Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 87 996
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Здравейте,
Моля мамите с планирано секцио да споделят какво се случва с багажа по време на секциото и след това в реанимация. Къде остава? Взимаш ли го с теб в реанимация. Обясниха ми, че предния ден ще бъда настанена на 3-ти етаж, след това операция, реанимация и после отиваме с бебето на втори етаж. А таткото, ако желае, може да чака пред операционната, за да си види творението веднага след секциото:) това така ли е наистина? Ще мога ли да разполагам с личните си вещи още в реанимацията?

Така е както описваш, така ни обясниха и на отворените врати. Принципно трябва още предния ден да те настанят на втория етаж в родилното и там да си оставиш багажа, като след реанимация се връщаш пак в същата стая рпи багажа, но понеже този месец е пренаселено, настаняват на 3тия етаж и после местят. В операционната ми обясниха да си нося една малка торбичка с телефон, зарядно и вода, която ще върви с мен до реанимация. Друго няма да ни трябва до следващия ден, но ако искаш нещо от багажа ти, можеш да помолиш акушерката да ти го донесе. Това отново не е от опит, а от отворените врати и от родили вече там момичета  Peace

# 601
Някой да знае първото име на д-р Богданова,която прави фетална морфология в събота и неделя в МБАЛ Надежда?
Къде работи на друго място и от кога се занимава с фетална морфология?
В нета никъде не откривам такава докторка да прави ФМ. newsm78

# 602
  • София
Някой да знае първото име на д-р Богданова,която прави фетална морфология в събота и неделя в МБАЛ Надежда?

Не съм чувала за тази лекарка в МБАЛ Надежда  newsm78 Да не е медицински център Надежда, където доц. Томова прави фетална????

# 603
Здравейте момичета!
Може ли да ми изпратите тел. на д-р Сигридов на лични. Спешно е!
Благодаря Ви предварително!!!!

# 604
  • София
Здравейте момичета!
Може ли да ми изпратите тел. на д-р Сигридов на лични. Спешно е!
Благодаря Ви предварително!!!!
Миличка, телефони на лекари току-така не се раздават по форуми и то д-р Сигридов не е кой и да е лекар.... Запиши час на регистратура,а ако няма скорошен отиди и чакай пред кабинета му...

# 605

Не съм чувала за тази лекарка в МБАЛ Надежда  newsm78 Да не е медицински център Надежда, където доц. Томова прави фетална????

Не. В МБАЛ Надежда ми записаха час за ФМ при д-р Богданова.Питах за първото име и не можеха да ми кажат.Само разбрах,че е дъщеря на д-р Димова от същата болница.
В интернет не мога да открия нищо за такава докторка. Практика,специализация ...

# 606
  • София

Не. В МБАЛ Надежда ми записаха час за ФМ при д-р Богданова.Питах за първото име и не можеха да ми кажат.Само разбрах,че е дъщеря на д-р Димова от същата болница.
В интернет не мога да открия нищо за такава докторка. Практика,специализация ...

аз съм при доктор Димова, но незнам дъщеря й да работи там. Често й звънни по телефона когато съм на преглед. За Димова нищо и аз не намерих, но при нея почнах ЖК и така. Не ми изглежда лоша жената, ходя и при Михова за морфологийте. И при други съм бил апо време на отпуските. Там мисля да раждам, тъй че е хубаво че ги поопознавам.

# 607
  • Варна
Айде и тук да се запиша, пък после ще се връщам да ви чета...
От година съм пациент и всичко свързано с болницата ме интересува!  bouquet  bouquet

# 608
Осъзнавам,че ми е рано,но предвид на някой фактори ще ми се наложи раждане секцио.
Чета напред,че се лежи 24 часа в реанимация и се чудя,колко пъти ви водят бебетата,за да сучат. Все пак за появата на кърма си трябва стимулация. Как така дават на бебетата биберон нали така бебето се обърква!
Чувала съм,че в някой клиники държат бебетата гладни дори по 2  дена,докато дойде кърмата,защото се обърквала глътката (позата на езичето) на бебето. На много места дори препоръчват на кърмени бебета да се дава биберон чак след 3-4 седмици.Дори залагалка.

Има ли допълнителна цена за денонощен придружител в стаята (например таткото)или няма такава опция!?

# 609
  • София
чак пък да забравят  Rolling Eyes
моето бебе 3 дни си яде от шише, кърмих го 5 месеца после.

# 610
Нани, здравейте! В началото на април родих прекрасната си дъщеричка във вашата болница с помощта на д-р Ташков. Всичко беше безупречно, а дръвчето и пожеланието към него - черешката на тортата! Тръгвах си с две творения на природата - бебето и дръвчето, и с огромно желание да се грижа и за двете! С гледането на бебето се справях по-добре. Дръвчето започна да съхне и да се рони. Явно не правех нещо както трябва. Беше ми много тъжно, сякаш губех частица от бебето си. Преместих дръвчето на по-хладната тераса и засега от около 2 месеца игличките му престанаха да се ронят, но не забелязвам да израстват нови клонки. Ако не Ви затруднява, може ли да ми кажете какво точно е дръвчето, за да потърся информация как да го отглеждам!?

# 611
  • София
Цитат
Дръвчетата са различни - едни тънички и високи са бял бор, други по-кичести, като малка елхичка са смърч и мини смърч. Всички са за навън, студоустойчиви са . Не е задължително да ги садите веднага на неохраняемо място, можете да ги прехвърлите заедно с пръста и да добавите още пръст за иглолистни растения в по-голям съд и да си ги гледате на терасата, докато станат по-големи. Дръвчетата растат бавно - всички подарени до момента са на възраст между 5 и 7 години. Белия бор става доста голямо дърво - ако ги садите на вилата предвидете повече място около борчето. Поливат се умерено когато позасъхне почвата, не обичат големи жеги и през лятото може да окапят малко от силното слънце

# 612
Това за дръвчетата много ме разочарова, така се бях настроила, че ще си го посадя и ще расте заедно с детето, родих преди почти 2 месеца и не ми дадоха.

Да ви предупредя, че изследвания от Цибалаб не признават. На момичето в моята стая ѝ взеха пак кръв за кръвна група, защото нейният документ беше от Цибалаб.

кръвната група се определя от сертифицирана лаборатория сключила договор с кръвна банка.

# 613
  • София
Това за забравянето и объркването за сукането на шише преди гърда не е вярно-до дете е.едната ми дъщеря не беше хващала зърно до края на втория си месец-отказваше,и тогава изведнъж като се отприщи,минахме само на кърма.та за мен е индивидуално

# 614
  • София
Това за забравянето и объркването за сукането на шише преди гърда не е вярно-до дете е.едната ми дъщеря не беше хващала зърно до края на втория си месец-отказваше,и тогава изведнъж като се отприщи,минахме само на кърма.та за мен е индивидуално
Peace и при мен се случи нещо подобно.

За изследванията да ви кажа какво разбрах- моите от вирусологията са от края на м.май и казаха,че няма проблем, кръвната ми група -имам картонче от предишната бременност от Кандиларов-също каза не е проблем. Отделно направих беседа с анестезиолог и тест за упойки,цената е 50лв.  Flutter- да знеете,че МОЖЕ Wink преди секцио,даже още не сме насрочили дата. Имам си предписание преди операция какви противоалергични и как да пия. Пиша това,защото по-назад в темата преди време се спомена,че нямали такава практика, може би човек трябва да си поиска,но както виждате не е проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт