Моля мамите с планирано секцио да споделят какво се случва с багажа по време на секциото и след това в реанимация. Къде остава? Взимаш ли го с теб в реанимация. Обясниха ми, че предния ден ще бъда настанена на 3-ти етаж, след това операция, реанимация и после отиваме с бебето на втори етаж. А таткото, ако желае, може да чака пред операционната, за да си види творението веднага след секциото:) това така ли е наистина? Ще мога ли да разполагам с личните си вещи още в реанимацията?
Така е както описваш, така ни обясниха и на отворените врати. Принципно трябва още предния ден да те настанят на втория етаж в родилното и там да си оставиш багажа, като след реанимация се връщаш пак в същата стая рпи багажа, но понеже този месец е пренаселено, настаняват на 3тия етаж и после местят. В операционната ми обясниха да си нося една малка торбичка с телефон, зарядно и вода, която ще върви с мен до реанимация. Друго няма да ни трябва до следващия ден, но ако искаш нещо от багажа ти, можеш да помолиш акушерката да ти го донесе. Това отново не е от опит, а от отворените врати и от родили вече там момичета