Кранево

• 56 668
  • 154
  •   1
Отговори
# 60
За 16 лева на ден не очаквам чудеса. По - скоро ме интересува дали им осигуряват хавлии, тоалетна хартия, сапун, както би трябвало да бъде. Стаите, ако са действително като на снимките, не са зле. Какво им трябва на децата повече. На Кранево съм ходила преди 30 години и помня само, че плажът беше хубав, плитко и чисто. За лагера няма да кажа нищо, беше гаден тогава, но бяха някакви бараки.

# 61
В Кранево има и нови хотели, които са много луксозни и добри, а цените са далеч по-евтини от тези на Албена.

https://blog.kittbg.com/bg/kranevo-becomes-top-destination-with- … ew-luxary-hotels/

Но все пак е въпрос на възмогности. Така или иначе Кранево е доста добър вариант като съотношение цена качмество. Ивицата е същата като в съседната Албена, а цените са в пъти по-евтини. Не само на плажа, чадър и шезлонг, а и на всичко останало  - от капанчетата до магазините за сувенири.

Единственият минис е, че не съвсем уредено като курорт. Но има цени за всеки джоб. От луксозните хотели по - горе, които много искам някой ден и аз да мога да си позволя. До достъпни квартири. Напрактика почти всяка къща дава стаи

# 62
Съни Касъл е сравнително нов и не мога да дам отзиви, но за Терма Палас определено смятам, че са завишили доста цените за това, което предлагат. И макар да мога да си го позволя, след като веднъж съм го видяла, прецених за себе си, че не си заслужава цената. Иначе ми харесва Кранево - плажът е наистина страхотен, цените по заведенията повече от поносими.

# 63
  • София
За 16 лева на ден не очаквам чудеса. По - скоро ме интересува дали им осигуряват хавлии, тоалетна хартия, сапун, както би трябвало да бъде. Стаите, ако са действително като на снимките, не са зле. Какво им трябва на децата повече. На Кранево съм ходила преди 30 години и помня само, че плажът беше хубав, плитко и чисто. За лагера няма да кажа нищо, беше гаден тогава, но бяха някакви бараки.

Здравейте, миналата година дъщеря ми беше на лагер в х-л Невен и аз накрая на смяната отидох да я взема със нощувка. За съжаление ще ви разочаровам, но това е хотел само в частта с ремонтирани апартаменти за свободно настаняване както видях. Децата се настаняват в стай без да са ремонтирани след наводнението на хотела преди две, вече три години - има влажни петна по стените, пукнатини и паднала мазилка. Вратите не се затварят добре, на дъщеря ми не можеше и да се заключва и подпираха отвътре със табуретка. За банята слагат тоалетна хартия, но самите бани са пред разпад, с прогнили канали и не се почистват като хората. Хавлийка им дават една малка и ако е изцапана ги карат да я плащат 5 лв. Има ценоразпис. Две деца от нейните приятелки за това, че са с пясък са ги накарали да ги платят.
Храната в стола не е хубава - сутрин кифла с чай , обяд вечер -кебапчета, половин домат/наденица, боб/ Ако има плод - неузрели сини сливи или малки ябълки и то в сезона на дините и пъпешите??? Порциите се връщаха непипнати. Вечер излизаха деца и учители за да се нахранят навън. Вода няма за пиене /негодна е/, трябва да си купуват. Заради водата имаше много вируси и деца с болки в корема още от първият ден.
Хотела е далече от плажа и е хубаво да има шапка, защото на обяд няма никаква сянка до хотела, а се върви поне половин час.
И нещо хубаво - плажа е прекрасен, малко пренаселен в частта с лагерници, но не ги държат като едно време да се препичат. Има игрища и играят волейбол, футбол.
Съгласна съм, че цената е ниска, но за тези условия, а и това че е база на МОН би било редно да е чиста и спретната поне. Ако искате да питате още нещо насреща съм.

# 64
Ine, благодаря за изчерпателния отговор. Направо ме уплашихте. Събраха парите за капаро - по 50 лева, а нямаме никаква информация. При такива условия не бих я пуснала. А какви са хубави снимките в сайта Sad  Децата са така въодушевени, броят дните.

# 65
  • София
Ine, благодаря за изчерпателния отговор. Направо ме уплашихте. Събраха парите за капаро - по 50 лева, а нямаме никаква информация. При такива условия не бих я пуснала. А какви са хубави снимките в сайта Sad  Децата са така въодушевени, броят дните.

На децата не им прави толкова впечатление, затова и не се променят нещата там. Никой не се оплаква и всеки търпи защото е по евтино и защото по презумпция печелят конкурси за ученици - все пак са на министерството на образованието. Имат част където са ремонтирани стаите и апартаментите и учителите ги настаняват там, както и външни хора от които печелят явно.
При децата е веселба, не ги контролират много, седи отворена външната вратата и ходят до магазините /Има охрана, но не спира никой/ Лягат си 11,30-12,00 часа. Вечер им правят дискотека, ако са учителите там нормална музика като изчезнат след 9-10 става чалга .. не искам да те притеснявам, но за мен е редно да са по нормални нещата за децата

# 66
  • Най-красивата страна
Плажната ивица на Кранево е разкошна.Водата е сравнително чиста,но не е плитко даже и близо до брега.За миналата година говоря.Но тази може и да не е така.
Лагерът е съвсем близо до морето.
Къщите за гости са много прилични и цените не са високи.
Наши приятели бяха в такава и ползваха спалня и кухня за 20лв.на ден.
Селото е спокойно ,има хубави заведения.Наблизо са Албена ,Балчик и Калиакра.
До Албена може да се стигне и като се върви само по плажната ивица.

# 67
Току - що говорих с учителката, оказа се, че няма да са в Кранево, не успяла да капарира Simple Smile Сега спряга Св.Св. Константин и Елена.

# 68
  • Най-красивата страна
Тея,прекрасно място е избрала госпожата,но може би ще е по-скъпо отколкото в Кранево.

# 69
Тея,прекрасно място е избрала госпожата,но може би ще е по-скъпо отколкото в Кранево.

Надяваме се там да стане Simple Smile

# 70
В Кранево доста от настоящите лагери ползват стари снимки за представяне на базите си.
Аз съм работила в един от хотелите няколко лета, който към момента се ползва предимно като детски международен лагер и стаите определено са доста по-амортизирани в сравнение със състоянието им от снимките.

В селото водата не става за пиене, за това и хотелите са с помпи, други готвят и подсигуряват питейна вода безплатно, трети пълнят тубите от минерална вода с вода от чешмата в края на селото (която става за пиене).

Ресторант "Извора", механа "Кранево" и ресторант "Аякс" са с много хубава кухня. А най-хубавата цаца е на едно малко капанче "Палма" (ако не ме бърка паметта), което се намира в южната част на плажната ивица - последното заведение. И цените са народни, и рибата е супер.
Ресторант "Сръбския" е под всякаква критика от години - и кухнята е зле, и обслужването, и музиката.

Плажа е хубав - широк, чист. Водата е спокойна, чиста, но каквото и да си говорим в Албена е много по-приятна.
До Албена се ходи лесно по плажа.
А като споменах чешмата в края на селото - "обзаведена" е с маси и пейки, има барбекю, което може свободно да се ползва и е супер за компании, които искат да пият по някоя бира на открито и спокойно Peace

# 71
Здравейте, можете ли да дадете мнение за хотел Вероника.
Как е плажът тази година? Интересува ме всъщност да ли е плитко или дълбоко. С дете на три години съм.

# 72
Плажа е добре. Само, че на места във водата, още в началото има по едно 'стъпало', което се образува от вълните.
'Вероника' като база преди години беше добре. Сега дали е пак така - не знам, но имам лошо впечатление за собствениците от един наш разговор преди време, а и позната беше работила за кратко при тях и не остана доволна.
Иначе самия хотел е на кофти място - далеч от центъра и от плажа, та ако плановете са да ходите пеша до тези места не знам дали ще се получи с дете на три. Той е в северната част на Кранево, може да се слезе до морето през една пътечка, но тази част от плажа е неохраняема и често има хора с кучета там. Иначе по мое мнение водата там често е по-чиста и спокойна.

# 73
_Зизy_, много благодаря за отговора!
След много търсене харесах Апартаменти Радуга, но те май са в същата част на Кранево.
Може ли да ми предложите добър, не много скъп хотел? Около 50-60 лв. на стая.

# 74
Напълно подкрепям мнението  ви че най вкусната цаца  е в това капанче .ние като посещавахме кранево ходехме с кола до плажа и спирахме зад това барче  винаги имаше места ..

Общи условия

Активация на акаунт