Онлайн любов се развъртяла и резултатът - АВГУСТинче вече се изправя

• 27 666
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Велики Преслав
Захариева, и аз трудно, със стимулация, имах някакво леко завишено количество на мъжки хормони, и не мисля, че ще стане пак, затуй и много не внимаваме  Whistling
Не внимавате казваш, да не стане така, че ти да си първата зряла мама от темата, забременяла с трето  Mr. Green  hahaha Защото на мен ми се размина...  Grinning Голямо закъснение обаче  се получи - 8 дена  newsm78 Вчера бях на Зумба, много диви танци бяха... и тази сутрин като вдигнах от креватчето ѝ /почти 11 кг-овата/ Елица и ме сряза корема.

Koralche_ измъчи се с тези зъби  Sad  Hug Не разбрах обаче, за вадене ли са всички или трябва да се лекуват/пломбират/. Ако принципно са здрави, може би наистина е на нервна почва. Ето, при мен ваденето на мъдреца ми се размина, както го и планирах. С няколко дренажа и обезболяващо за няколко дни / почти седмица си беше де/ и болката премина, все едно нищо не е било. Супер съм си сега. Но есента трябва да го извадя  Naughty Стискам палци да се наредят нещата по най-добрия начин за теб  Peace

bi_bi и ти ли сериозно се замисляш за трето  Party Мога да ти помогна да си планираш едно момиченце  Laughing Имам една таблица, много вярна... като някоя врачка ме търсят познатите ми да им планирам за тях или за техни близки  Grinning

belverde  Hug Hug Hug За разходките - то при нас само природа, ама и това омръзва. А пък в лошо време съвсем няма какво да се прави вън. Добре, че днес вече се оправи времето. А Елица така се кефи като тръгнем да излизаме, започва да пищи и така докато излезем от входа на блока. Затова е пресипнала, ама пак не спира да крещи  Simple Smile

VikTanDeya сигурна съм, че си щастлива майка на три деца, особено като се има предвид, че последното ти дете е момиченце  Heart Eyes Както казах, за сега ми се размина, но не е изключено за в бъдеще да се замисля за трето, че почти... се бяхме настроили с ММ  Simple Smile А за гласа ти - пази си го, че ако го загубиш,  дисциплината у вас ще стане мираж  Joy Joy Joy

# 631
Захариева, разбуни духовете сега с тая таблица  Twisted Evil Twisted Evil аз имам време, след 4-5 години, ама дай да си я сейвна на компа отсега, че ще се боря за момиченце  Joy Joy

# 632
Ехооо, как сте? Hug
Ние сме супер, ама много обикаляме... Crazy Като е хубаво времето, какво да се прави друго Flutter
Благодаря ви за хубавите пожелания и хубавите думи за моя ходещ бебок. Сега го е страх да ходи сам, не е падал, иска да го държа за ръчичка и да ходим двамата Heart Eyes Анди и той се опитва да стои сам... Ох, ще е цирк като се пуснат и двамата да търчат наляво и надясно Crazy
Кашпи, със закъснение, но няма как да не отбележа. Да ти е жив и здрав порасналия мъж. Много да се гордееш с него и да те прави щастлива, щастлива....щастлива  Hug
Koralche_, да не е на нервна почва това с твоите зъби  newsm78 Дано да минават скоро. Hug
Пресите, преди много години си взех такава за изправяне и за вафли  hahaha Joy Обаче, от както съм тук при нашите, някъде ми се запиля едната поставка за изправяне и не мога да си правя косата  Crossing Arms За това и не пускам снимки с новата прическа, искам да се докарам и тогава  Blush Laughing
Д. Захариева, я пусни таблицата, че и на мен ми е интересно хахаха  Mr. Green
 cheers Наздраве  Wink

# 633
И днес да се разпиша  Laughing
За пресите, преди постоянно ползвах, бях ту на вафлички, ту изправена, но сега... не помня от кога не съм, от преди да забременея  Blush Аз никъде не ходя, че да се глася  Blush А така за разходка само едно време се гласях  Mr. Green Сега винаги съм с вързана коса и готово  Crossing Arms
А със сешоар и четка въобще не мога да боравя  Stop

Да ви се похваля, че Ина вече ми дава целувки  Heart Eyes Отваря широко уста, забива се в бузата ми и започва да ме лигави  Joy

Вик, супер, може да се видим, колко време ще си тук? Пиши ми на лични като разбереш точно кога ще идваш, аз до 17 със сигурност ще съм в Плевен, че тогава ни е консултацията, а после заминаваме за Търново, ще постоим там преди морето, но не знам още колко дни преди това.

