Звездни компромати - 175 част

• 61 640
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • срещу двата комина :)))
да се запиша и аз в новата тема  Hug

Леа Мишел

# 76
# 77
От снимките за последния клип на Мария

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.598348100204893.107374 … 407004&type=1

Този бил някаква звезда - Claudio Avilla.

# 78
# 79
  • София
  bouquet

# 80
# 81
  • In The Middle Of Nowhere
На Мария й е много хубава косата, както и тялото с тена.

А това коя дестинация е?

# 82
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Егати гнуса- долна чалгарка с екстеншъни и джуки повдига ръка в жест, който не само не и приляга, ами трябва да и бъде забранен Sick Sick Sick
Другата п.....а даже няма да удостоя с коментар Sick

извинете вулгарността ми, ама тия двете вече ми дойдоха много....

# 83
 Joy
Не се впрягай толкова, отпусни се, лято е... Wink
не знам дали е с екстеншъни косата на мария, но пък е хубаво направена и стои естествено, или ще отречеш  Flutter

# 84
''Хубавите мъже повече ти отиват'' - Коментар на една от снимките на Мария Laughing

# 85
Изглежда като жена, раздаваща платени ласки, дали с хубава или грозна коса, все тая Sick
а ти стой на 44 градуса като мен, след седмица наводнения, и после разправяй как лятото трябва да сме отпуснати Joy

# 86
  • Бургас
''Хубавите мъже повече ти отиват'' - Коментар на една от снимките на Мария Laughing

Да бе - после да има коментари : "Язък за хубавото момче".

Изглежда като жена, раздаваща платени ласки, дали с хубава или грозна коса, все тая Sick
а ти стой на 44 градуса като мен, след седмица наводнения, и после разправяй как лятото трябва да сме отпуснати Joy

Че и на всичкото отгоре Том Харди ти е на няколко километра разстояние, а нямаш достъп до него. Как да не мразиш всичко и всеки  Grinning
Джойче  Hug

# 87

Тя това си и прави   Joy
Да ти кажа, ако мария ти изглежда като такава, да не ти показвам на какво същество попаднах тези Crazy фолк-'певица' пред, която дори магистралките бледенят, че ще ти стане съвсем лошо в тези следнаводненски жеги Crazy
леле аз си мислех, че при 34 съм зле  Sad
да не съм спам повече

А тоя от клипа на мара сигурно трябва да е красив и секси, а не ми е  Thinking

# 88
Гол запис, благодаря за темата Embarassed  bouquet

# 89
Че и на всичкото отгоре Том Харди ти е на няколко километра разстояние, а нямаш достъп до него. Как да не мразиш всичко и всеки  Grinning
Джойче  Hug
Ааа, него ще го докопам все някога, следвам съвета на Ани и вече съм си взела куче назаем Laughing. Ако трябва и неговото ще осиновя, ама за това тяло как да не напарви човек жертва Mr. Green

Супер сладко видео на ДГЛ за интернет-платформата му Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт