Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 88 106
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
jane_anderson като си през ден каква сума плащаш?

Магнитче, казах го образно - всяка седмица съм на тонове, а два пъти в седмицата акушерката на Сигридов ми бие инжекции Б12, заради ниски резултати от изследванията, утре съм на инжекция, в петък на отворените врати, в понеделник пак на инжекция и така до датата на секциото Simple Smile Иначе док го виждам всеки път за малко без час за преглед (то и няма свободни), на преглед съм за последно на 11.10 Simple Smile

# 436
hrisence бях ходила в болницата няколко пъти попаднах на Сигридов случайно той беше просто на смяна акушерката която ми видя тоновете ми ги занесе при него да ги види.Иначе ако знаех че е такъв никога нямаше да отида там или поне при него.Ти при него ли си била?Teodora позволяват на таткото да види теб и бебето веднага след раждането за малко и след това има свиждания горе в стаята от 17-18ч може да влезне при тебе и да гушка бебето  newsm76 което е супер според мене.
Да Гери при него се следя в Надежда,и при него мисля да раждам ако няма изненади преди датата която се определили понеже ще съм секцио...найстина си е с по особен характер и понякога немога да разбера бъзиците му,но като цяло за мен той е повече от доктор и винаги е съпричастен с проблема ти както вслучая е бил с теб,изживял го е по свой си начин поне аз така си го обяснявам..

# 437
Как се държи с тебе вика ли ти понякога избухва ли.Кажи ми моля те много ми е интересно.
Герито, въпреки че грамотността не е по съществото на темата, аз мисля че е важна част от общуването, пък било то и във форум или между бременна и лекар. Знаеш ли за какво служат запетаите в българския език? Толкова е неприятно да се прочете написаното от теб, че ако и така говориш... представям си, че не му е било лесно на д-р Сигридов да общува с теб, ако изобщо написаното, сякаш от второкласник, отговаря на истината и не си спестила/"окрасила" нещо от случилото се.   #Crazy

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 00:09 от pokita

# 438
Мила pokita нека всеки си пише както си иска със или без запетайки мисля че съм го написала грамотно все пак и се разбира ама благодаря ти за съвета другия път ще пиша със запетайки щом си се взряла точно в това. На мене ми беше трудна комуникацията с Сигридов не на него.И НЕ не съм окрасила нито една думичка това ми се случи това разказвам. thumbsup

# 439
Абсолютно права си Гери ,имайки впредвид написаното от теб как може човек да обърне внимание на правописа...УЖАС УЖАС УЖАС..

# 440
Тя даже реши че лъжа. Laughing Има всякакви хора пак се убеждавам Simple Smile  ooooh!

# 441
Ужасно тъжно е да има толкова неграмотни хора, които стават родители. Жалко за децата. Дано успеят да надскочат родителите си, че не ни трябват повече неграмотни с ниска/никаква култура.  ooooh!

# 442
  • София
не ви ли се струва, че прекалявате  Rolling Eyes

# 443
  • София
pokita,Уважавай хората и не прекалявай Naughty

# 444
Този който прекалява е един pokita..Незнам как може да дадеш оценка на някого само от един пост във форума,това не говори добре за теб,май на теб пък ти липсват първите 7 год.възпитание..

# 445
  • София
Масово пишат неграмотно, но стига сте товарили темата с глупости. Stop

# 446
Аз не виждам да е неграмотно това че няма запетайки не значи че е неграмотно.

# 447
Момичета, престанете да спорите за глупости. Адски изнервящо е за хората, които четат. Да, наистина е добре да спазваме някаква хигиена на писане( във всякакъв смисъл), но това тук не е литературен форум и всеки има право да пише така както може.
За д-р Сигридов- виждала съм се с него преди година. Стори ми се голям симпатяга и се отнесе много внимателно с мен. До колкото разбирам е чешит с по-особено чувство за хумор и може би хората, които се обиждат твърде лесно е по-добре да се обърнат към друг лекар. Възможно е да се е държал лошо в някакъв момент. И лекарите са хора, и те имат кофти моменти. На мен също ми се е случвало да овиквам клиенти. В нормално състояние не си го позволявам.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 16:17 от BettyBoop

# 448
Искам да попитам има ли тук момичета, които са искали да родят секцио в болницата, но не са искали да планират дата, не са се следили там и просто са отишли в деня, в който детето си е тръгнало самичко??? Ако да, как се отнесоха с вас? Всичко нормално ли протече?

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 16:53 от ♥Пандичка♥

# 449
Пандичка, мисля че докторите като цяло не харесват спешно секцио, при положение че се знае предварително. Но най добре е да отидеш на една консултация с израждащ доктор към началото на 9 месец и там да си уточните всичко. Аз поне така ще направя, сега на 30.09.2013 имам час при Ташков и мисля да уточним тези неща, и съм решила там и тонове да записвам до раждане.

Общи условия

Активация на акаунт