Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 860
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Успях да се свържа с ММ, но не ме питайте как съм преживяла тези 8 часа... А защо не ми е пуснал съобщение, че се е прибрал вкъщи и защо не е видял, че звукът на телефона му е останал изключен след последната среща в офиса, никой не знае! По принцип си е заплес, ама този път надмина себе си.

Мари - не знам какво да кажа, какви думи да използвам, така ми се иска да ти обещая, че всичко ще се окаже един лош сън...

# 631
  • UK
Смърфиииии  Hug Hug Hug
радвам се да го прочета Peace
Да му издърпаш ушите hahaha

# 632
  • при късмета
Смърфи тия мъже понякога могат да те побъркат от притеснение.За 8 часа  ooooh!, аз ще получа инфаркт. Хубаво, че си се успокоила и последвай съвета на Кокона.
Вио с теб какво стана?
Славе пооправи ли се детето?

# 633
Редактирах заглавието ... Марѝ  spoko

# 634
Марѝ,съжалявам да прочета за недобрите резултати от скенера.Не зная какво да кажа...много сили ви желая на цялото семейство! Дано се случи чудо!  Praynig

# 635
  • София
Здравейте!
Сега влизам и прочетох за лошата новина Мари. Съжалявам. Лоши са нещата. Какво да ти кажа...нищо не мога да  кажа.  Съжалявам.  Cry

# 636
  • София
Вкъщи сме...

Миленка е добре, Петьо също 2 дена беше с температура.

Направихме снимката в окръжна болница във Варна - всичко е на ред.

Исках да напиша много, но не мога, не виждам екрана от сълзи... Мари, мила. Пожелавам ви да се случи чудо... Много ми е мъчно, толкова е несправедливо... Cry

# 637
Мари, безкрайно съжалявам за това което ви се случва  Tired Прегръщам те силно и се моля Бог да е с вас!
При мен нещата не са добре. Тоест не при мен, а при бебето. Ще правим едно изследване, което да докаже/отрече наличието на увреждания - амниоцентеза. После ще се решава.
Това е, а на мен ми се мре. Буквално.

# 638
Вио, БХС - то ли не е добре?

# 639
Вио -  Praynig Praynig Praynig
Ама какво става? Как така увреждане? Нали всичко беше наред?  Sad
Да ти е жив и здрав баща ти, то едва ли ти е до празнуване...

# 640
Куини, БХС - то даде много висок риск, да. Знам, че не е диагноза, но не мога да стоя в неведение още толкова време и да се притеснявам, затова се реших на амниото.
Смърфи, честит ти рожденик и на теб, да ти е жив и здрав  Hug Ние се напразнувахме следобедно, ама пак куца работа - подарихме му флашка (това си пожела), и тя не тръгна  Close Чисто нова, закупена вчера, проверена на 2 компютъра. Абе не ни е ден и това е.

# 641
Куини, БХС - то даде много висок риск, да. Знам, че не е диагноза, но не мога да стоя в неведение още толкова време и да се притеснявам, затова се реших на амниото.

Знам, че няма как да не ти е притеснено, но аз на това глупаво изследване хич му нямам вяра! Както ако ти е 1:150 може да няма нищо, така и ако е 1:20 000 може точно ти да се тази единица. Глупава статистика ми изглежда, сигурна съм, че всичко е наред.  Hug
Направи си изследването щом това ти препоръчват, но поне засега опитай да запазиш спокойствие!

# 642
  • при късмета
Вио, нали правихте 4Д и всичко беше наред? Миличка, не мисли най-лошото преди да имаш резултати.
Още бях писала, ама ти ме изпревари. Всичко ще е наред  Praynig с теб сме нали знаеш и с бебо  Hug
Луси добре сте си дошли
Днес не знам какво става  Cry

# 643
МарИ,съжалявам наистина,друго няма смисъл да казвам Cry
Вио,дано всичко е наред и е фалшива тревогата Praynig
Аз сума ти време не мога да ви изчета,камо ли да се разпиша.Сори мацки   bouquet
При мен е ок,бачкам уж,мама другата седмица ще си идва за 1 месец и нямам търпение да я гушна.Малкото за сефте тази вечер е отделено,на село при свекърите е,а аз вече поревах.Причината е в моя телевизор,детето не се сеща,а аз ...
Целувки на всички

# 644
  • София
Амниото даа точни резултати, не боли и по-добре да се направи. За теб ще е спокойно.
А и всяка жена-бременелка над 35 минава тази процедура иска или не...

Ти си младичка , всичко ще е наред...

Какво става, някаква дупка, толкова хора имат проблеми, не само тук, колко познати и в Украйна... все нещо не е наред... Да минава лошото по-бързо... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт