Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Талант на 2012,2013 г.
Умирам от притеснение...

На вас добро утро.

Ако мога според обстоятелствата по-късно ще се включа...

# 616
Мари,и за теб положителни мисли Hug

# 617

Мари, Вио - стискам ви палци! Дано всичко е наред! Hug

Моят баща и той е рожденник, да са ни живи и здрави!

ММ ме притеснява сериозно, не мога да се свържа с него, сърцето ми се е свило, дано излишно се притеснявам... Praynig

# 618
  • UK
Здравейте, здравейте!!
Много съм заета. Ще се "чуем", ама друг път. Стискам палци на всички, които имат нужда.  Hug
Поздрав!

Е много телеграфно Марче Joy
Аз идвам от една страхотна морска разходка, даже и краци топнах в моретУ ама само до колене tooth
Вио стискам палци, а татко ти да  е жив и здрав и дълго-дълго да ви радва  bouquet
Мари, Смърфи Hug Hug Hug
Тите богата развлекателна програма бравос! Hug

# 619
  • Талант на 2012,2013 г.
Разсейки в бял дроб, малък таз, кости, лимфи... Cry

Химиотерапевта е до тук. Праща ни при лъчетерапевта за облъчване на таз, защото има опастност от счупване на тазобедрената кост в ябълката ако правилно го разбрах и да остане на легло...

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 15:22 от Марѝ

# 620
Съжалявам, мила Мари!
Прегръщам те силно!

# 621
Maри, защо тази химиотерапия не помага? Уж толкова силна...  Cry Cry Cry

# 622
  • при късмета
 Cry не мога да намеря точните думи Мари, знам че сега не биха помогнали. Прегръщам те, силно момиче  Hug  Cry 
Вио стиснати палци. Да е жив и здрав татко ти!
Смърфи и твоя също! Свърза ли се с мъжа ти?
По една прегръдка на всички  от мен  Hug

Последна редакция: чт, 11 юли 2013, 17:36 от мама-коко

# 623
  • гр.Варна
 Hug за теб Мари.Няма думи с които да изразя колко много съжалявам за това което ви се случва.Просто..............  .

# 624
  • Бургас
Мари,това е много лошо,нали? Cry
Толкова думи искам да ти кажа,а нещо ме е стиснало за гърлото.
Аз също те прегръщам като момичетата! Hug
Пиши ни,миличка!Сила ти желая,колкото силица ти е останало!Какво казват за химиотерапията?
Когато имаш възможност,драсни тук.Още една виртуална,но искрена прегръдка от все сърце! Hug

# 625
  • Талант на 2012,2013 г.
Край на химиотерапията. Каквото са могли-направили са го. Ракът е много агресивен. Щом не се е повлиял и от двете химии, те повече няма какво да направят.

Днес се скъсах да рева, момичета...Животът ми се срина, човекът, който ме даде всичко, опората ми...ТЕ не дават надежда..........

Оставят го...и ще чакаме... Cry

# 626
Аз също много, много съжалявам. Както съм казвала и преди, не съм активна, но има няколко момичета, които са ме докоснали искрено, и за които съм се надявала и молила,
Мари е една от тях - аз продължавам да се моля и да се надявам, че чудо ще се случи.
Силно вярвам в това!!!

# 627
Ама ха изтрих си поста без да искам.
Бяхме на плаж.Емо спи.Мама е изцеден лимон.
Напазарих,мислех за морската ама нещо нямам сили.Ще има само площадка.
Смърфче ,Вио да са ви живи и здрави!
Кокона до кога си без мъж?Ако искаш идвай с нас.До тук сме 5 човека.Ще им искам процент на края от сайта. Joy
Мари  Hug дай боже да се оправи!Стига вече изпитания ,измъчихте се.
Дай боже както казва flower да се случи чудо! Praynig

# 628
  • UK
Тите какъв сайт душко Shocked нищо не разбрах smile3506 И другата седмица съм фрее и после трябва да се посрещаме Ура ура ура Smile

МАРИ
толкова много искам да ти кажа, а не намирам подходящите думи затова  bouquet Много ми е мъчно Rolling Eyes Искам една вълшебна пръчица за толкова много неща и човешки съдби ми е необходима Hug
Моля те, бъди силна, поне пред него- бъди силна. С теб съм Hug с вас съм!  Hug Hug Hug

flower25  bouquet

Смърфи Hug
свързали се с мъжа?
Честит рожден ден и на твоят тати, да ти е жив и здрав още дълги години
   bouquet

# 629
ООо Мари  Cry ако се сещаш с нещо да помогнем каквото и да е само кажи! Прегръщам те силно!
И аз съм без думи.... Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт