Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 832
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Записвам се и аз да следя темата, защото засега съм се насочила към Надежда за раждане Simple Smile

# 16
  • София
Засега и аз съм избрала "Надежда", ходих на отворени врати миналата седмица и ми хареса.

Другата седмица мисля да отида на преглед, казаха, че е хубаво да се отиде (при положение, че не се следи там бременността) преди да се постъпи за раждане.

# 17
Колко ще струва раждането в Мбал Надежда Rolling Eyes

# 18
Аз пак да попитам - моля споделете инфо за плащането на раждане/секцио при здравноосигурени - колко пари трябва да се платят на място - 1400 или цялата сума от 1750 и после ти възстановяват до 1400?

# 19
  • Sofia
Раждането струва 1400 лв за здравноосигурени и 1750 за неосигурени.

# 20
Записвам се да следя темата.

# 21
Бихте ли дали линк към сайт на клиниката с ценоразпис, защото нещо не намирам Sad

# 22
  • София
Запис Simple Smile Благодаря за новата тема   bouquet

# 23
Бихте ли сложили в първия пост телефоните на клиниката и сайт с ценоразпис /ако има/?  Simple Smile

# 24
И аз съм тук.
Ценоразпис няма в сайта, но по-горе са написали, колко струва.

# 25
Здравейте!
Записвам се и аз да следя темата, защото съм избрала тази болница за раждане. Надявам се само да се включат повече майки, родили естествено, с разказите как е протекло тяхното  раждане, защото повечето разкази са за секцио.

# 26
Раждането струва 1400 лв за здравноосигурени и 1750 за неосигурени.
Благодаря, Криската, знам цените, имах предвид като здравноосигурена колко плащам на място в болницата - 1400 или 1750лв. и след това ми възстановяват. Някъде тук бях чела, че всички плащат на касата 1750 и после ако си здравноосигурена ти връщат надплатеното до 1400 лв. Искам да знам като отида на касата колко пари да приготвя. Не знам дали се изразявам достатъчно ясно, надявам се, че ме разбрахте Simple Smile

# 27
  • София
Бихте ли сложили в първия пост телефоните на клиниката и сайт с ценоразпис /ако има/?  Simple Smile
Там са, още от когато направих темата! Че и адреса го има. Laughing четете бре хора.
Ценоразпис още няма, дано Нани се включи. Peace
А и редакция може да се прави до 24 часа. В случаи,че искате нещо да се добави,синтезирайте и го напишете към края на тази тема ,за да може онзи който прави новата да знае какво да сложи на първа страница. Peace

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 14:30 от magnet_for_happiness

# 28
  • София
Плащаш само 1400 на каса

# 29
  • София
А дали има терминал за плащане с кредитна или дебитна карта или само в брой се плаща?

Общи условия

Активация на акаунт