Звездни компромати - 175 част

• 61 662
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
а ти стой на 44 градуса като мен, след седмица наводнения, и после разправяй как лятото трябва да сме отпуснати Joy
Че и на всичкото отгоре Том Харди ти е на няколко километра разстояние, а нямаш достъп до него. Как да не мразиш всичко и всеки  Grinning
Джойче  Hug
Ааа, него ще го докопам все някога, следвам съвета на Ани и вече съм си взела куче назаем Laughing. Ако трябва и неговото ще осиновя, ама за това тяло как да не напарви човек жертва Mr. Green

Супер сладко видео на ДГЛ за интернет-платформата му Heart Eyes

Джой, прекалено си хубава за този Том. С тази брада и окосмяване в стил "мъката на бръснаря" не е много секси...........е, ако е свестен "може да става за едно кафе и за едно е***е", както казваше една позната  Laughing

# 91
  • In The Middle Of Nowhere
Не мисля, че ще й обърне внимание, като гледам по снимки той май няма очи за друго освен за това куче. Най-много да вземе и нейното и въобще да не я забележи.

Последна редакция: чт, 20 юни 2013, 13:51 от angeles

# 92
Емилия не била катастрофирала, ами Коко я пребил Thinking

# 93
Ужасно е ако е истина! Sad

# 94
  • Cyprus, Пловдив
Съмнявам се във всеки ред от статията  Wink

# 95
Снимките на Том Харди с кученцето му са разкошни! Аз имах същото куче. Направо се размазах от кеф, умилих се, натъжих се, чак...  Sad

# 96
Нелина неведнъж е разказвала как е била жестоко малтретирана от свой бивш приятел и макар да не назовава името му мисля,че за всички е ясно,че човекът е именно Коко. Та в този ред не бих се учудила ако има нещо вярно в статията.

# 97
Коко Динев си млати жените за "добро утро"! Майката на Нелина  разправяше как я е пребивал...

# 98
  • София
Отказвам да повярвам, въпреки че си оставям леко открехната вратичката.  Rolling Eyes

# 99
Отказвам да повярвам, въпреки че си оставям леко открехната вратичката.  Rolling Eyes
Аз също не вярвам на това. И доколкото зная и Нелина и Анелия таят добри чувства към него и не веднъж са казвали , че е чудесен баща и добър човек. Ако беше насилник не вярвам всички да го хвалят колко е печен.

# 100
  Това е много страшно, надявам се да не е истина, аз съм чувала че е побийвал Анелия, за Нелина сега разбрах. Явно има нещо вярно в слуховете.

# 101
# 102

Напълно е възможно.
А и причината е абсолютно правдоподобна.. Sick

# 103
  • Бургас

Аз също не вярвам на това. И доколкото зная и Нелина и Анелия таят добри чувства към него и не веднъж са казвали , че е чудесен баща и добър човек. Ако беше насилник не вярвам всички да го хвалят колко е печен.

И какво да кажат "Коко ме правеше на кайма" ли?!
Много ясно, че ще говорят добри неща за него. Първо Коко сигурно им плаща хубави издръжки. Второ - ако започнат да го оплюват може бял ден да не видят, защото ще им вгорчи живота. Трето - за някои жени е унизително да си признаят, че са/били бити и малтретирани. Четвърто - тези жени имат деца от този мъж. За какво ти е да разказваш лоши неща за бившия си наляво-надясно, след като този мъж вече не е част от живота ти, вече не си малтретирана, плаща ти издръжка, гледаш си детето и работата. Защо да се унижаваш да разказваш как си била нечия боксова круша и хората да те оплюват, че ги разказваш тези истории, за да си качваш рейтинга.

# 104
  • София
Малко си противоречат - била в криза, треперели й ръцете, а успя клип да заснеме. Аз без да знаех за "побоя" се чудех кога успя да се възстанови от риното, а сега съвсем ми е чудно. Не че й следя творчеството отблизо, тук каквото съм прочела и ми се стори, че в много кратък период след катастрофата излезе клипа  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт