Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
благодаря за бързия отговор, Home raider, явно съм пропуснала обсъждането на местенето, може би е в старата тема, там ли да прочета повече по въпроса?

# 121
  • София
Може и да съм се объркала, че е обсъждано. Както и да е. Мен лично ме държаха няколко часа в родилна зала (което не е проблем,защото така или иначе се стои там 2 часа), след което ме преместиха на 3-тия етаж(мисля,че е Патология) за 2-3 часа, докато се освободи стая на 2-я етаж, където са родилките.

# 122
# 123
Хайде и аз тук да се информирам за последните новости.

# 124
# 125
Здравейте момичета,

може ли някой да ми даде телефон на д-р Сигридов. Аз съм негова пациентка вече втори път, но някъде съм го запиляла.
Дъщеря ми имаше контакт с дете с варицела и сега не знам какво да правя  Sad, защото четох, че до 6 месец риска е голям.

Благодаря предварително!  и извинявайте - вероятно не съм в правилната тема

# 126
  • София
Здравейте момичета,

може ли някой да ми даде телефон на д-р Сигридов. Аз съм негова пациентка вече втори път, но някъде съм го запиляла.
Дъщеря ми имаше контакт с дете с варицела и сега не знам какво да правя  Sad, защото четох, че до 6 месец риска е голям.

Благодаря предварително!  и извинявайте - вероятно не съм в правилната тема

Здравей, писах ти на лични, стискам палци всичко да е наред, и аз бях в подобна ситуация преди 1 месец. Детето може да те зарази само ако то вече е заразено  Peace

# 127
В градината на дъщеря ми имаха доста дълго време варицела, но не съм я спирала, защото аз съм я карала...lelyata ти не си ли я карала като малко, ако си няма от какво да се притесняваш.

# 128
  • Sofia
Моят син се разболя, когато аз бях в 6 г.с, знаех, че съм я преболедувала, но си пуснах изследване. Сигридов ми каза, че имал пациентки с варицела и в днешно време не се прекъсвали бременности, дори майката да се разболее.

# 129
  • София
Моят син се разболя, когато аз бях в 6 г.с, знаех, че съм я преболедувала, но си пуснах изследване. Сигридов ми каза, че имал пациентки с варицела и в днешно време не се прекъсвали бременности, дори майката да се разболее.

Да така е, никой инфекцизонист няма да препоръча на бременна, заразена с варицела, да направи нещо такова - от личен опит говоря, скоро имахме такъв случай с една позната. Направи си изследване, не я беше карала, инкубационният период е бил преди 13 г.с. въпреки всичко съвета беше да се види на феталната в 20 г.с. има ли малоформации и  последици (рискът отново е статистически) и като крайна препоръка беше да се иска съвет и консултация с протокол от шефката на Инфекциозна болница (която едва ли ще каже "направете това или онова").

Мисля, че едно изследване сега е достатъчно, а ако не дай си боже е положителен резултата, тогава ще се предприемат действия, спрямо съвета на следящия АГ  Peace Стискам палци да не се стига до там  Peace

# 130
Благодаря ви много за съветите!
не съм карала варицела - иначе изобщо нямаше да се притеснявам.

# 131
  • Пловдив
Здравейте, записвам се, защото и аз мисля да раждам в Надежда.
Интересува ме скоро ще има ли ден на отворените врати и, ако някоя родила мама се е възползвала от допълнителните здравни фондове и знае, да ми разясни какво точно трябва да пише на фактурата?
Моето бебе беше заченато в Надежда и много силно се надявам да се роди там, живо и здраво!

# 132
  • София
Здравейте, записвам се, защото и аз мисля да раждам в Надежда.
Интересува ме скоро ще има ли ден на отворените врати и, ако някоя родила мама се е възползвала от допълнителните здравни фондове и знае, да ми разясни какво точно трябва да пише на фактурата?
Моето бебе беше заченато в Надежда и много силно се надявам да се роди там, живо и здраво!

Здравей, мисля, че ден на отворени врати има всеки понеделник, сряда и петък следобед, след предварително записване на регистратурата. За другото не мога да помогна Simple Smile Успех и стискам палци всичко да мине идеално   bouquet После ще разказваш  Hug

# 133
  • Пловдив
 jane_anderson Благодаря!
Ще се обадя да се запиша, хубаво е, че са често дните на отворени врати, ще го съчетая с някой преглед.
И да, обещавам след раждането да разкажа впечатления.

# 134
  • София
Моля някой да ми каже цената на фетална ехокардиография,както и цената на профилактичен преглед на сърце на дете. Днес записах час, но цената която получих като отговор беше "най-вероятно е толкова"...

Общи условия

Активация на акаунт