Има ли мами забременели чрез измама ???

• 47 428
  • 460
  •   1
Отговори
# 330
А представете си детето като порасне, ако разбере, че причината за неговото съществуване не е безграничната любов между родителите в момента на зачеването, а е способ за задържане на партньора. Аз бих се почувствала нежелана и използвана. Особено ако бракът все пак е непросъществувал!

Като порасне - би следвало да знае, че живота е шарен и такъв момент е тъжен, но чак пък непреодолим - не мисля...по тази логика и осиновените не би следвало да са щастливи...

# 331
Точно това ми е въпроса... и ако има, ми се иска да разбера защо са го направили, какви са целите подбудите... и дали целта е оправдала средствата.
Идеята за тази тема ми дойде от фишките.
Ужасих се от написаното там.. това дупчене и рязане на презервативи, измама с противозачатъчни, и какви ли не методи само и само да се забременее от любовника или от някой нещастен обект... прощавайте, но въпреки годините си, ме изумиха с уникалността си.
Та вие сте уважаеми... не се стеснявайте да обмените опит, да порасъждавате и да поумуваме заедно.
Кой знае... може взаимно да си извлечем ползи и поуки.  Laughing

р.с. Темата да се приема като шеговита и закачлива.  Laughing

Скрит текст:

Съвсем сериозно ти отговорям: За мен дори мисълта за подобен род гиманстика говори за силно умствено разстройство. Не съм срещала в живота около мен нито една такава дама и благодаря горещо на късмета си за това.

п.п. нямам познати мъже"измамени" от такива психопатки... вече се мисля за щастливка , че не съм заобиколена с подобен род кукундрели/както жени , така и мъже/.

# 332
А представете си детето като порасне, ако разбере, че причината за неговото съществуване не е безграничната любов между родителите в момента на зачеването, а е способ за задържане на партньора. Аз бих се почувствала нежелана и използвана. Особено ако бракът все пак е непросъществувал!

Като порасне - би следвало да знае, че живота е шарен и такъв момент е тъжен, но чак пък непреодолим - не мисля...по тази логика и осиновените не би следвало да са щастливи...
На осиновените им е трудно, но някак е по-нормално да си осиновен. Разбираш, че си нечия грешка, но са те взели обичливи хора и са ти дали всичко. По нестандартно и трудносмилаемо е да разбереш, че си направен с цел връзване на гащите. Дефакто единия родител те е искал само за да задържи другия, който хич не те е искал. Обидно е. Хубавото е, че ако детето е разсъдливо, ще преглътне случилото се, обаче има и такива, които буквално подивяват. Но това си е характер.

# 333

И кво сега?! Да си тегля ножа ли? Я, стига преиграваници. Вселенска, безгранична любов бла-бла. То 70% свят да ходи депресиран по този повод.

# 334

На осиновените им е трудно, но някак е по-нормално да си осиновен. Разбираш, че си нечия грешка, но са те взели обичливи хора и са ти дали всичко. По нестандартно и трудносмилаемо е да разбереш, че си направен с цел връзване на гащите. Дефакто единия родител те е искал само за да задържи другия, който хич не те е искал. Обидно е. Хубавото е, че ако детето е разсъдливо, ще преглътне случилото се, обаче има и такива, които буквално подивяват. Но това си е характер.

Ако си била грешка да кажем - но и двамата родители са се постарали да се чувстваш добре и обичана - какъв е проблема един ден да разбереш, че се е тръгнало от грешка? Аз мисля, че начина - емоционално и с оглед на чувствата и стабилността - имат значение.

# 335
Както казах има хора които биха го приели. Но колкото прочетох, в семействата създадени чрез измама, няма особена топлота или се разпадат. Винаги има изключения, но те са рядкост, за това са изключения.

# 336
  • Сопот, Пловдив
Ха, тази тема сега я виждам  Grinning . Ще се включа, без да чета напред и без да съм точно по темата, зададена от автора  Crazy . Аз може да се каже, че забременях с измама, но не аз измамих, а мен ме измамиха  Grinning . Макар че все пак колко да са ме измамили и мен, след като не съм ползвала предпазни средства, не падам от небето, знам какво може да се случи. Но пък преди да се запозная с бащата на сина ми, не бях попадала на мъж, който иска да прави деца на жена, с която са отскоро заедно, напротив, попадала бях все на мъже, които в никакъв случай не искат да правят деца на жена, с която от скоро имат връзка. Та се хванах, може би прекалено наивно, а може би съм искала и да рискувам, на приказките за трудна поносимост към презервативи(не толкова безпочвени приказки междудругото), очаквайки че след като е така, той ще направи всичко възможно да внимава, но той това и правил всъщност, внимавал нещата да се случат както ги е планирал. Целите, разбира се, бяха користни, не е било от любов по мен, но пък така и не можа да си осъществи плана докрай, нищо че реших да задържа детето. С него не сме заедно, разделихме се още в първите месеци на бременността.

Не съм мислила още как ще обясня някой ден на сина ми защо сме го създали. Но факт е , че поне от моя страна, въпреки че стана без да съм го планирала и въпреки първоначалното колебание, веднъж щом реших, че ще го родя, повече никога не съм имала съмнение, че искам това дете. Ако не друго, надявам се поне това чувство да съм успяла да му предам.

# 337
Доста интересни и поучителни истории прочетох, за което ви благодаря.  Hug
Историята на Rois ме трогна.. да миличка Rois, шапка ти свалям за детето.. да ти е живо и здраво и много да те радва.  Hug

Ужасно е някой да поиска да връзва с нетрадиционни методи друг... все едно да му вържеш примка за врата, и да я закачиш за преминаващият трамвай... пък после стой и му гледай сеира как тича подир него.. но докога е друг въпрос.

# 338
Да, познавам жена, продупчила презерватив, за да си роди трето дете (7 години след близнаци). Оказа се, че не е много читава и в други неща след време. Независимо как ви го описват и обясняват, хората, направили това, са способни и на по-големи алогизми . Дръжте ги далече.

# 339
  • Провинция
По темата...
Познавам от близо такъв случай...
Тя - тинейджърка, лягаше с всеки ... Беше боклук. И той не падаше по-долу.
Запознали са се, имали връзка само за секс... Правили какво правили...
"Имала" наща гинекологичен проблем и доктора й казал, че не може да има деца, а момчето решило да й "покаже", че може...
И до ден днешен са хубаво семейство-вече зрели, поуменли...
Но винаги като се сетя за случая им, ме навява въпроса, дали нейния "пробелм" и посещението при гинеколог не са били измислица...т.е. да е излъгала и изкарала доктора некъдърен, като е казала на партньора си,че не може да има дете. Защото тя беше финансово зле,а той доста добре материално и финансово устроен. А към днешна дата тя не спира да изтъква каквъв "късмет имала" да попадне на мъж, който да подсигури живота на детето й. Нищо , че в месеца поне 2 пъти си събира багажа да си ходи, че се карат.
Та оплете си тя кошницата!
Да им е живо и здраво детенцето, то вече е доста голямо!

# 340
Аз пък друго не мога да разбера, в темата пишат уж само жени но не виждам никаква солидарност Wink
И коя от вас е толкова безгрешна, че да съди другите ?

# 341
Споделяме истории. Кой кого е осъдил?

# 342
И какво значи безгрешна?

# 343
  • София
Солидарност за какво? Жените от векове са смятали бременността като начин да се доберат до статус, власт, или просто да задържат някой мъж от любов (между другото, също толкова, колкото са се опитвали и да не забременеят), така че продупчен презерватив, неизпито хапче или каквото и да е,няма как да ме изненада. Нито съм солидарна, нито осъждам. Както написах преди, едно нещо, ако започне с лъжа, то винаги  в един момент истината излиза наяве. Аз не бих искала детето ми да започне живота си от една лъжа.

# 344
  • София
Солидарност за какво? Жените от векове са смятали бременността като начин да се доберат до статус, власт, или просто да задържат някой мъж от любов (между другото, също толкова, колкото са се опитвали и да не забременеят), така че продупчен презерватив, неизпито хапче или каквото и да е,няма как да ме изненада. Нито съм солидарна, нито осъждам. Както написах преди, едно нещо, ако започне с лъжа, то винаги  в един момент истината излиза наяве. Аз не бих искала детето ми да започне живота си от една лъжа.

Ама лъжата си е за родителите, защо детето ще започва с лъжа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт