Домакини - първи сезон/петнадесети епизод

• 36 865
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте, здравейте!!
Много съм заета. Ще се "чуем", ама друг път. Стискам палци на всички, които имат нужда.  Hug
Поздрав!

# 601
Е, Марчелка, много набързо  Hug
Мама-коко, и Ванко помага. Оня ден пържихме яйца - за друго, както се досещате, време няма. Голяма мацаница падна, обаче човекът от тогава насам разказва на когото види как чукал яйчица (чук - чук с ръчичките), как бъркал после (пак с ръчичката показва), и как слагал сиренце  Flutter
И с прахосмукачка обича да чисти, и прах обича да бърше. Абе помощник отвсякъде Heart Eyes

# 602
Здравейте, момичета! Чета ви, но не ми остава време да пиша, от телефона става бавно.
Стискам палци на всички, децата да са здрави, мамите спокойни и щастливи!

# 603
  • Пловдив
Мари, вие плащате ли скенера или по ЗК. Защото аз моя, като си го плащам до 30 мин. ми го разчитат ( нямат никакъв шанс да ме мръднат от кабинета при положение, че ми струва 400-500 лв. без да си получа листа и диска).
Бравооо на помощниците...моето диване напоследък все оглушки си прави.
Годзилааааа и ние си имаме в Пловдив. Ама то нали съм блонди, та бавно схващам. Иначе и аз обичам така да готвя.
 Hug

# 604
Добър вечер, момичета.
Не знам как да си започна поста. Каша ми е в главата.
Лус, Славче бързо оздравяване на дечицата. Стига са се мъчили.
Мари стискам силно палци. И на детето да му се оправи скоро зъбчето. На тати да са му хубави резултатите. А мама най-накрая да се усмихне.  Hug
Вио на мен също не ми стигат 24 часа. Днес като си погледнах къщата... Бомба паднала  ooooh! Дойде гледачката на Стефан, извиних му се на момичето, че е бардак в нас. Не сварвам. ММ и той. Какво да направя!
Марче защо така на транзит? Надявам се, че си добре!
Коконче а така, мойто дете, да се пазиш!  Mr. Green
Ваничка пожелавам ти нещата за теб да се развият по начина, който ти искаш.  Hug
Титинка аз предлагам с теб и с Вио да отворим един клуб на жените, на които вечно не им стига времето за всичко и там по цял ден да си пием кафетата  hahaha
На всички останали, които не успях да спомена, защото ми е блокирал мозъка, изпращам много цун и гуш!
Хич не съм добре тези дни... Много ми се струпа... Аман! МРЪН! Дано скоро да ми мине...

# 605
Добро утро! Днес рано, рано станах, защо и аз не знам?! newsm78

Снощи ходих на кино със сестра ми. Гледахме "Зрителна измама", хареса ми. В момента киното има игра със скрач карти и като ги изтрихме спечелихме по още един безплатен билет. Скоро пак ще ходим  Wink

# 606
Добро утро и от мен  Flutter
Смърфи  Hug
Направих си едно дълго еспресо, пуснах си музика и ще изляза на двора да се събудя малко. Стефан се клатушка в релакса, да видим днес дали ще ме остави да свърша нещо вкъщи... Целувки!

# 607
Заравейте, момичета! Къде се загубихте?
Днес събирам багаж, отиваме при мама, сега сме при свекърва ми.
Довечера се очертава излизане с приятели, за първи път без деца от две години!

# 608
Хортензия весело прекарване!
Стефи не ми стига като има иЗпитиА иначе специално за чистенето винаги си намирам време.Не понасям вкъщи да е анархия и мръсно.На тая тема съм педант.НеЗнам и аз като почна работа как ще става номера.Трудна гимнастика е .
Да се похваля закупих 2 билета за Стоянка Мутафова Постановката е Палавите съседки.за 13 лв е без пари.Ще направя подарък на мама и мен!Много съм щастлива.А преди това се каня  да ходя пак на нейна постановка с една приятелка.

# 609
Днес се видяхме с една приятелка в морската.Емо беше в детския кът.Качвахме се на виенско,скача на батути,дивя на колички.Дори вечеряхме навън по-един сандвич.Прибрахме се ,един душ и сега спи. Joy
Питах доволен ли е от разходката и човека каза не не съм. Joy
Водих го на фризьор.Пусна една сълза за къдриците си.
Утре сме на плаж ако е ОК времето.А вечерта сме с друга мама към морската.Смятам да почнем редовни разходки.Така е подредено вкъщи и не ми отнема много време чистенето.

# 610
Добро утро. Поднасям ви тази страхотна закуска с молба да ми стискате палци. Много ми е натопорчено, ама много Sad
И баща ми има рожден ден днес, да ми е жив и здрав. Щях да го забравя.

# 611
Добро утро!

# 612
Добро утро,момичета!
Вио,  Praynig Praynig Praynig  и честит рожден ден на баща ти!

# 613
Добро утро!
Вио, да е жив и здрав баща ти!
Стискам палци. Всичко ще е наред:-).

# 614
Добро утро!
vio,жив и здрав да ти е таткото! Имаш стиснати палци и хубави мисли и от мен.Всичко ще е наред!  Hug
Хубав ден ви пожелавам и късмет във всичко!  Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт