго да ни зарадваш, ти си знаеш какво.

Моля Марчето да ми извини отсъствията и да ме махне от черния списък  Crazy А подкупа ще си го получи както си му е реда -  hahaha Аз съм съвестен човек  Joy Марчеее, ай наздраве!  beer3 Пък ако си добричка може и да ти спретна една романтична вечеря на свещи  hahaha Само да не подпалим нещо от толкова страсти  Mr. Green
Много ми е приятно че те "чувам". На теб извинения....при всички положения. Черен списък...няма такъв, само бял и розов. Ти си в розовия. А, наздраве, красотна... 1dating тези ще ги пропуснем, че ще се олеем и минаваме на нещо друго в жегата.. beer А подкупи приемам всякакви, кой каквото даде.
тите, вземете се срещнете с Коконка, че ще взема аз най-накрая да дойда, та да се видите.
Фортунка е тук!  Simple Smile
Всички сте тук и ви   love001
Поздрав! баба ви Маруцка  wavey
за теб е Валенце, заслужаваш го!!

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 00:41 от marche14

# 307
  • UK
Dobro utro dami az si 4akam skayp vrazkata Crazy

# 308
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро.

Да пием по кафе...?!?

# 309
Марче все ще си засечем графиците!
А няма да ме уплашиш заповядай!
След малко скачам да правя закуска,после да излизаме.
Довечера се каня да го  водя на куклен театър.питах един куп майки и на края сами.
Всичко живо ме пита колко пари.Ами 10 лв е за 2 не е милиони.А смятам,че не е лошо да го посветя докато е малък.Дори ако му хареса смятам да го водя често.
Другите неща са цирк и делфинариум.

# 310
Добро утро!   bouquet
МарИ благодарско за кафенцето! С удоволствие ще си пийна!
Тити и аз мисля, че децата трябва да се водят на театър, цирк, делфинариум и всякакви такива мероприятия. Мен мама ме мъкнеше от малка и още си спомням с усмивка тези моменти. А колкото до парите - имам чувството, че те така или иначе никога не стигат. Та за 10лв си заслужава да се лишиш от нещо, за сметка на щастието в детските очички.
Аз си доизпивам кафенцето, което МарИ почерпи и мятам къщата докато Стефан е що-годе спокоен. Цун и гуш!
А! По въпроса как ще се справя с бебе и работа... Ами все някак ще успея. Изморявам се повече, но Стефан като го нахраним за последно към 12 и като го сложим да спи, се събужда чак в 4. Тогава пък става ММ да ходи на работа, оправя го и заминава. Дефакто аз ставам към 8 да го нахраня и сменя. Аз работя след обяд, ММ сутрин и така се балансират нещата. А когато той има някаква работа след обяд идва една моя приятелка вкъщи да гледа бебчо за няколко часа. Така че... Засега се получава. А и съм оптимистично настроена.
 Hug Hug Hug

# 311
Добро утро! Чета ви, момичета, но ми е трудно да пиша от телефона. Честити годишнини, рд, нова работа, нов дом! Живи, здрави и обичани да сте всички!
Ние отложихме ваксината (МПР), че трябвало да минат два месеца от варицелата. А сега вади зъб - сополи, рев, Т...Sad
Събирам багаж, утре заминаваме за три месеца на село при баба.

# 312
  • UK
Аз пак съм на линия и чакам чакам, вече останаха само 3 седмици Crazy леле, кога ще минат, да си идва моето момче и да си го гушна Heart Eyes

# 313
  • София
Благодаря отново за честитките за моето момиченце!
Марче, човек не знае кога какво му готви съдбата и как би реагирал...и аз съм мислела, че не мога да понеса нищо подобно, дори не ми е и хрумвало, че ще ми се наложи. Като родих Бубка бях на 22 години, бях ги навършила на 25 юни, тя се роди след три дни. Е, вервай ми, бях си детенце, влюбено, щастливо, като пърхаща пеперудка, гледана от мама и тати като писано яйце и никога несблъсквало се с проблеми.
Човек предполага- Господ разполага, това си е то истиината, аз вярвам, сче ни се поднася това, което можем да понесем...ама как точно ще го понесем и каков ще ни струва е друга работа!

Мацки, моята майка вчера изненадващо дойде и много ни зарадва. Изненадващо, защото, аз съм писала, общо взето много, много рядко някояот бабите или пък дядовците идват вкъщи. Под рядко имам предвид през половин година..дядовците и с години може да не идват. На пръстите на едната ръка мога да изброя колко пъти свекър ми е идвал у дома примерно.
Та, майка ми ни изненада приятно, дойде, празнува с нас, тази сутрин се поразходихме из Витоша и си отиде. Беше много приятно и децата бяха много щастливи. Де да се случваше по-често щеше да е страхотно!

# 314
Валенце Честит ти рожден ден на теб и на принцесата ти:) и от тук ! Права си,човек никога не очаква лошото да му се случи,но ако стане стиска зъби и прави всичко възможно да го преодолее...
Коконче леле как минаха 3 седмици, много бързо Simple Smile
Мари хвърляй го кашкавала и да не те е яд хич.... аман от развалена храна...
Дарилче честит ти нов дом и работа ! Да сте много щастливи в него Simple Smile
Стефкаки малко ви е натоварено но поне няма да се сдухваш вкъщи... Hug както мене имах предвид ooooh!
Марче посрещна ли съпруга на летището...Голяма си скица... Hug
Тити и Емо го водихме и беше супер , цял час стоя с отворена уста и не мръдна.Но имай предвид,че е края на месеца и повечето семейства нямат пари до 1 или съвсем малко...иначе хора различни ....
Аз уж малко исках да поогранича нета, затова ме нямаше , но да се похваля изгрява слънцето и на нашата улица....Емо тръгва на Монтесори занималня от понеделник по 4 часа на ден 5 дни в седмицата Simple Smile хем ми идва да подскачам от щастие хем ми е мъчно...
А другото утре отиваме да гледаме и мислим как да оправяме къщата в Банкя  newsm44 newsm44 newsm44  и след 6 месеца или година да се нанасяме там Simple Smile))) направо не мога да повярвам  Praynig
За това съм още по-щастлива....

Общи условия

Активация на акаунт