Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 366
  • 460
  •   1
Отговори
# 435
  • Kопенхаген
Щото темата гледам е поела в друга посока  Laughing Та да внеса яснота по въпроса.

И така по същество. Крайно тъпо е и незряло една жена да се опитва да задържи мъж за до себе си, като му прилага разни акробатики за насилствено забременяване.

Това е акт, който трябва да се извърши по взаимно желание и с много любов.

Не малко случаи има на случайно забременели и изоставени жени. Разграничавам семейни двойки.

Отделен е въпроса какъв ограничен и посредствен индивид трябва да си за да изоставиш бременна жена  Sick

# 436
Щото темата гледам е поела в друга посока  Laughing Та да внеса яснота по въпроса.

И така по същество. Крайно тъпо е и незряло една жена да се опитва да задържи мъж за до себе си, като му прилага разни акробатики за насилствено забременяване.

Да но се случва... и след това се получава още по тъпо.. в случая както и самата ти си се изказала...

Отделен е въпроса какъв ограничен и посредствен индивид трябва да си за да изоставиш бременна жена  Sick

Добре де, тъпо е... това си е безспорен факт... само че ако тя се е постарала да забременее без той да иска, не знам какво точно трябва да се очаква от него????  newsm78

Не малко случаи има на случайно забременели и изоставени жени.

Удоволствието обаче е взаимно и много тъпо звучи като каже някой че са го излъгали.... какво означава излъган- излъгана ???.... Изоставянето се дължи точно на този факт... не отговаряш на моите критерии и просто няма начин да станеш част от живота ми.
Даа, ще кажеш за децата.. жалко е да... децата са съвестта на всеки един от нас, пък който си ги обича ще намери начин те да са добре..
Колко мъже отглеждат чужди деца... кой му гарантира на един мъж че точно той е косвената причина тя да забременее.... дори и на ДНК- тестовете нямам вяра.
Да не говорим обаче колко майки изоставят децата си, поне няколко случая ги имам покрай мен... амбициите които са имали спрямо мъжете си, не се оправдават... изоставят мъжа барабар с децата, за да си гонят болните амбиции другаде..

# 437
  • Kопенхаген
Всичко това което си го траляме тук си е чисто хипотетично.

Въобще има ли начин една жена да накара мъж да се излее в нея преко неговото желание?

Какво презерватива ли ще надупчи или в сюблимния момент ще сключи здраво крака около него?

Май мъжете изцвъкали се случайно, /щото не се били усетили/ са повече от жените решили да приложат хитрости.

Дай сега да се разберем за взаимното удоволствие, така е, но не на всяка цена то трябва да завърши с бебе.  Grinning

# 438
  • Сопот, Пловдив
Соте, ако някоя не отговаря на критериите ти, не е ли логично да направиш всичко възможно да не забременее от теб? Защото, остави жената дали ще стане част от живота ти, но детето? След като някой допуска шанса някоя да забременее случайно от него, трябва да е подготвен за появата на дете, или поне да си понесе последствията ида си поеме отговорностите, като не е необходимо майката на детето да е някаква голяма част от живота му. Или мъжете имат право да предпочитат определени свои деца, в зависимост от това коя е майка им?

# 439
  • Бургас
Всичко това което си го траляме тук си е чисто хипотетично.

Въобще има ли начин една жена да накара мъж да се излее в нея преко неговото желание?

Какво презерватива ли ще надупчи или в сюблимния момент ще сключи здраво крака около него?

Май мъжете изцвъкали се случайно, /щото не се били усетили/ са повече от жените решили да приложат хитрости.

Дай сега да се разберем за взаимното удоволствие, така е, но не на всяка цена то трябва да завърши с бебе.  Grinning
Сега ще споделя пъкления си план за тази вечер. Ще излъжа мъжа, че ще си играем на лошото ченге. Връзвам го за леглото. Яхвам го и никакво ставане като ми каже.  Laughing  hahaha
По принцип не се пазим, защото искаме дете, ама някой може и да го отнесе по този начин.
Всяко пазене с метода на прекъсване е глупост. Половината от хората, които се пазят така са станали родители. Та ако няма презерватив, то си е живо съгласие за родителство

# 440
  • Kопенхаген

Всяко пазене с метода на прекъсване е глупост. Половината от хората, които се пазят така са станали родители. Та ако няма презерватив, то си е живо съгласие за родителство

smile3532

Преди време една потребителка подобно на теб  ни светна, че не знаела що е то прекъснат полов акт или нещо подобно.

Аз пък си мисля, че няма нищо по сигурно от това  Grinning

Не веднъж съм казвала тук, че секс се прави първо с мозъка после с половите органи. Така е и за задържането на еякулацията при мъжа- колкото по дълъг е контрола толкова по дълго време трае половия акт, същото се отнася за мулти оргазмите при жената.

# 441
  • Пловдив
И аз си мисля, че в повечето случаи мъжът може да "надхитри" жената, ако иска дете от нея. Жената по-трудно може да върже мъжа, особено ако той е нащрек.

# 442
  • Сопот, Пловдив
Мда, аз съм пример за горното, макар, разбира се, да не отричам, че съм била наясно с риска, не е като само бащата да ми е виновен.  Grinning

# 443
  • Бургас
Аз знам що е то прекъснат акт  hahaha На 9 години става в Неделя. Да ми е жив и здрав, много радост ни носи. Но е факт, че нито е планиран, нито целенасочено направен.

# 444
  • Пловдив
.

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 11:01 от Янтра

# 445
 Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 11:06 от nikol0455

# 446
  • Пловдив
Ми трия начи.

# 447
  • Бургас
Явно са се вихрили размисли и страсти.  Wink

# 448
И аз си мисля, че в повечето случаи мъжът може да "надхитри" жената, ако иска дете от нея. Жената по-трудно може да върже мъжа, особено ако той е нащрек.

Ми не. Мъжете считат за достатъчно хубаво да правят секс без презерватив и ако жената казва, че използва хапчета - то те са склонни да вярват.
От друга страна една жена при всеки съмнителен момент дали не е свършил вътре - може да пие хапче на момента, така че...

# 449
  • Kопенхаген
Тогава излиза, че първата е долна лъжкиня и нищо чудно да бъде натирена заедно с последствията. Щото контрацепцията с хапчета за сега гарантира най висок % предпазване.

Във втория случай, въпросните хапчета се приемат с ограничение не повече от 2 пъти в месеца и едно хапче струва 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт