Не знам да има друго АМ с плодове
. Иначе има фруктоза, да, от плодовете, ама друга захар няма. Не ме притеснява, тя не е вече малко бебе, и сол, и захар са си ок, просто са важни колчествата
Иначе най-добре чисто, разбира се, ама със зор го пие или хич 
ММ категорично не иска трето, макар че ако стане не знам какво ще правим, не мисля за това, но като цяло не искаме
Просто ми става криво, като се замисля, че никога повече бременност и новородено, ама то и след третото може пак така криво да ми стане, ама то не може да снеса 20 
ЧРД - Да си много обичана и щастлива и още 2-3 съкровища като Емма да си имате! И честита ти книжка и безаварийно шофиране от тук нататък ! 

А Ками как сладко спинка 
Сега остава и по другите градове да ходиш да ни спасяваш 
И накрая всички карат щуро и забравят за правилата 

а че даже успях и да изчистя квартирата!

шегувам се 

Бъди все така позитивна, много обичана и щастлива! 

А между другото не съм споменавала, че като влизах в операционната да раждам Елица, какво ми каза една от сестрите. Влизам аз усмихната и щастлива /нали стана на моята, че исках секцио/, поздравявам ги учтиво; те от своя страна започват да ми правят комплименти, че съм била най-усмихнатата родилка, влизаща на операция. Едната ме пита дали вече знам пола на бебето и аз й казвам - момиче. А тя, казва, че това вирнато коремче не било за момиче, а за момче и заключва - Ех, младост, младост... Пък аз отговарям - Е не съм чак толкова млада, на 36 г. съм. И тя
Умряла циганката дето ме хвали, та аз се похвалих 
И все пак, каквото е писано, това ще стане
По-скоро за общо укрепване на мускулчетата, тонус и така. За мен по-важното е, че ги прави жена, която 30 г. това е работила в специализиран кабинет, знае къде, как да пипне. Китито до скоро не лазеше и аз малко, ама съвсееем мъничко се бях притеснила, та това е, още 5 пъти ще се помасажираме /общо 15/ и това ще е, понеже тя си заминава и евентуално чак по Коледа ще дойде пак. Тъкмо навреме сега ги правим тия неща, в месеците около прохождането. Малко като бебешки тренировки
На Катето много й харесва, пеем песнички /руски
/, тя се забавлява, не е изморително, много бързо свикна и й е приятно
А като беше съвсем мъничка и аз не съм я масажирала особено 
А Ина едно пакетче го яде 2 седмици, въпреки, че на закуска и слагам по 3 лъжички. Но вечер пие по много малко, с 2-3 л. То поне е евтино, не пречи, ако го хвърлям, но дали е по-хранително, че да минавам на него... 

Може да не съм от редовно пишещите ама съм ви изчела от-до! 

Много здраве,щастие и късмет
и честито за книжката
Бюти стискам палци за държавния,сигурна съм,че ще го вземеш 
(ако пропускам някой ме извинете
Записах я на кухня,ама няма да го бъде
от месец и половина някъде е кошмар с яденето,мислех ,че с кухнята ще се оправят нещата,но пак нищо не иска
С триста зора хапва две-три лъжици и започва великото мрънкане
Ама каквото такова,в началото се ядосвах,но не мога да я храня насила
ММ си е вече в Бг ,започна нова работа и вече няма да му се налага да пътува ,парите естествено са по-малко,но сме си заедно
Преместихме се в Дупница още ми е малко едно такова ..... абе все едно съм за малко ,но и с това ще свикна (надявам се), виж с това,че Жената Вамп съжителства с нас обаче нещо не мога да свикна
Страшно груба и несъобразителна е ,но на този етап ще трябва да я изтърпя
Живот и здраве другата година ще се махнем от тук.

! Много здрава да бъдеш и много,много обичана.

. Препоръчани теми