Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 859
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря ви много, милички  Hug Аз не се шашкам, но...не исках да става така, определено. Тъкмо вече почна да ми личи, започнах да усещам малко по малко бебчето, да броя с нетърпение дните, да събирам и купувам разни дрешки, и то  Tired
Куини, глупав е тоя БХС наистина, но предпочитам, след като има възможност, да знам дали всичко е наред или не е наред. След амниото ще е страшно, ако резултатът е лош. Тогава може би ще трябва да взема най - важното решение в живота си, от което ще зависи живота на цялото ни семейство от тук нататък. Но затова ще мисля следващата седмица, сега не мога.
Мама-коко, отвратителен ден, отвратителен. И не само тук, и не само при мен - има още няколко теми, в които пиша, и там е същото  Confused

# 646
Тук сме излизахме за час.Урева света,че не му се ходело да го нося,нарева  се.
Коконке 6.50 е билета казвам.Дадах 13 за два за мен и за майка чрез един сайт.
Иначе билета е 25.
Ако искаш кажи и ще ти го пратя.Постановката е на 7 август.Може да си вземете с мъжа ти ако обичате да ходите на театър.Пък Мутафова си заслужава.
Вио дано всичко е ОК.Е ако си минала 4д би трябвало всичко да е наред.
Лус няма начин заразяват се един от друг.Аз редовно се хващам от Емо.
Бонболина успокой се.Тягостно ебез детето ,но използвай ползотворно времето.
Аз ревах като почна детска. Joy

# 647
Мари мъчно ми е за вас Hug
Защо трябва да има толкова болка и мъка по -тоя свят?

# 648
Здравейте!
Дори не искам да напиша добро утро, като знам какво е за някои. Подкрепям ви виртуално, Мари, Вио, много силно! В такива моменти не ми идват повече думи.
Аз ви чета, но с тая работа нямам много време за писане.
Дано при всички се оправят нещата, вярвам че ще е така. Само кураж, търпение и сили. Hug

# 649
Здравейте,момичета!
vio,искрено се надявам това да е фалшива тревога и вярвам,че всичко ще е наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover babydust7
Пожелавам по-хубав,по-спокоен и по-успешен ден на всички!  Hug

# 650
  • Русе
И аз само чета и не пиша, но тоя път гушкам Мари и Vio. Прегръдки момичета вие сте много силни..... Моля се за чудо за вас

# 651
Мари,и аз не знам какво да кажа.Една виртуална прегръдка  Hug
Вио,знам как се чувстваш.И аз имах лош резултат от БХС и правих амниоцентеза.Бяха едни от най-тежките дни и нощи,докато излезе  резултата.Надявам се и при теб да е фалшива тревога.Стискам палци  Praynig

# 652
  • UK
Здравейте момичета Hug
какви са тези лоши новини ooooh! една след друга, валят в темата Rolling Eyes
ВИО Hug дано е фалшива тревога, наясно съм какво ти е на душичката! Мари силно гуш Hug
Тите моят мъж още го няма, към 24 го чакам и не знам newsm78 какви ще са му плановете за август, т.к ще ходи за 2 дни в Холандия на някакъв курс Crazy та незнам, дали няма да е и в тези дни, та засега няма да се възползвам от билета ... благодаря ти, все пак  bouquet

# 653
Уговорих си дата и час - следващата сряда в 10 часа в Майчин дом - Варна. Няма мърдане.
Това вместо добър ден.
При други обстоятелства бих била щастлива да пием по кафенце с Тити и Коконката, ама сега няма как.
Ста-ди, след колко време ти излязоха резултатите от амниото?

# 654
Аз го правих в София.Беше четвъртък денят за амниоцентезата,а ми се обадиха следващата сряда от лабораторията със резултата.Значи около седмица съм чакала.
Единственото хубаво в случая,че ще знаеш пола на 100% още от сега.
Ако имаш други въпроси може и на лични да ми пишеш.

# 655
  • при късмета
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Вио
 и за всички които имат нужда

# 656
  • UK
Вио МД Варна, не  е най-доброто място за амниото Peace По-скоро София Peace

# 657
  • Бургас
Вио,аз също правих амнио в Бургас.
БХС-то е пълна глупост,перачница за пари за ошашкват жените.Ако ФМ ти е добра,помисли пак.Ти си младичка.Помниш ли Евита Перонски от септемврийската тема?БХС-то и беше някъде 1към 20,ако не и по-малко,почти сигурен резултат.Да,ама НЕ!Детето е страхотно!
Резултатите ще излязат бързо,ако направиш малкото изследване за хромозомни аномалии.

Криста направи алергичев обрив от АБ.Сега и изписаха бисептол,но не знам как ще го давам,тя пищи и повръща от лекарството.

Мари,пиши като ти се пише.Непрекъснато мисля за теб. Cry

# 658
  • при късмета
Аз не мога да помогна със съвет относно амниоцентеза, затова само стискам палци.
Славе за първи път ли пие този антибиотик детето, само това ви трябваше  Hug
Мари  Hug
Отивам да направя нещо набързо за вечеря, че сега се прибираме. После ще мина  Hug

# 659
  • Пловдив
Вио, стискам палци всичко да е наред. След, като ти излезе резултата направи една консултация с педиатър-генетик. И тогава взимай каквото и да е решение. За този тест ( БХС) съм чувала много противоположни неща.
Мари, няма какво да кажа. Много съжалявам! Много сили ти пожелавам. Hug Hug Hug

Ние вчера бяхме в Бургас.....голямо изживяване.....страхотно удоволствие.
На 25 следващ мач в Бургас...искам да ходим, НО трябва да скалъпим бюджета, че вчера ни струваше, около 150лв.

На всички много  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт