Звездни компромати - 175 част

• 62 798
  • 729
  •   2
Отговори
# 540
# 541
Момичета, не знам дали някой от темата беше пуснал това видео на Miranda Kerr -- адски благодаря!  Hug

Дългичко е, но остави у мен прекрасни впечатления. Тази жена е не само невероятна чаровница, но и слънчев, позитивен човек. На няколко пъти казва, че философията й е "Be gentle to yourself", как всеки среща препятствия, но не си заслужава да се тормозиш за неща, които не можеш да промениш. И т.н. -- не нещо извънредно мъдро, но просто се възхитих на цялостното й отношение към живота. Simple Smile (в коментарите пишеше, че е повлияна от будизма, е, не знам, може и да е така).

Не знаех и че е раждала 27 часа без упойки и болкоуспокояващи, а за капак Флин се е оказал доста едро бебе Shocked (това може и да съм го чула в друго видео, гледах няколко и е възможно да съм се объркала)

За сравнение, интервютата на Алесандра Амброзио и особено Адриана Лима, които съм гледала, са...  Laughing смЕх !

# 542
Какво па и харесват на тази Яна, не знам.......нещо м/у плачеща булонка и пикенез ми е на мен

# 543
# 544
Напълно нормални са крачетата на Минка. Много ми е интересно да видя всички ви по балерини Grinning.
по-хубави са Peace

# 545
  • Варна
Какво па и харесват на тази Яна, не знам.......нещо м/у плачеща булонка и пикенез ми е на мен
И на мен ми евтинее, но може на живо да прави друго впечатление.

# 546
# 547
Дакота Фанинг беше страхотна актриса като малка. Подозирам, че съдбата й ще е на онези актьори, които са били много талантливи деца, но след това са загубили очарованието си.

# 548
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Напълно нормални са крачетата на Минка. Много ми е интересно да видя всички ви по балерини Grinning.
по-хубави са Peace
А дали и лицето е по-хубаво? И косата? И въобще целия комплект?
Смешничко ми е тук понякога Whistling.

# 549
  • София
Тонка, вече не се чуди, че краката на Майли са толкова хубави. Майчето не отстъпва Simple Smile))

Честно да си призная, най-вероятно и аз след купони изглеждам дори по-зле от Кейт Мос Simple Smile
Толкова се радвам, че Хайди има връзка с бял мъж. Отиват си определено, според мен

# 550
  • Бургас
Тонка, вече не се чуди, че краката на Майли са толкова хубави. Майчето не отстъпва Simple Smile))

Честно да си призная, най-вероятно и аз след купони изглеждам дори по-зле от Кейт Мос Simple Smile
Толкова се радвам, че Хайди има връзка с бял мъж. Отиват си определено, според мен

Дааам, черно-лилавите мъже не й подхождаха много.

Аз пък чакам деня, в който Камерън Диаз ще си намери половинка. Много я харесвам, излъчва доброта и позитивизъм. Ще се радвам да е щастлива с някой добър мъж........................ Боже, говоря все едно съм старата й майка  Laughing

# 551
  • София
Аз чакам Чарлиз Терон да се обзаведе с добър съпруг.  Peace  Grinning
О, да не пропусна - и Дженифър Анистън да роди. Или поне да си осинови дете.

# 552
по-хубави са Peace
А дали и лицето е по-хубаво? И косата? И въобще целия комплект?
Смешничко ми е тук понякога Whistling.

И на мен Simple Smile

# 553
  • София
Аз пък винаги съм се чудела това, че не си Мис свят трябва ли да оказва влияние на вкусовите ти предпочитания и да ги прави по-снизходителни, не мисля  Peace
На мен също не ми харесват краката на момата и то без да се налага да ги сравнявам с моите, просто не ми харесват. Виж кака Джул е друга работа  Heart Eyes
Хайдито много ги харесвах със Сиил, някак екзотични ми седяха, но и новият е добро попадение

# 554
  • I want it all and I want it now.
Камерън Диаз и аз я харесвам.  Wink Много ми е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт