Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 900
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Sofia
А пък при мен точно така стана с шишето- хареса му да тече като из ведро през огромната дупка и така не се научи да суче, което ми излезе през носа- 11 месеца изцеждане, за да яде кърма. За мен нечовешко усилие, за него- пет изгубени часа на ден без мама, защото кърмата едвам течеше и се цедях като умопобъркана по 10 пъти. Така че предпочитам този път да не се запознава много с биберони - нямам намерение да си другарувам с помпи повече...

Някой да сподели впечатления за д-р ДИмова? Чела съм, че са доволни от нея.

# 616
Някой да сподели впечатления за д-р ДИмова? Чела съм, че са доволни от нея.

Мен ме прие д-р Димова и беше вторият лекар на секциото ми. Доволна съм от нея, много е добра и те предразполага. Колкото пъти ме видеше някъде в клиниката ме питаше как са бебетата. Също така присъства на визитациите.
За мен тя е професионалист като останалите.

# 617
И аз с много добри впечетления бях за д-р Димова при приема, докато не се издъни и дори не дойде да ме погледне повече. Бях писала по-напред в темата с разказа си за раждането и, че тя е един от лекарите, които в тази болница ми направи отвратително впечатление - мое мнение!!!

# 618
и аз нямам добри впечатления от Димова но тя беше за малко на моето разждане  и отношението и не ми хареса  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 619
  • Sofia
Да, Нинка, сещам се за твоя разказ и си имам едно наум! Аз имам час при нея другата седмица за преглед и затова търся впечатления.

# 620
  • София
Аз също не останах с добри впечатления от д-р Димова! Явно у нея не може да се изкорени поведението на лекар от държавна болница!

# 621
  • София
ами тя уж не е от държавна болница  newsm78
аз от държавните лекари останах много доволна.

# 622
Аз лично не съм доволна от д-р Ташков. Половин ден ме лъга, че ще овладеем положението, въпреки че на мен ми беше ясно, че това няма да стане. Точно д-р Димова беше страшно притеснена от положението ми и ме настани в предродилна зала. Бях с 1 см. разкритие и белтъка ми беше на макс, а той ми говори, че ще ги задържим още 10 дена.

# 623
Пак неясноти ,на някои  им минават изследванията ,на други не!И аз съм с планово секцио и незнам какви изследвания ми трябват,явно трябва всеки да си пита и кой както мине!Предлагам на Нани в сайта да напишат тази основна информация-какви изследвания са необходими преди секцио,приемат ли се от други лаборатории и с какъв срок на валидност са,заплащат ли се или не!Консултацията с анестезиолог и теста за упойки,предварително ли се прави  или като те приемат,тези неща се дъвчат вече втора тема и яснота няма!

# 624
radkakaka, аз съм от Варна и тук си пуснах хепатита, васермана и спина. Те са валидни 3 месеца, приеха ми ги без проблем. Мен лично не са ме тествали за упойки, защото ми беше спешно секциото. Предния ден бях пускала ПКК и урина в клиниката. До колкото си спомням преди да те приемат, попълваш документи като при инвитро за алергии и там другите работи. Даваш си картончето за кръвната група, преснемат ти го и ти го връщат. Разпитват те разни работи и ги пишат някъде. Като си вземеш епикризата след раждане всичко това което са те разпитвали е написано там. Правят ти преглед на видеозона и за разкритие и те приемат. Дано съм била полезна.

# 625
  • Варна
Момичета, да ви попитам...
Информацията за Болницата в тази тема само за вече бременни пациентки ли е?
Защото аз си мислех, че става дума за всякаква информация относно болницата и затова се записах...  Embarassed Ама така като чета какво коментирате, май мястото ми не е тук все още...  newsm78
Много, много ми се иска и аз скоро да коментирам тези неща, ама още съм си на 1-вия етаж.
Та да не ви досаждам повече, ако съм объркала темата?

# 626
  • София
Момичета, да ви попитам...
Информацията за Болницата в тази тема само за вече бременни пациентки ли е?
Защото аз си мислех, че става дума за всякаква информация относно болницата и затова се записах...  Embarassed Ама така като чета какво коментирате, май мястото ми не е тук все още...  newsm78
Много, много ми се иска и аз скоро да коментирам тези неща, ама още съм си на 1-вия етаж.
Та да не ви досаждам повече, ако съм объркала темата?

kali  темата е за всички пациенти на клиниката Simple Smile.
А и  ние бременните сме на 1 етаж Simple Smile

# 627
  • Варна

kali  темата е за всички пациенти на клиниката Simple Smile.
А и  ние бременните сме на 1 етаж Simple Smile

Joy Всъщност да, сега се замислих, че и тези кабинети са на 1-вия етаж...
Както и да е, разбрали сте ме какво имам предвид!
Ами ще надничам тогава от време на време, за да не пропусна някоя важна и интересна информация за клиниката, а на вас желая леко бременеене и раждане после!   bouquet

# 628
  • София
Kali_tod предимно в тази тема се говори за раждането там, лекарите,условията,не е като онази  Wink тема Simple Smile

# 629
  • Варна
Kali_tod предимно в тази тема се говори за раждането там, лекарите,условията,не е като онази  Wink тема Simple Smile

Усетих се...  Wink
Ще се доберем и до тука, ама засега ще си налягам парцалите в "онази" тема...

Общи условия

Активация на акаунт