Още преди 2 год при д-р Михова следях първата си бременност, която се наложи да прекратим в 6м, поради тежка малформация свързана със сърчицето; в този ужасен момент тя ме насочи към кардиолог за потвърждение и към лекар за аборта. Не ми се мисли ако трябваше аз да си ги търся и да се чудя сама какво да правя.
С тази бременност пак отидох при нея - тя си спомняше и името и физиономията ми

петък вечерта почнаха контракции, зачестиха на 5 мин и към 1 часа през нощта отидохме до болницата - видя ме лекар, каза че още са леки и че ако искам мога да остана. Прибрахме се, контр. продължиха и вече в 4 часа бяха на 2-3 мин и много силни. Обратно в болницата и вече имахме 6 см и почнахме процеса по приемане - документи, клизма, вз. кръв, подготовка за епидурална (която аз си поисках от вратата

Доволна съм и от условията и от лекари, акушери, педиатри и т.н. Винаги са помагали и не говоря само лично за себе си. Е, аз не съм особено претенциозна и не обичам да занимавам всички със себе си... Всъщност единствено д-р Ташков не ми направи особено добро впечатление, защото аз рядко задавам въпроси или се оплаквам от неразположения, но не ми е приятно да се отнасят несериозно (с бъзик) с мен точно в тези случаи. Явно не е моя тип лекар. Иначе съм доволна от всички

На епикризата на бебето освен изсл. на кръвна картина, имам ваксините, дата на взета кръв за скрининг за ВНХ, ХТ и ФКУ (резултатите явно излизат след 2-3 седмици и ако има нещо обезпокоително те тръсят по телефона!!!)
Това е от мен, дано да съм била полезна