MAC & Sephora - 14 тема

• 48 314
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
  • София
А тези точки кога можеш да ги използваш за нещо? Аз нямам карта, майка ми има, но съм си харесала едни парфюм от там и за това се чудех какво точно й носи картата. Вероятно сте го дъвкали хиляди пъти, но не намерх в нета информация по въпроса.

# 511
Отиди, попитай ги и вижте колко точки имате в картата. Ще ти обяснят всичко подробно.

# 512
Дайте да ви се порадваме поне на снимка като не сме били на срещата.
Във фейса групата нали е затворена?

# 513
Мисля, че преди време се коментираше, че снимки не качват от срещите.За мен е напълно разбираемо.

# 514
  • София
А тези точки кога можеш да ги използваш за нещо? Аз нямам карта, майка ми има, но съм си харесала едни парфюм от там и за това се чудех какво точно й носи картата. Вероятно сте го дъвкали хиляди пъти, но не намерх в нета информация по въпроса.

По спомен, не са точки а процент отстъпка, при това не беше голям, май 10% при покупки над 1000лв.  newsm78

# 515

По спомен, не са точки а процент отстъпка, при това не беше голям, май 10% при покупки над 1000лв.  newsm78
Да, точно така.  Peace

# 516
  • София
Мерси, момичета  bouquet

# 517
  bouquet

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 09:40 от г-жа Стихийно бедствие

# 518
  • в 1001-та нощ
повечето момичета не желаят да се показват с лицата си във форума, по тази причина не правим и не споделяме снимки  Peace

# 519
Мисля, че преди време се коментираше, че снимки не качват от срещите.За мен е напълно разбираемо.
Моля сподели та и на мен да е разбираемо Laughing

Не всички искат да се показват в нета.

# 520
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дайте да ви се порадваме поне на снимка като не сме били на срещата.
Във фейса групата нали е затворена?

Никой не снима на тези срещи (аз поне не съм била на среща със снимки). Тези срещи се обсъждат в групата във фейса, тя затова е направена.... и е затворена, да.
Имаше доста интересни продукти - палитри на Диор и Шанел, пудри на Шанел, хайлайтъри, желета,  много пигменти на МАС, сенки на Кико, дори ...парфюми  Mr. Green Заповядайте на следващата  Peace

# 521
  bouquet

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 09:39 от г-жа Стихийно бедствие

# 522
Не виждам какво толкова страшно има да се съобразим с желанието на някои от присъстващите. Смешно или не, това е положението.
И не мисля, че тук е мястото да се коментира това.

# 523
оФ добре

# 524
  • София
gadamer, остана ли доволна от Urban Decay 24/7 eyeliner Perversion? Дълго ли ти се задържа?

Общи условия

Активация на акаунт