, или просто сте ме забравили 
А то всяко нещо спомен. Най-вече обувките: оказа се, че помня покупката на всеки чифт! Е, поизхвърлих най-безнадеждните. Ненадейно установих, че повечето вече ми стават! (свалила съм...хайде като свърша с диетата ще се похваля) и няма да описвам колко се зарадвах.
Утре ще пробвам да се завлека на йога и после на козметик (опитвам да се върна в групата "и аз съм човек")
, да си много щастлива и усмихната 

. Много се радвам на детето и се чувствам щастлива, че го имам, но някак генерално не се чувствам щастлива
. Много се радвам на детето и се чувствам щастлива, че го имам, но някак генерално не се чувствам щастлива 
Вие как сте, малката хапва ли домашните или предпочита купени?
И аз от тази седмица се опитвам да се върна в този клуб, вчера ходих да си оправя краката, ръцете, ноктите, че отдавна не бях
), но много искам да си направя едно дълго каре, подобно на това. Стилист Капанов рече, че на мода в момента са късите прически
а и по-добре нещо свежо и актуално, от колкото така пазените от мен изтощени перки
Как мислите, ще ми стои ли добре?
Ти не каза, в какво най-общо се изразява режимът ти, сладко ядеш ли и въглехидрати, или наблягаш на някакво разделно хранене? не се подтискай като гледаш стари снимки и изобщо не си тюлен, важни са сантиметрите, а при теб се стопяват
, а и щом си влизаш в старите дрехи, какво по-хубаво 

? А какво стана с тортата - реши ли нещо последно?
Аз като жабата малко,но сега се замислих дали да не се клъцна така
Обаче май много оправяне има тази прическа 

И без това им се пише, че доста съм насъбрала.
.
На мен майка ми е казвала, че 20 дни преди и 20 след рождения ден на човек, са един вид критични. Нещо като магнитни бури и е нормално човек да изпада в такива състояния, даже (ще го скрия, че е гадничко) 
Аз лично не се замислям върху живота така, че това да ме кара да изпадам в дупки, нали съм философ ... 
Препоръчани теми