Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 863
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Чета ви, ама какво да пиша... Sad  Утре пътувам пак за София, след седмица отново се връщам в Бс. Там нет няма, само ще ви чета по телефона.

Вио - дано не е верен резултата от това изследване и да си останеш само с тревогите! Praynig

Мари - ако може с нещо да помогнем? Hug

Ваничка - ако идвате на 25-ти, обади се да се видим! Wink

Славче - ох, не стига, че е с ангина, ами сега и тази алергия... Днес тук е адски горещо, не мога да си представя какво му е на малкото човече. Hug

Коконче - ти как си? Премина ли гаденето?

Тити - взе ли изпита?

На другите момичета, виртуални прегръдки и целувки!  Hug Heart Eyes

# 661
Мари, моля се за чудо при вас!  Praynig

Вио, не се тревожи, всичко ще е наред!  Hug

Прегръдки на всички!  Hug 

# 662
  • UK
Добро утро Party на всички по много Hug
Смърфи да, да чукна на дърво, вече съм на шест
Heart Eyes

# 663
  • София
Мари, съжалявам да прочета това...иска ми се да мога да ти да сила и кураж!

Вио, не се бой, доколкото прочетох имаш лош БХС, така ли? Това нищо не значи, нищичко. амниоцентезата ще я направиш и всичко ще е ок!

Коконке, вие тримцата как сте? Вчера си мислех за теб. Бяхме си при нашите и там се роди едно дълго, дълго чакано бебе, около 10 години чакано, след много опити , след много мъки...прекрасно беше да видя такъв щастлив татко! и бебето видях на снимка даже.

Както казах ние се прибрахме, честно казано се чувствам не много добре психически, малко се поскарах с близък човек, не за първи път, но ми писна просто и съм права за себе си.

# 664
  • София
Здравейте, девойки прекрасни  Hug
Да "ударим" по едно кафе...

Вио, убедена съм, че проблеми няма да имаш. Ще видиш!! Всичко ще мине и ще се усмихнеш.
Коконке, вие там тримцата , как сте?  Hug
Девойки, никакви ви няма. Има и лоши моменти в живота, но ние продължаваме, нали? За съжаление, последните са повече, но то си е едно колело, един ден хубав, три....лош. Това е. Така че, довечера да сме на линия, та да се "чуем", кой какви ги е вършил днес, а и тези дни...
Днес ще правя сладко от бели череши и боровинки. Да видим, какви ще ги свърша.  Simple Smile
Имах неприятности тези дни. Бях по "Пирогов" и точно онази вечер нацелих голямата катастрофа. Стана лудница, но те са с предимство хората. Страшно беше.  Не, не за себе си бях , а за друг. Помогнах, колкото можах. Сега релаксирам. Ставам, защото къщата ми е лудница. Започвам да готвя, гювеч. Който е гладен да идва. Чакам го.  Hug

# 665
  • UK
Марче   bouquetтака е, тук сме и в добри дни и в лоши, а аз вярвам, че добрите ще са  в пъти повече Heart Eyes
Добре сме, растем, дебелеем (аз де Mr. Green) и хубавеем Joy Тази седмица да се изниже ииии посрещам Crazy Щастлива съм, започна обратното броене Mr. Green

# 666
Здравейте.
Мари-много съжалявам,силна прегръдка
Вио-всичко ще е наред
Много целувки на всички ви.Мен ме приеха,да уча и съм много щастлива,ходя на работа и гледам детето( почти де,петък и събота е при майка ми) Това е,отивам да чистя,после ще мина пак

# 667
  • София
Здравейте и от мен!

Аз вчера голяма почивка му ударих.
Свекито донесе леща, напазарува. Донесли са ми от Охрид герданче и го сложих веднага - много са зарадвали... Вечеряхме заедно, приказвахме, приказвахме... Как бързо върви времето... - не можахме да се гледаме, а сега се обичаме много... Peace Аз положих много усилия, много простих и издържах..., но така е по-добре.

Днес купихме на ММ един часовник, на Миленка - видеоигра, на Петьо - два малки движещи се робота, а за мен - радостта и усмивки на семейството ми...  Crazy

Довечера съм на линия... Hug

Браво Кака Дака  Peace Hug

# 668
  • UK
Кака Дака браво на теб, къде ще учиш, каква специалност? Вземам си от кафето на Марчето и след малко изчезвам на морска разходка Heart Eyes
Тите, стискам палци да вземеш утре изпита Peace Мари как си
Hug Hug Hug
Луси
 да не чувам ooooh! че си била напълнала Mr. Green видях снимките от морската почивка изглеждате страхотно, ти и децата Hug

# 669
В Свищов-Стратегическо и бизнес планиране

# 670
  • UK
В Свищов-Стратегическо и бизнес планиране
Звучи добре Hug

# 671
 Hug на всички!
Аз съм с течащ нос нещо алергия май имам.
Зачервен е и капе там по- 2 капки да ме нерви.Детето е в майка ми.Аз решавам тестове за утре!
Коконке мерси!
Смърфче да взех го предния.утре нов!Там не възлагам много надежди,но квото сабя покаже.
Вале не се ядосвай щом си права значи напред с дигната глава,макар и трудно.
Марче завърна се подобаващо.Мерси за кафето и кроасана.
Другата седмица ще пусна изследвания.Нещо ми пада кръвното или е анемия?
Ще проверя.Лек ден!

# 672
Коконче,по принцип исках др специалност,и в понеделник отивам до Свищов да подам декларация за прекласиране,ако не ме вземат със спец,която искам,ще запиша тази.Изчистих,пуснах 3 перални Shocked,и сега ще се изкъпя,и ще си направя някоя маска за разкрасяване Laughing,че довечера пак ще купонясвам и трябва да съм красива Simple Smile

# 673
Здравейте и от мен!Ние сме на вилата и аз релаксирам,а свекървата разхожда малкия.И поспах,сега съм на 6.От няколко дни се изхожда в зелено и съм леко притеснена.Сега сменихме млякото,дано да е от това и да се оправят нещата.В понеделник сме на консултация и ще му слагат ваксина.Надявам се да няма странични ефекти.

# 674
  • София
Стади, преди да се сложиш ваксината се убеди, че детето е здраво - никакви зелени акита или дрискане, никаква хрема... И всичко ще е наред!

Има ли хора за приказка?
Ако няма- да сядам да гУедам нещо...

Общи условия

Активация на акаунт