Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 901
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Kanari, сподели, моля те, какви "бакии" са ти оправяли от др. Сигридов, много ми е любопитно. Какво не ти е харесало в отношението му?

# 77
От всичко написано дотук аз май се разубеждавам да раждам там, следя се при д-р Сигридов, от който съм доволна засега, но ще си родя в Токуда както и предните 2 пъти  Heart Eyes

# 78
  • Sofia
Kanari, сподели, моля те, какви "бакии" са ти оправяли от др. Сигридов, много ми е любопитно. Какво не ти е харесало в отношението му?

Да, да, и аз искам да чуя за бакиите.

# 79
Kanari: Д-р Сигридов няма да го коментирам- писала съм и сега няма да го дъвча-не харесвам нито методите му, нито държанието му (Това послендото си е до човек)...

[/quote]
Подкрепям напълно за държанието! Аз затова съм при Михова вече, беше ми омръзнало всеки път като задам някакъв въпрос да слушам колко съм тъпа, неграмотна и невъзпитана, че да питам такива работи ... Иначе като лекар мисля, че е много добър, но е доста особен.

# 80
Момичета, може ли някой да сподели ако е правил запис на тоновете в болницата. Как става, записваш ли си час предварително, при кой лекар, може ли при различни, може ли да се ходи Събота или Неделя например? Колко струва?

# 81
  • София
в събота може да се ходи на тонове, аз все тогава ходех, за неделя не знам.
записва се час, като се записва и име на лекар, щото те ги коментират накрая, иначе някоя от акушерките ги прави.
20лв струваха по мое време преди 3-4 месеца.

# 82
Аз искам да изкажа изключителни адмирации към д-р Сигридов, д-р Генадиева и д-р Ташков. Не мисля, че има друга подобна болница в България и трябва да се даде шанс на персонала (визирам коментираните проблеми с администрацията) да се координира. Освен това с пациенти по принцип се работи доста трудно, който не е бил от отсрещната страна не знае. Лекарският екип е наистина страхотен, дано да имат сили все така да помагат на хората да бъдат щастливи.

# 83
Аз искам да изкажа изключителни адмирации към д-р Сигридов, д-р Генадиева и д-р Ташков. Не мисля, че има друга подобна болница в България и трябва да се даде шанс на персонала (визирам коментираните проблеми с администрацията) да се координира. Освен това с пациенти по принцип се работи доста трудно, който не е бил от отсрещната страна не знае. Лекарският екип е наистина страхотен, дано да имат сили все така да помагат на хората да бъдат щастливи.
newsm20 newsm74

# 84
  • София
Канари може да си споделяла някъде по темите за д-р Сигридов, но ние не сме  те чели щом питаме, така че моля те в кратце да разкажеш и в тази тема какви проблеми ти е направил с бременността-понеже ги намекваш.  Peace

За поведението му..има нещо променено,но това не го прави лош лекар или лекар,който трябва да се избягва,напротив-мисля,че всички негови пациентки са късметлиики,че го има,особено жените с проблеми. Според мен той казва неща,когато има смисъл да се казват Peace   Благодарение на него имаме детето си. Heart Eyes Благодарение на него имах и най-лекото секцио на света въпреки възникналия проблем-просто тогава ме прати при точните хора. Peace А благодарение на Нани,бях подготвена как протича операцията и какво кога да искам и т.н ценни съвети. Grinning

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 07:56 от magnet_for_happiness

# 85
  • София
Писах на лични на момичетата,които ме питаха,защото не искам след поста ми да се излеят хиляди коментари относно това колко е индивидуално всичко.да,знам че е индивидуално и затова аз за себе си взех това решение.
Разказвам само с 2-3 думи (че иначе е дълго). Спря ми лекарствата за задържане в 5 мес,макар че бях с контракции, след 30 минутна лекция коло тъпа неграмотна и слабоумна съм ,как няма да отговаря на форумските ми въпроси,и как съм си измисляла тези контракции за да пия лекарства,след още 10 мин много неетични приказки относно непрофесионслизма на стаменов, персенска и михова (които ми ги бяха назначили-той отсъстваше тогава), и след още толкова обяснения как той е по-учен,защото карал последен модел бмв. Така след 5 дни се озовах в шейниво с болезнени контракции на 5 мин и скъсена шийка от 4 на 1 см. Но не твърде късно за щастие.
Да,не е доказуемо,че вината е в него,но поне тея приказки,които ми избълва, мога да си ги спестя,аз съм се борила за тези деца Заедно с екипа,който плюеше,и съм в правото си да задавам въпроси относно бременността си,които вълнуват всяка майка.

# 86
Няма да защитавам Сигридов, първо защото той определено няма нужда от това...винаги ще се намери разбира се и някои недоволен, то иначе не би било нормално....само ще кажа, че чувството му за хумор не е за всеки, не винаги остава разбран, самочувствието му определено е високо, но слава богу с покритие, а и без него едва ли би могъл да бъде толкова добър специалист и да се развива постоянно. За коментарите му относно неговите колеги и аз съм чувала понякога разни неща, НО става въпрос само за неговата си област, в която определено той е по-добър специалист от тези, които е изброил. Все пак нали за това са екип, едните разбират от едно, другите от друго....за проблемни бременност съм склонна да се съглася с него, че той е по-добър от другите, има невероятен опит и научна подготовка в най-съвременните изследвания в областта.
Айде стига толкова....не е беше целта защита.
А за лекарствата, които е спрял на Канари, ако е било магнезий (както предполагам), то определено добре е направил и определено няма как да е от това възникналия проблем....магнезият отдавна е отхвърлен в цивилизованите държави и в съвременната медицина, а и не е само Сигридов, който вече не препоръчва неговия прием. Разбира се може и да не е това...аз за това си помислих като четох поста.
Успех на всички!

# 87
за лекарствата, които е спрял на Канари, ако е било магнезий (както предполагам), то определено добре е направил и определено няма как да е от това възникналия проблем....магнезият отдавна е отхвърлен в цивилизованите държави и в съвременната медицина, а и не е само Сигридов, който вече не препоръчва неговия прием.

Явно не си постъпвала за задържане, което е чудесно, разбира се. Но мога да те уверя, че когато си с болезнени контракции на 5 минути и умираш от ужас, че в толкова ранни седмици бебетата няма да имат никакъв шанс, много лесно се убеждаваш в свойствата на банката  с магнезий. За съцаление и аз говоря от личен опит. Освен това не мисля, че останалите лекари са по-малко образовани или пък че си правят експерименти с пациентите, защото лично се убедих, че правят всичко по силите си да помогнат. Говоря както за лекарите  в Патологията, така и за д-р Михова, без чиято адекватна медикаментозна терапия кой знае докъде щях да я докарам.

В крайна сметка сме свободни да изберем лекуващия си лекар, така че нека има достатъчно информация, пък всяко момиче да направо избора си.

# 88
  • София
Няма да коментирам повече темата с лекарствата-който е имал късмет от спирането им да не му се случи нищо, поздравления. Всеки си преценява как и дали да си запази бременността.

Но с това"чувство за хумор" започва да ми писва. Ако за вас чувтсво за хумор е да питам-нормално ли е да ме прорязва корема на 15 мин и да ми спира дъха, и оттам да ми се отговори:няма да ти отговарям на форумски въпроси, спри да четеш бг мама. или подобни нормално притеснителни неща,на които адекватен лекар би дал отговор без да се прави на интересен, както и обясненията колко сме тъпи,и убеждаването на майка ми, че съм си измислила всички симптоми и пия лекарствата, защото ми е кеф да ме съжаляват, и майка ми после такова конско ми тегли, че не знам къде ми идеше да се завра от гняв към подобни некомпетентни в общуването лекари, е мерси...аз имам отлично чувство за хумор,но ироничните нападки към жени с по няколко аборта и хиляди други проблеми (Не визирам само мен), не са чувство за хумор.

# 89
  • София
За Магнерот, с бременността ми с малкия го пих от 4-ти месец до края,но сега-не Peace няма и да пия, намекнах на доктора,но той каза-не.

За изследванията в клиниката на новородените, днес чакайки за прегледа четох една книжка , а в нея интервю на д-р Стоичкова и излиза,че  правят всички необходими,даже предвиждат и за слуха изследване да включат. Пише,че всички изследвания за момента са безплатни-на новородените. Не успях да запаметя всичко, имаше ПКК, на щитовидната и още няколко.

Общи условия

Активация на акаунт