Информация за новата МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов)-2

• 88 011
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Живот и здраве във вторник постъпвам и ако успея, ще пиша, иначе днес си пуснах всички необходими изследвания по каса в Цибалаб, ще ги имам разпечатани с подпис и печат, кр. група също имам.  Peace Ще кажа как е минало при мен. Поздрави и ми стискайте палци тези дни всичко да мине леко и бързо!

# 586
Живот и здраве във вторник постъпвам и ако успея, ще пиша, иначе днес си пуснах всички необходими изследвания по каса в Цибалаб, ще ги имам разпечатани с подпис и печат, кр. група също имам.  Peace Ще кажа как е минало при мен. Поздрави и ми стискайте палци тези дни всичко да мине леко и бързо!

Хайде, да си пожелаем успех, аз постъпвам в неделя и в понеделник лягам на масата. Дано всичко мине бързо, безпроблемно, а и възстановяването да е леко:)

# 587
  • София

Хайде, да си пожелаем успех, аз постъпвам в неделя и в понеделник лягам на масата. Дано всичко мине бързо, безпроблемно, а и възстановяването да е леко:)

Успех, мила, значи ще се видим там! Стискам палци всичко да мине по вода и да се възстановим много бързо!!!  Hug

# 588

Много, ама много ситснати палци!!!!!!  Hug  bouquet

# 589
  • София

Много, ама много ситснати палци!!!!!!  Hug  bouquet

Мерси много, Пандичка  Hug

# 590
Леко раждане момичета, аз идвам в четвъртък и в петък лягам на масата. Ще се радвам да се видим там.

# 591
Май пак не можах да обясня. Не МБАЛ Надежда не ви приема кръвната група, а при необходимост от кръвен продект от Националния център по хемотрансфузия искат тяхно собствено изследване. Т.е. ако сте приета при нас и се наложи кръвопреливане пак ще ви се изследва кръвната група. Такъв е протокола за добра медицинска практика. На изследването на кръвната ви група е редно да има име на лекаря, направил изследването, подпис, печат, номер под който е регистирано изследването.
 За другите хематологични резултати ако са по-стари от 7-10 дни не са актуални (без значение от къде са)и трябва да се правят пак. В рамките на този срок са валидни. 
Лабораторията на МБАЛ Надежда прави изследванията на лежащите в болницата пациенти по здравна каса, ако не сте приет в болницата не може да ги направите при нас по каса.

# 592
Здравейте, да ви кажа аз родих на 6 май. Влязох на 6ти май за планово секцио за 7ми май, отидох в болницата гладна и жадна на 6ти сутринта в 8 часа като носех само картонче с кръвната си група от друга лаборатория и я приеха. Приеха ме и пуснах кръв и урина и нищо не съм плащала за тези изследвания. Въз основа на тези изследвания решиха, че трябва веднага да ме оперират и да родя малките ми слънца. При мен по време на бременността се случваше да правя изследвания в доста лаборатории и винаги излизаха различни резултати. Много съм доволна от всички в болницата, винаги са усмихнати и много помагат, аз имах високо кръвно и ми го мериха по 5 пъти на ден и даже повече. Много съм благодарна на всички  Grinning Heart Eyes

# 593
  • София
Леко раждане момичета, аз идвам в четвъртък и в петък лягам на масата. Ще се радвам да се видим там.

Леко и на теб, alexandraar, всичко ще бъде наред, сигурна съм !!! Ще се радвам да се видим всички там  Hug   bouquet

nani_, благодаря ти за подробната информация, мисля, че стана ясно, че изследванията се приемат, само да са в срок, подписани и подпечатани, а дано на никой не се налага кръвопреливане..  Hug  bouquet

# 594
nani_, благодаря за изчерпателния отговор, относно кръвната група. Аз имам следното питане: Необходимо ли е при секцио изследванията да се пускат няколко дни предварително, или те могат да бъдат направени при постъпване в болницата предишния ден? Аз разбрах, че ако е вторият вариант, тогава няма да се заплащат изследванията от пациента, а от здравната каса. Правилно ли съм разбрала, или греша?

# 595
nani, бихте ли казали и колко време важи вирусологията? До сега винаги са ми искали давността да е до 3 месеца. Гинеколозите по ЖК масово издават направление за изследванията по ЗК още при регистрацията с твърдението, че няма да ни изискват нови преди раждане.

# 596
Сега видях темичката и скок тук. Първата ми бременност беше факт благодарение на д-р Сигридов и д-р Стаменов след 2 мисед аборта. Сега след като се борих с карцином вече мисля за втора бременност и се надявам да имам шанса пак да следя бременността си под грижите на екипа на клиника Надежда. Даже си мисля, че ако не съм сигурна, че те ще ме следят не бих рискувала въобще да забременявам, така че ще се информирам тук как се случват нещата в новата клиника.

# 597
  • Варна
И аз едва днес разбрах за тази тема. Цопвам да я следя Simple Smile

# 598
Здравейте,
Моля мамите с планирано секцио да споделят какво се случва с багажа по време на секциото и след това в реанимация. Къде остава? Взимаш ли го с теб в реанимация. Обясниха ми, че предния ден ще бъда настанена на 3-ти етаж, след това операция, реанимация и после отиваме с бебето на втори етаж. А таткото, ако желае, може да чака пред операционната, за да си види творението веднага след секциото:) това така ли е наистина? Ще мога ли да разполагам с личните си вещи още в реанимацията?

# 599
  • София
аз не бях планирано, но багажа ми вървеше с мен през цялото време, при планирано би трябвало да е по-организирано  newsm78
мъжа беше пред операционната, има си диванче за бащите, преди да отнесат бебето го показаха и на него, имаме си снимки дори.

Общи условия

Активация на акаунт