Имат много хубави неща, имат и големи боклуци, но цените им са високи за българския пазар. Иначе те не претендират да са висша мода. Просто за българската действителност идват доста скъпи и хората като дават пари очакват да е по- качествено. Както каза Блонди в Европа това си е средна ръка магазин- взимаш, късаш, хвърляш и купуваш ново. Дрехите са за по един сезон, повече рядко издържат, което въобще не се вписва в нашите представи и възможности
Детското, на мен ми харесва, ама и аз чакам Сале-то + отстъпката от персонала, иначе не си заслужава 

Въобще с твоите постове винаги се забавлявам 

А и закуска едва утре мисля да почвам, някакви си 4 месеца след захранването.
много е нежна 
Като се знам, че 1 година опитвахме за малката, сега си мисля, че и от капка ще хване. Пък и съм баш в пика на овуто
Нищо, де, поне ще си имам подаръче за рд

А как е Зъбльо днес

Поискаха разрешение да изведат Рош на разходка някой ден,ама пред нас.Ама пак ще помисля имат ли заслуги

Също има една игра-яде на сухо, взима нещо наужким от масата с ръката и уж го яде, и така няколко пъти, все едно се храни
Другото е, че свири на ксилофона много успешно, даже специално си обръща пръчката (не знам как се казва) в правилната посока.

Има ли я във Фейса? Ще потърся 

Влез, излез, опааа 

Макар чисто кисело още да не съм давала, кога ли ще се сетя
Аз защо си мсиля, че ти беше дала още миналия месец, или тогава си дала от тези йогурт с извара ли, какво беше 

До къде я докарах, да се притеснявам да споделям с педи, но тя си е виновна, като не успокоява, а само внушава излишна паника

тоя Кирил Йорданов трябва да го застрелят в морската градина за назидание на следващите крадци-градоначалници. Че то Бургас е като Монте Карло в сравнение с Варна.

Или тези на Хипп са по-различни, не съм чела съдържанието. За очите - нямам представа, но щом и ТМ е така, може би е просто физиологична особеност 

За Варна - абсолютно е така, центърът е като след бомбардировки, сигурно Белград след обстрела е изглеждал по-добре. Ужасно, срамно, противно изглежда, една стотинка не е вложена след първоначалното обновление преди 15-на години (не помня кога точно дойде КЙ на власт). Иначе оградили прословутата Дупка с пана с картинки как мислят да го ремонтират. И кога ще ремонтират като Европейската програма, от която явно искат да вземат финансиране изтича тази година
тъкмо викам, чакай да вляза да ви питам защо не пишете, то нова тема имало 
Препоръчани теми