Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 386
  • 460
  •   1
Отговори
# 405
Е, приятелки, с които общуваме ежедневно и определено от отношението им към живота - съм усещала, а и чувала от устата им - че още им е рано за деца, има време, не им се занимава с насрани памперси или въ зклицания "луда ли си" дете  Wink Не говоря за просто познати, коитопозират.

А дали не са ги заинтригували все пак емоциите на армията майки, включително и ти, които откриват смисъла на деня си в правилното разчитане на информацията от последния насран памперс, докато не спират да гукат, "Ама наакало ли се момчето, аууу, ми много си се наакал, бе, мамин златен дрисльо..., утре няма да ти давам от сливките. В смисъл, що ти трябва да си някаква успешна застрахователка или банкерка, след като бивши такива явно пълноценно се радват на акитата на децата си и прилагат логистичните си умения в анализа, че и цъфтят докато го правят.

В това зарибяване няма нищо лошо, нищо, че ти си го описала насрано.
Доста жени - точно повлияни от околните - стигат до момента, че и те го искат.

Пасинет иначе е права - не искам деца не е равно на връзване на тръбите. Някак понякога едната мисъл /не искам деца/ не е точно обвързана с постоянно контролираните сексове...
Прекъснатия акт и мен ме пази вече толкоз години от второ...Пък ще видим докога де... Joy

# 406
  • Сопот, Пловдив
А първото планирахте ли го или се предпазвахте по някакъв начин? Ако не е нахално, разбира се, да задам такъв въпрос.  Peace

# 407
Не, не сме го планирали, но и двамата правехме напълно незащитен секс...ако ме разбираш  Wink
Кое да е нахалното в случая?

# 408
  • Сопот, Пловдив
Знам ли, някои се обиждат от такива въпроси.  Grinning

# 409
Вероятно бих се обидила или по-скоро не бих отговорила, ако аз самата намирам грешка в себе си или изборите си. Когато коментираш нещо, което определяш като изключително положително - как да се обиди човек  Laughing

# 410
  • Пловдив
Само трябва да внимаваш кой е мъжът. Представи си как вторият набутва своите и чуждите... и после като в един филм - роди се черно бебе.

Оле, тази фантастична теза ми идва в повечко rotfImbo
Какво да набутва бе, хора, те мъниците нали ако не оплодят, си измират. И ако е "вътре", ще е "вътре", как така по-навътре да се набутат.

# 411
  • София
да, бе, да, измирали! Живеят по три денонощия, гадинките! Седят си и чакат яйцеклетката да им дойде на гюме!  Wink

# 412
Абе това малко ме притеснява. Примерно днес съм с езин и правим там , каквот оправим. След два дена съм с друг. И ако забременея - кой ще е бащата - остава загадка. НО това не може да е вярно, защото тогаз голяма част от децата по света - не си знаят реално истинския баща  Joy

# 413
  • Пловдив
Абе това малко ме притеснява. Примерно днес съм с езин и правим там , каквот оправим. След два дена съм с друг. И ако забременея - кой ще е бащата - остава загадка. НО това не може да е вярно, защото тогаз голяма част от децата по света - не си знаят реално истинския баща  Joy
Ами в една друга тема съфорумки вадиха статистика, че 20% не се отглеждат от биологичните си бащи, без бащите да знаят. Обсъдихме го, че е силно преувеличено, но все пак явно има доста такива деца. Кукувичета Simple Smile

# 414
Не съм била в другата, но ти вярвам, защото съм се убедила колко тъп може да е форума  Peace

# 415
Според мъжа ми, всеки който прави секс без презерватив, иска да има деца.
Който не иска деца се пази още повече.

Нито аз, нито мъжа ми сме правили секс без презерватив с други партняори.
За това и ПАП-а ми е дори и след раждането е 1.

# 416
не знам какво е ПАП, но сексът без презерватив първо е страхотен, второ въобще не значи, че искам деца  Peace

# 417
  • Сопот, Пловдив
Какво е това ПАП, стана ми любопитно?

# 418
  • Пловдив
Какво е това ПАП, стана ми любопитно?
Теста който отчита наличие на хпв (хюман папилома вирус), който се счита за главен виновник за рак на шийката на матката.

# 419
  • Сопот, Пловдив
Мерси, сетих се за какво става въпрос. А след раждането се очаква да се завиши ли, че theressa  така го е написала?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт