Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 88 071
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Чете, чете Wink Дано поне й направят забележка...  Peace

# 481
  • София
И аз се записвам да следя темата!!!

# 482
Здравейте, да споделя че и аз бях възмутена от тази акушерка, беше много груба. При мен също се държа много неприятно, уж дойде да ми показва как да държа бебето за кърмене, но всъщност само ми се накара, че не го правя както трябва... има и още две неприятни случки пак с тази особа. За всички други акушерки мога само да кажа колко са внимателни, мили и им благодаря за грижите, за това не споделих по-рано впечатленията си от тази госпожа.

Имам и въпросче, има ли педиатър или неонатолог, който да има прием на кабинет в клиниката?

# 483
Здравейте,то да е само акушерката.Наистина организацията и администрацията са най-слабото звено.За съжаление минава почти година от откриването на болницата,но оправия все още няма.Бях пациентка на д-р Стаменов преди 3 години.Въпреки прекрасната болница проблема с часовете е все така сериозен .На 26 септ.бях на преглед при док.Сигридов,понеже нямаше часове записах първият свободен който беше на 31 октомври.За да не ми се случва друг път такава голяма пауза си записах за ноември още 2 часа.След 3 дни ми звънят от регистратурата за да ми отменят часа за 31 защото д-р нямало да го има и ми записват час за след още 2 седмици,което  означава,че трябва да чакам за преглед  7 седмици.Съответно аз реагирах ,че периода става  много дълъг и троснато ми обясни една женица,че тя е техническо лице и понеже видиш ли защото не съм техен пациент (ин витро) не може ли да направят нищо Все едно не си плащам за прегледите.Тъпото беше ,че часа който ми дадоха беше с 2 дни по -рано от записаният ми вече за ноември,след леко повишаване на тон ми даде час за 6 ноември(значи можело).Ох извинявайте много дълго стана,но ме е много яд

# 484
  • София
Тази,която се обажда да отменя часовете е супер нагла и изнервяща! Не веднъж ми е вдигала кръвното,последно преди 3 дни! Името обаче не иска да си каже,явно има защо!
Та и на мен ми отмени за д-р Сигридов за 30.10, искаше да даде за 6.11, като въобще не си бе направила труда да види,че имам час за 7.11. отделно й казах-вижте,аз съм в напреднала бременност, тонове започвам всяка седмица,кой ще ми ги разчете,като по принцип съм по-особен случай, всяка седмица съм на преглед от самото начало,с много проблеми съм, не ходя когато ми скимне на 2-3 месеца веднъж.. Stop

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 16:51 от magnet_for_happiness

# 485
  • София
всъщност отменящите часове не са виновни, лекарите преглеждат графика и казват кой за кога да се отмени.
освен за наглото държание, ама сигурно вдигат телефона настроени че отсреща ще има съпротива  Rolling Eyes

# 486
  • София
бамба, в случая д-р Сигридов няма да го има няколко дни в клиниката. И въобще не е вярно онова,което говорят за лекарите- че били забранили да се записват часове за напред и т.н-чак мис е крещи това по телефона, сякаш аз съм им виновна.И това е всеки път,когато се обаждат да отменят час.
Аз не мога да си представя...  в случая д-р Сигридов е твърде добре запознат с моите проблеми-именно с негова помощ ги борим и преди и сега, та именно той  ще реши да ме махне от списъка. Naughty и то има-няма два месеца преди раждане.
Съпротива не бих казала да има, просто ми е обидно да се държат така смен, при положение че плащам като поп и тази бременност със сигурност излиза повече от едно инвитро-като пари до тук. Но остави парите,мен ме притесняват проблемите и дали бебето е ок,дали се храни добре,как са кръвотоците и прочее.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 17:31 от magnet_for_happiness

# 487
емоди1, няма значение дали си пациентка на клиниката или не. Аз съм бременна след ин витро и въпреки това ми дадоха първи час за 30.10, който след това изместиха чак на 6.11. В момента съм 11г.с. Смятай, ако трябваше да разчитам само на прегледите при д-р Сигридов колко щеше да е изтървана работата. Искрено се надявам да не ми отменят и този на 6-ти. Така, че забременелите след процедура в клиниката определено нямат предимство.
На мен девойката, която ми съобщи, че ми променят часа даже не ми даде възможност да попитам нещо. Изстреля си думите, докато си говореше с някаква колежка и ми затвори телефона.

# 488
  • София
Винаги когато записвам час за преглед ме питат дали бебето е инвитро,както и когато отида на преглед и мина през регистратура за картонче.Защо  го правят?  newsm78

# 489
Мен също ме питат за ин витрото,странно.Персонала в клиника Малинов беше много отзивчив дори и "бабет"(с моята приятелка така наричахме госпожата с русата коса на регистратурата).Да , сега слава на бога детето ми не е инвитро,но те бяха първите за които се сетих след като си видях положителният тест.Просто  3 години минаха от живота ми в кл.Малинов докато се роди синът ни и няма други лекари на които да се доверя така както на тях.Със сигурност са най-добрите то и затова лудницата е пълна

# 490
Аз може да изнервя някой с коментара, но смятам че проблеми с часове и графици има защото всички искат даден лекар от клиниката да ги следи, всички искат един и същ лекар. Това е малко натоварващо за доктора, защото и той е човек налага му се да отсъства, но съм сигурна, че никоя пациентка не се съгласява да си направи рутинния преглед при друг лекар от болницата и просто следващия път да му разкаже как е минал. Така че смятам че пациентките са много а д-ра е един и е нормално да има такива ситуации.
Извинявайте, не искам да кажа нищо за никого просто разсъждавам и споделям моето мнение.

# 491
alexandraar, до някъде съм съгласна с теб. Лудницата при Стаменов е същата, по простата причина, че всички искат да бъдат при него. Но, когато си забременяла след години с помощта на ин витро не можеш да разчиташ само на рутинни прегледи при някой от другите специалисти, които водят ЖК. А ситуацията при д-р Сигридов и д-р Михова, които до скоро гледаха предимно жени с рискова бременност, е една и съща. И за двамата няма часове. Но имаме ли избор? Щом не може- търсим други варианти. На мен лично ми е страшно притеснено, защото при д-р Сигридов съм на първи преглед чак в 16-та седмица, което е безумно. Добре, че успях поне за първия скрининг да се набутат при доц. Томова, защото не знам какво щях да правя.

# 492
  • София
Това,че една двойка години наред се е борила и е забременяла инвитро,не  е гаранция,че бременността ще е рискова и проблемна и обратното.

# 493
  • София
а при останалите лекари, които водят жк, положението не е ли претоварено  newsm78

Това,че една двойка години наред се е броила и е забременяла инвитро,не  е гаранция,че бременността ще е рискова и проблемна и обратното.
вярно е, след десетина години опити изкарах най-безпроблемната бременност.

# 494
  • София
а при останалите лекари, които водят жк, положението не е ли претоварено  newsm78

Това,че една двойка години наред се е броила и е забременяла инвитро,не  е гаранция,че бременността ще е рискова и проблемна и обратното.
вярно е, след дестина години опити изкарах най-безпроблемната бременност.
А на мен д-р Сигридов ми каза,че с всяка бременност ще става все по-зле, не че ще имам повече бременности де,но...

Общи условия

Активация на акаунт