Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
purpule, виж какво пише на опаковката и се обади на педиатъра.

# 481
Добро утро, банда  Hug

еми простия Никон прави един млн. пъти по-добри снимки от новия с не знам какви си там обективи дето не може и да фокусира като хората. Не разбирам от фотоапарати....

ВикТан, от това изказване си личи, че не разбираш  Hug казвам го с усмивка, да не се засегнеш сега  Hug И аз не разбирам кой знае колко, но и с Никон могат да се правят ужасни снимки, както и с всеки един апарат. Важно е, човек да разбира как се правят снимки, какво стъкло им трябва отпред и как да го нагласява и използва, всичко е комплексно. Нито един апарат не прави хубави снимки просто ей така. А ако говорим за съвсем любителско ниво тип насочвам и щрак-щрак, тогава пък съвсем малко значение има какъв е апаратът  Hug

Васето, скромното ми мнение от наблюдения е, че момиченцата 99 процента винаги в пъти са много по-диви от момченцата, да не говорим колко по-ужасен пубертет карат  ooooh!  Laughing

Пърпъл, нищо й няма, не се шашкай толкова за нищо  Hug

Сами, що не си запиша час, като ТМ си е вкъщи?  Thinking

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 13:04 от Блонди

# 482
И от мен добрутро Hug

Следя ви изкъсо, ама нямам време за писане Crazy

Пейпър, браво, ще се видите с Бютифъла в Пловдив Grinning И аз мисля че Маргито е по-готина от Галена, на Маргито много й харесвам тънките глезени, щото мойте са като на римски пехотинец Tired
Блонди браво на Крис, той е отличник Heart Eyes много ли е висока летвата че толкова деца ще повтарят?
Пърпълчестито и на теб дипломиране, успех и с магистратурата Grinning
Милановааа честито ти сърчице, догодина по това време две дупета ще дрискат на ламината хахаха
Сами и аз съм за фризьор, ще си връщам лореала, че ми писна тая черта, то аз през лятото и в къщи все съм вързана и не се разбира, лореал ли е, черта ли е Crazy и моята коса много пада, отново Crazy
Биби подготвяме се за сезона, ама да осигуря и разнообразна храна на Ивайлка, сега ми казаха, че месечен пакет с 3 хранения по 160гр е 90 кинта, к'во му плащаш Crazy поне няма да я мисля Grinning А в Созопол е такава гмеч, както казваше моята съквартирантка от студ.госдини, като ида там все се сещам за Гунди Grinning

Засега толкова Hug

# 483
Милановааа, догодина по това време две дупета ще дрискат на ламината хахаха

Недей така, че ще я откажеш  Joy Joy Joy

много ли е висока летвата че толкова деца ще повтарят?

Да ти кажа честно не знам, защото съм забравила ние какво учехме първи и втори клас?  newsm78 Те започват на 6, досега са взели цялата таблица за умножение и 3 глаголни времена (на френски  Crazy), милилитри, децилитри и литри, религия, английски или холандски, пишат диктовки и преразкази... Тук са на проценти. Под 50 децата задължително повтарят, а под 60 родителя преценява как иска, но обикновено ги оставят. Струва ми се и че като цяло белгийците не са от особено начетените  Thinking

# 484
Благодаря момичета, по- спокойна съм, гледам, че нищо и няма, заспа си спокойно. За миг обаче изтръпнах и така се панирах, иначе прочетох съдържанието веднага, не видях нищо толкова шашкащо ммм, поне така мисля.

# 485
Здравейте,
Пърпъл  Hug
Ние миналата седмица боледувахме за първи път Tired, кашлица и сополки, но вече мина. И сега се донаспивам, че нощите бяха кошмарни.

И да кажа, другата седмица от четвъртък до неделя сме във Варна и сме готови за срещи, не пиша редовно, но ще се радвам да се запознаем, до колкото си спомням Сами, Месечинка, Ивка, Койчева, а след това към Китен, така че и бургаските бебоци може да видим  Grinning

При нас, активно пълзене и изправяне, ма-ма, ба-ба, мятаме с ръчичка за чао и пляскаме ръце, скромно, но пък затвърдено  Crazy
С хапването сме доста зле, сутрешното и следобедното хапване около 50 гр., а на обед вчера изядохме за първи път цяло малко бурканче на Хип.
Вие как сте структурирали менютата на бебоците?

Честито и на християнчетата, и аз подготвям нашето кръщене  Grinning

# 486
  • Варна
Луни,
ще чакаме включване Simple Smile

# 487
Полудяваммммммммммммммм  Crazy Crazy Crazy
Дете, учене и диета е отврат комбинация  Sick Sick
Анди няколко нощи е отврат, даже май ми пари, ама не му меря Т-та  Joy имам толкоз много да уча, а уча само по 4-5 часа на ден, а аз съм свикнала по 12 часа и сега ме свивааааааа  Blush
Чета ви, ама не мога да се включа адекватно, искам вицовете да прочета  Mr. Green
Някой питаше дали си държат шишето, Анди не, чака като пиленце, отваря човката и хич неще да поеме шишето  Mr. Green
Миланова, честито чуто сърчице  Heart Eyes Heart Eyes

# 488
искам вицовете да прочета  Mr. Green

После да не се оплакваш  Mr. Green

Скрит текст:
Две стари баби се разхождат и по едно време пред тях на улицата тлъста, зелена храчка. Едната възкликнала:
- Гледай, гледай, Пено, брошка!
Пена веднага се навела да я вдигне и казала:
- Ууу, че си проста, Станке, не е брошка, верижка е  bowuu

Joy

# 489
  • До морето
Влизам да кажа на Миши, ако чете да ми звънне, че май съм й затрила номера  Blush

Блондиииии, много е гнусен тозииииии  Sick Sick Sick Sick За фризьора - моят мъж жъне сега сутрин от 7, вечер до 10-11, без почивен ден и така ще отиде поне още 20 дена. Миналата седмица имах час за боядисване, ама пък тогава фризьорката се разболя. Както и да е, оцеляхме, яде, спа, игра, накрая малко мрънка, ама съвсееем малко.

Ние имаме 2 горни венеца побелели и не знам от това ли или от горещините, обаче почти нищо не е ял на обяд. Сега мисля да му направя АМ преди да заспи  newsm78

Луничке, чакаме те другата седмица.

# 490
хаха  Joy Joy много е як  Mr. Green
Аз имам друг любим, може би свързан с плюнкии, ама няма как да направя физиономията тук  Mr. Green
Скрит текст:
Момче и момиче правят секс в колата. Момчето свършва в устата на момичето и тя седи така  Sick
 Ще гълташ ли? - пита момчето.
Не, казва тя.
Да ти отворя прозореца да плювнеш?
Не, отговаря момичето.
Ами, кво искаш?
- Хляб.  Mr. Green Mr. Green
[/b][/i][/color]

# 491
Привет момичета,

скоростта на интернета тук си прави експерименти с нервната ми система... да видим колко ще устискам без свестен нет! Simple Smile

Добре съм, вече с 1 мъдрец по-малко и колко по-приятна болка е болката от изваден зъб в сравнение с болката от възпален нерв на зъб! Ще живея, ей голямо облекчение честно! Simple Smile Вече бях започнала да си мисля и разни глупости от сорта на това, че този зъб може да ми увреди слуха, зрението и мозъка... или например да припадна от болка докато съм сама с малкия и някой да го открадне или да викнат местните социални и да ми го вземат Simple Smile Попи и на мен ми е паднало нивото на онова нещо, което кара хората да си мислят лоши неща Simple Smile

Махнаха ми зъба за точно 20 мин, като само слагането на упойката болеше. Криси дори и не разбра че съм в другата стая, няколко какички му се радваха и го забавляваха, даваха му бисквитки, въобще когато излязох от зубара той беше щастлив и доволен. Simple Smile Сега ще предявявам разноските си за възстановяване от гадния си застаховател. Тези прасета - застрахователя ми, ме държаха цял ден на телефона докато ми кажат, че покривали само определени дентални рискове.... не ми се мисли каква ми е сметката за телефон, но мога и нея да им я предява, малоумници! Simple Smile

стига толкова за мене Simple Smile

Сами и на мен ми пада много косата и това дори без да я боядисвам, така че не би трябвало да е изтощена от боя Simple Smile (подсказка не сме бременни с теб явно, помня че в онзи период нямах никакви грижи с косата)

Блонди браво на детето! Simple Smile)) И аз не помня какво сме учили в началното училище, но доста си беше и като материал и като време...

отново благодаря на всички за стиснатите пръстчета, чака ме тук една рибка да й видя сметката и да метлосваме загребските улици Simple Smile

# 492
Хилоуууууууууууу smile3534 smile3534 smile3534
Тъкмо сядам да пийна сутрешно кафе и да ви прочета  Mr. Green

Белверде,никой до сега не ми е казвал,че му приличам малко на Галена  newsm78 newsm78 newsm78
Ще ми се да съм слаба като нея: Hug Hug
Коралитка,къде си  Hug Hug Hug Редактирам-появила си се Hug Радвам се ,че всичко е минало  Hug
Блонди,браво на Криско  Peace
Пейпърче  Hug Hug Hug
Лино,брисай,брисай,то от чистене на къща спомен нема  hahaha hahaha hahaha hahaha Аз нали съм на Заебин и много мръсно пак стана у нас...ама като нема желаещи да почистят  Whistling
Пърпъл,аз давам солети.Преди му ги държах и контролирах колко пъха в устата си,ама вече не.Давам и се оправя сам  Naughty Надявам се на малкия бонбон нищо да му няма  Hug
Кашпи,ми как нема да ти харесат тънките ми глезени.Че то туй най-тънкото нещо у моето снажно тяло  Joy Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Много евтино у вашия Вилает  Hug
Бютииииииии   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аууу,много гнус тия вицове   Sick Sick Sick
Сега и закуската ще отложа  Joy Joy Joy

Рош заспа,след като опита за първи път днес телешко  Mr. Green
Сутринта ми отказа кус кусчето,ама нищо,здраве да е  Peace
Сега допивам кафенце и отивам да мия чинии,че....нема  в какво да сервирам вечерята иначе  Joy Joy Joy Joy Joy

# 493
Здравейте!! Имам въпрос към мамите, които се стягат за море - с какво ще ги храните фъстъците? Ние вече ядем от детската кухня, но в Китен не знам дали имат... Thinking А малко трудно ще ѝ готвя без кухня...Може би ще трябва пак да минем на купени пюрета...Ще се радвам ако някой сподели идеи   bouquet

ps. Много искам да се похваля, че от снощи най-после Ралица пропи АМ  Grinning Голямо постижение си беше за нея! Печелившото мляко е Хумана 3 с банан и ванилия, но задължително леко охладено Crazy Сега поне съм спокойна, че ще пие мляко, дано само да не се откаже  Praynig

pps: Видях че има частна детска кухня Бамбини в Бургас, която отворила пункт и в Китен...Малко засукани манджи, но за шест дена може и да стават. Само не знам как става записването newsm78

приятен следобед на всички   bouquet

# 494
Амуринка, ние ще сме за 3-4 дни, ама ще заложа на купените - или от тук ще му нося, или там ще му купя.  Peace

Неско днес яде телешки гювеч, ама явно пак е имало чесън вътре, защото придоби оня приятен аромат ...  Sick
Вчера пък решихме да ходим на планина със зълвини ми в края на другия месец ... Усещам как 3 дни ще съм без мъж, че там има и язовир ...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт