.... но няма да се оплаквам сега, тъкмо прочетох във фейса как с черни мисли който кърми ще си отрови бебето...та се постреснах

Иначе тя си е все такава, киселее, зъби вади, имаме цели 2 и половина, яде мноого малко или хич, 8300 на 71см, категорично не пълзи, прави лееки опити да се изправи, но много бързо предприема стратегия "пищене", разхожда ме накъдето си иска, голяма борба е за посоката...като реши нещо и няма спирка, а кръста ми сънува космодискове

Честито и християнче! 
Станала си доста активна, значи ти е спокойно, радвам се много за теб! 

и после си доспиваме 
има и разни рецепти, които никога не бях пробвала до сега, а се получават бързо, лесно и вкусно
аз лично съм много доволна, защото готвенето не ми отнема повече от 20 минути за 1 хранене, а закуската е по-малко от 5, с 1-2 изключения, когто имаш палачинка, но пък тогава си е максимум 10 минути. Няма шоколад в режима и захар, няам пици, полуфабрикати и т.н. Имаш 5 хранения, като можеш да ги смесваш, разменяш, да ги направиш на 3 или на колкото искаш. Пример за днес закуската ми е 30 грама сурови ядки и 1 плод, преди обяд - 1 плод, обяд 1 риба печена или на скара и салата по мой избор каква, следобяд 1 плод, вечеря имам рецепта за пълнени чушки с ядки, подправки и зеленчуци, но е дълга и няма да е коректно да я пиша тук
мога да ти кажа и за упражненията. Когато ми изготви режима Руми ми изпрати и линк от където да си сваля упражненията - 5 за начинаещи, 5 за напреднали и 6 за супер напреднали. Свалих си ги всичките. Още съм на начинаещите обаче и поне около месец ще продължа на тях - те са около 35 минути дневно с разгряване и разтягане. Всеки ден се акцентира на нещо - дупе, крака, корем, бедра..., но се тренира цялото тяло, Всичко е обяснено много добре и се правят на серии без почивки между тях... но аз си почивам или с гушкане на бебе или със смяна на памперс или с допълнителна тежест - бебе
) ако ги правя докато Криси спи, не си почивам
общо взето съм забелязала че пропусна ли и 1 ден да ги направя ми е гадно, не на физиката, а на психиката, виж ако наруша режима не ми е гадно
упражненията са горе долу лесни - понеделник и вторник са най-лесни, а останалите 3 дни са по-трудни, като в петък са най-кратки, а събота и неделя е време за почивкаааа
това е общо взето...
, не че много им помагам де!
Попи, честито, нали сега няма да станеш веган, всички вегани имат машинка за сушене на храни...
аз съм си поръчвала сушени домати, тиквички и моркови, обаче честно казано още не съм им намерила приложение, доматите май ги предпочитам сушени и в зехтин с ароматни подрпавки - така се и продават по магазините, тиквичките се оказа че ги има целогодишно, а за морковитге е ясно
предполагам че с плодовете ще е по-смислено - примерно сушени череши, смокини - а дали издържат дълго?
така че аут веднагически! и повече няма да я има таиз дупка 
при мен такива състояния се получават от едно чувство за неудовлетвореност. Преди, когато бяхме гаджета с мъжа ми се тормозех, защо не живеем заедно, защо още не ми е предложил брак и си падах в дупки. Преди да започна работа - няма да си намеря добра работа - дупка, като започнах работа - нямам достатъчно свободно време - дупка, като се оженихме с мъжа ми - бебето не стана веднага - дупка, като забременях - защо е момче дупка, защо надебелях безкрайно - дупка, като родих - защо не се получава с късменето - дупка, Еми пък не може всичките хубости
имаш работа, нямаш време, но пък имаш повече пари от преди, имаш бебе, но имаш и дупе и корем и не винаги винаги нещата стават както ти искаш да станат, то реве когато ти се спи, или пък спи, когато на теб ти се излиза, това е положението
поводи за дупки винаги има...
все от нещо мога да съм недоволна и ето ти причина
така че споко, ще ви мине, надявам се по-скоро че си е гадничко да ти е гадничко. И на мен днес ми стана гадно, но няма да го пиша тук 

Това за вечерното летене с бебе можеше по-рано да го споделиш 

Ама вече си се отчела с 3-тото, така че пак печеля
Иначе е хубаво, както преди да родя изобщо бях сигурна, че искам само едно, ако някой кажеше, че ще се замислям за трето чак, щях да му се изсмея, ама така е - приоритетите се променят. Единственото, за което може би съжалявам е, че не родих по-рано и двете, ама не знаех и не вярвах колко е хубаво, но пък и по-късното майчинство си има своите големи предимства 
Сестра ми е такъв тип като теб
, аз много съжалявам, че не съм такава 
Ти трето искаш ли?
А Бобо е много хубав 
Благодаря ти за изчерпателният отговор, наистина не звучи много строг
Дано постигнеш ефекта, който си гониш без проблем
и аз трябва нещо да се стягам, но само се ослушвам 

Сигурно е станала някаква грешка 

, че да мога да си ги изгледам и евентуално да поработя нещо, по нататък, към 40те си години, здраве и живот, ако ми се бременее и ражда, да си имам едно вързопче
А, и най-важно, ако съм си със всичкия, де
че така както е тръгнало с тез дупки и ями 
Сега, искам да съм много късо, като Гала едно време. Като карах фризьорския курс и шефката искаше да ми прави руси кичури, тогава много на мода. А, аз пък исках дълга и черна грива ( имах я години наред) и й отказах, а толкова ме молеше
Сега съм кафява, харесва ми много, особено тази на Сайъс миксинг калърс
та съм все едно с по-светли кичури. Като ми омръзне ще сменям с лилаво- червен тон 

Цялото й дупе е в пъпки и там където е колана
Вече не знам какви да купувам. Ще опитам пак на ПАМПЕРС, да видим
.

Иначе си ви следя 
Важното е да са здрави и подвижни....няма проблеми си мисля.
Не знам какво да го правя, сега гледам с те писали за храненията, ние от няколко дни се храним така:

Последното нещо, което бих с и помислила е, че не яде 
Всъщност съм абсолютно съгласна със скрития ти текст
Мерси за комплиментите за красотичките ми, постоянно си чудя как така се пръкнаха от такива родители, явно така ми се реваншира господ хахаха

А за утре хич не се притеснявай, повечето закъсняваме, ще се радвам да се видим 

герой не съм чак, тя и Попи е с два дивака, ама виж как пише, че и за други активности има време, аз съм си по-смотана просто 

Препоръчани теми