Кранево

• 56 642
  • 154
  •   1
Отговори
# 45
Закуската е обилна-една закуска, като балатон, кифла, пържени филии... и отделно масалце, саламче, кашкавал, сладко и хляб. Вечеря-скара(пържолка, риба, кебабчета и от сорта) с някаква гарнитура и една салата. И ползваш 10 процента отстъпка за допълнителни поръчки. За обяд има готвени неща.Дано съм била полезна.

# 46
В Кранево най-често се хранехме в Извора - много богато меню, любезни и бързи сервитьори.

# 47
Ресторанта на Извора е много хубав.А срещу него има две заведения тип бистро. Това от страната на плажа е с ужасна кухня.

# 48
  • София
Закуската е обилна-една закуска, като балатон, кифла, пържени филии... и отделно масалце, саламче, кашкавал, сладко и хляб. Вечеря-скара(пържолка, риба, кебабчета и от сорта) с някаква гарнитура и една салата. И ползваш 10 процента отстъпка за допълнителни поръчки. За обяд има готвени неща.Дано съм била полезна.
Благодаря ти за изчерпателните отговори. Весело лято и приятно изкарване.

# 49
  • София
В Кранево най-често се хранехме в Извора - много богато меню, любезни и бързи сервитьори.
Hug благодаря

# 50
  • София
В Кранево има някакъв вирус, явно от водата. В хотела след първата нощ повечето деца се натръшкаха с повръщане и болки в корема. Много внимавайте и не давайте да пият айран, таратор и подобни, че ползват водата от чешмата и е нещо страшно. Първо помислих, че са препили но след като визях 5-6 малки дечица в същата ситуация вечерта и сутринта на плажа разбрах, че е нещо друго.

# 51
  • Русе
Може ли да кажеш в кой хотел си отседнала?

# 52
Здравейте,

предстои ни почивка в Кранево с малко дете на 2 години в края на тази седмица. Интересува ме какво е положението там в момента - има ли много почиващи, пренаселено ли е, и най-вече какво е положението със стомашно-чревните вируси. Ще съм благодарна за отзиви, ако някой има актуална информация.

# 53
На 11-ти се върнахме от Кранево , не съм стъпвала на Северното Черноморие от 15г , останах очарована , всичко ми хареса . За вирусите е малко относително , нас специално не ни хвана , но като влизах в аптека , всички купуваха прахчета и лекарства за повръщане и разстройство . Хранехме се само по заведения , децата обичат таратор ,всеки ден ядяха , и вода от морето доста си пийнаха , имаше вълни и се гмуркаха яко... Grinning
Хора имаше доста , но чак претъпкано не бих казала , свободни места имаше и на плажа , и по заведенията и на паркингите...Посетихме на тръгване Делфинариума , през август има 50% намаление на входната такса, ако сте лайкнали стр, им във фейсбук , което е доста приемлива цена , особено за цяло семейство ...

# 54
Много благодаря за впечатленията. Дано и нас ни подмине.

# 55
  • София
ние бяхме в х-л Невен

# 56
ние бяхме в х-л Невен

Здравейте, може  ли отзиви за хотел Невен? Дъщеря ми ще ходи на лагер там тази година юли, а нищо не намирам за хотела.

# 57
# 58

Това го видях, но отзиви няма там. В черния списък на хотелите такива хубави снимки на хотели, а оплюти от доста потребители. Затова питам за  отзиви хора, които са ходили там.

# 59
  • В.Търново
Честно казано на мен не ми харесва по снимките.За лагерите трябва да си имате едно на ум.

Общи условия

Активация на акаунт