MAC & Sephora - 14 тема

• 48 344
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, последнитя път, като ходих в Сефора и ми се мернаха едни топченца-сърчица на Ту Фейсд, но нещо не им обърнах внимание. Как се казват и някой има ли впечатление? Искам да си купя нещо на марката, но се чудя какво  Crazy Харесах си една палитра, но е с доста подобни цветове на Нейкид. А друго не ми привлече вниманието.

По спомен сърцата не бяха нещо особенно. Намерих ревю.
http://www.temptalia.com/too-faced-sweetheart-beads-radiant-glow … w-photos-swatches

Много харесвам ето тази тяхна палитра, на живо е много по-цветна, беше на много прилична цена, като я гледах последно  newsm78

http://www.musingsofamuse.com/2012/08/too-faced-the-return-of-th … a-down-right.html

# 106
Аз я имам и доста я харесвам. Но всичките сенки са брестящи, някои от тях се ронят доста при нанасяне.

# 107
  • София
Вече не харесвам никакви палитри. Нищо не може да ме грабне. Дори съвкупността от цветове -напротив-ме стряска, или са много крещящи или блудкави за мен. Wink
Само пигментите на МАК ме радват Hug. И сенките на Инглот, но не всички. Синьото, кафявото, златното и розовият блясък. Flutter

# 108
Аз попринцип трудно се впечатлявам от палитри, защото вече имам купища цвутове  Crazy Е, малката вчера ми освободи малко място, като направи на сол сборната ми палитра  Whistling Но пак имам порядъчен брой.

Мерси, Наде, за ревюто  Hug Явно ще им се радвам само на картинка  Wink

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Момичета, последнитя път, като ходих в Сефора и ми се мернаха едни топченца-сърчица на Ту Фейсд, но нещо не им обърнах внимание. Как се казват и някой има ли впечатление? Искам да си купя нещо на марката, но се чудя какво  Crazy Харесах си една палитра, но е с доста подобни цветове на Нейкид. А друго не ми привлече вниманието.

Сърчицата не са Уау.Слабо пигментирани и нетрайни са,изненадващ 'гаф' с оглед глобалното качество на бранда.
La creme серията червилата,бронзърите им са супер добри.Моливите им за устни са мазни и трайни.Палитрите са многобройни(перманентно вадят нови) и излизат все на сметка.Имат 5 вида основи за очен грим,то с шимери,то с лимон,то безцветни...ББ-тата ми идват тъмни.

Това им е най-новият сет,специално разработен за Сефора.$52 като цена,стойност на продуктите - $242

# 110
Ако искаш да е правилен избора ти, отиваш в Сефора и мажеш всичко което ти падне Wink
На мен засега (имам червилата им и една малка палитра която не мога да намеря в гуглето) най много ми харесва основата за червило която ми дадоха като подарък, без нея червило не слагам и това е продукт който мисля че ще ми е постоянно в оборота.

# 111
  • София
МуGuapa, тази палитра изглежда много добре, а и отзивите за нея са впечатляващи "the best palette Too Faced has ever created"
http://en.paperblog.com/too-faced-loves-sephora-15-years-of-beau … view-eotd-516882/
Аз нямам нито една "смесена палитра" нямам навика да си купувам подобен род продукти, особено нехигиенични са ми глосовете които слагат в някой от тях.

# 112
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,наистина е разкошна палитрата.В твоя линк има суочове и може да се види как стоят цветовете.
Аз персонално,ако искам да си купя поливалентна палитра със сенки,бронзъри,хайлайтъри,база,червило/глос - ще отида при Too Faced и никъде другаде.

Основа за червила и аз си купих наскоро.Тази е моята,но още не съм я пробвала.

Последно си взех този сет, Glamour to go Spun Sugar edition http://coquelicotta.com/?p=9396

# 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Лаковете и червилата от есенната ланкомска колекция изглеждат страхотно. Ружът ми изглежда много странно, ще чакам суотчове с интерес.

# 114
Здравейте, момичета,
извинявайте, че малко отникъде с въпрос, но съм леко учудена и имам нужда от мнението ви.
Взех си днес Метеоритите на Герлен, но освен, че са в нова опаковка пухчето им е съвсем различно.
Имах старите, които бяха в картонена опаковка и с много хубаво пухче, с което се нанасяха идеално. Но тези сега са с някакво много странно, за моето усещане, то не е и пухче даже. Та всъщност с него нанасят ли се добре или трябва да купувам сега специална четка. Нямам повод да се съмнявам в оригиналността, ама вече се чудя дали не трябва.
Благодаря ви предварително за отговорите   bouquet

# 115
Не пухчето е сменено, за срам на Герлен и сега е дунапрен. Трябва да си купиш четка за нанасяне или да използваш налична.
Не се съмнявай в оригиналност, просто пестят явно в криза.

# 116
Не пухчето е сменено, за срам на Герлен и сега е дунапрен. Трябва да си купиш четка за нанасяне или да използваш налична.
Не се съмнявай в оригиналност, просто пестят явно в криза.
Денси, много благодаря   bouquet ох, а с каква четка се нанасят най-добре? Тези на Боди Шоп хубави ли са в тази връзка?

# 117
С тяхната четка или с каквато и да била друга, но с по- твърд косъм за да загребва повече от перлите.
Не знам за четките на Боди шоп. Бях харесала лимитирано кабуки от колекция, но така и не съм го взела.

# 118
С тяхната четка или с каквато и да била друга, но с по- твърд косъм за да загребва повече от перлите.
Не знам за четките на Боди шоп. Бях харесала лимитирано кабуки от колекция, но така и не съм го взела.
Благодаря отново, Денси   bouquet Намерих им четката, решили хората да продават още една четка явно, вместо да слагат пухче в метеорите  Grinning Добро решение при кризата Simple Smile

# 119
Бях предупредена от приятелка ако тръгна да купувам метеоритите да търся докато не намеря със старото пухче че новото било дунапрен.Но в главата ми се върти да си взема един рефил на компактните метеорити а не топчетата в бъдеще. Но от четката метеоритната съм много доволна. Heart Eyes
Ползвам я за бронзиращата герленска и се получава много добре. В началото ми се струваше че малко боцка , но свикнах и сега ми е много добре, може и след къпане да е омекнала незнам , но съм много доволна от нея, не се оскуба изобщо.Външния вид ме радва то в крайна сметка аз дето не поглеждах четки сега само нея ползвам Simple Smile.

Искам да попитам  Blushвъв Сефора издават ли някакви карти по подобие на Дъглас? От Дъглас нямам, но ако в Сефора издават бих се спряла на тях  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт