MAC & Sephora - 14 тема

• 48 382
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Благодаря densi, така си и мислех ама да питам   bouquet

# 122
Влизам да споделя колко е прекрасен ББ-крема на Диор.
Пробвала съм един-два от азиатските ББ-кремове, но изобщо не ми допаднаха и реших, че явно ще продължа да използвам обичайните си ФДТ. Искаше ми се обаче нещо леко и незабележимо за лятото и след добрите отзиви тук, реших да си поръчам крема на Диор.
Ами, чудесен е!
Точно каквото търсех - лек, незабележим, фин, чуден като усещане. Изравнява много добре тена на кожата и й придава сияеен, здрав вид. Ефект - кожата ми точно такава, каквато бих искала да бъде в естественото й състояние.

Уточнявам, че кожата ми е нормална. Използвам го с крем отдолу, защото в противен случай се разнася трудно. Между другото, в началото, когато се нанесе на кожата, дори и с крем отдолу, създава усещането, че ще се разнесе трудно и ще е забележим. Но всъщност минута-две по-късно вече се е слял напълно с тена.

Още едно уточнение - за нормална и смесена кожа, има нужда от леко матиране с лека, прозрачна пудра отгоре, защото няма матиращ ефект.

# 123
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нямам търпение:

# 124
И аз много харесвам ББ-то на Диор. Много ме радва и фактът, че е без химични филтри за слънцезащита, но пък е само с титандиев диоксид, който не предпазва от всички УВА лъчи.

Някой знае ли за други марки ББ-та, които съдържат само минерални филтри за УВ защита?

# 125
  • София
В Дъглас (в Сердика) са заредили Guerlain Terra Nerolia.

# 126
Как я намираш, Ел? Сравнена с Ора-та. На каква цена  беше?

# 127
  • София
119 лв. е. Според мен Тера Ора е по-хубавата. Тази си е бронзант със странна оранжева сърцевина. Днес или вчера са я получили, а нямаше и следа от златния принт.

# 128
Да, четох че златото пада още с  първото използване. Оранжевото според мен е руж...

# 129
  • Torino,IT
В Дъглас (в Сердика) са заредили Guerlain Terra Nerolia.

Ако някой я вземе и аз ще чакам сравнение с терра ора.

# 130
  • София
Искам да похваля още един розов хайлатер. Днес бях на крачка да го купя, но ми стана съвестно от многото покупки тази седмица, ще го помисля още малко.

Collistar Light creator highlighting all over face-eyes-lips

Пет розови цвята от бежово към ярко розово. Смесен създава страхотен, мокър бледо розов блясък.

# 131
  • в 1001-та нощ
на фини частички ли? Rolling Eyes в блик ли го гледа?

# 132
  • София
на фини частички ли? Rolling Eyes в блик ли го гледа?
Да, еднороден блясък прави, а не на отделни частички. Гледах го в Блик  Wink

# 133
О, това е ценна информация smile3501, трябва ми розов хайлайтер, порцелан пинк-а няма откъде да го намеря, но този може да свърши работа, трябва да се погледне задължително Peace

# 134
  • София
densi, малко късно, но мерси за новата тема!   bouquet

Хехе, {Тони}, още един зарибен за ББ-то на Dior. Аз пък го ползвам без крем отдолу, понякога слагам основа, тъй като кожата ми е комбинирана към мазна. А над ББ-то понякога склагам от Метеоритите, понякога пудра, понякога нищо. Зависи какъв ефект търся в момента. Но наистина изравнява страхотно тена. 

nad_tab, не знам за ружовете, но като знам какви страхотни спирали имат Collistar, този бих си го купила насляпо.  Mr. Green Пък и гледам е мултифункционален! Страхотно откритие.  Peace

Относно новите колекции и аз съм хвърлила око на палитрите на Dior със звездичките, но мисля да тествам цветовете като ги заредят тук.

Общи условия

Активация на акаунт