Коралче, ужас, много неприятно с тези зъби  Confused

# 634
  • гр.Велики Преслав
Хайде, смятайте и планирайте  Simple Smile
Навършени години и месец на зачеване
Скрит текст:

# 635
Захариева, при мен съвпада Simple Smile

# 636
  • гр.Велики Преслав
Захариева, при мен съвпада Simple Smile

Peace Повечето ще се убедите, че съвпада. Разминаване може да се получи само когато не е съвсем сигурно точно кога е зачеването - на границата на два месеца или ако вие сте близо до РД и се чудите коя цифра за навършени години да изберете.

# 637
Камелия ми излиза момче обаче  Simple Smile Иначе Криско съвпада  Simple Smile

# 638
Ауу, Захариева  Mr. Green аз този календар го знам, гледах на сестра ми и не познах, ама моето се оказа вярно. Значи за момченце ще чакам да навърша 30 и тогава се почваме  luvbed Че има най-голям шанс  Mr. Green Като се знам как прихващам, цяла година  Whistling

Момичета, да ви питам, тези от вас, които сте на кухня- ще може ли да споделите какво ви готвят за основно. Поне някои идейки да събера  Blush А, подправено ли е яденето, в смисъл сол слагат ли?  Thinking 

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 18:31 от tarantulka28

# 639
Тарантулке, аз ще взимам от тук, разгледай менюто, пуликуват си го назад по седмици  Simple Smile

А морска сол аз също започнах да й слагам от два-три дни. От една страна, че вече блудкаво не й се яде, от друга започнаха жеги и тук и с изпотяването нуждата от сол се завишава  Simple Smile

# 640
Видях, че много се ползва морската сол. Според последни проучвания, морската сол била същата като трапезната  Thinking та сега се чудя каква по- щадяща сол да взема  newsm78 Иначе и аз слагам по малко. Давам й и от нашето ядене, което става за нея. Снощи например бях направила булгур с кайма и чушки, дадох й, че и за още питаше. Омеших и го с 1 лъжица кис. мляко и страшно й допадна  Peace
Благодаря за сайта, ще го разгледам и ще видя какво мога да сътворя от там Simple Smile
Иначе направих й леща, ми такива позиви за повръщане правеше, пасирах й я, пак не я иска, явно самият вкус не хареса. Бащичко  Mr. Green
А, нектарините са на голяма почит, една си я омита като стой, та гледай, даже реве като свърши  Mr. Green

# 641
Аз редувам морска с хималайска. Остана и сивата (Келтска). Други видове сол мисля, че няма  Simple Smile Не мисля, че можем да сравняваме морската сол с трапезната, тъй като морската сол е изцяло природен, натурален продукт, който не се подлага на допълнителни обработки. Аз поне не се притеснявам, де, ти ще си прецениш  Hug

Ох, като човешка черта имам непоносимост към т.нар. тарикати, направо ме влудяват  ooooh!

# 642
Блонди, виждам, че във Вторник  за седмицата 08.07.2013 – 13.07.2013 има зрял фасул и сладко.  Могат ли да се дават? Аз мислех, че се въвеждат по-късно и затова не съм пробвала  newsm78

# 643
  • гр.Велики Преслав
Камелия ми излиза момче обаче  Simple Smile
newsm78 Защо ли пък не съвпада? Ти през кой месец си навършила 37 год.? Да не би да си по-близо до 36 -тата си год. - виж там ноември е момиче  Grinning

# 644
Д. Захариева, на мен и трите ми излизат  Peace

Ауууу, не! Сега видях, че Дейката не излиза. Аз съм гледала такъв календар и всичко си излизаше точно  newsm78

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 19:56 от VikTanDeya

Общи условия

Активация на акаунт