Аватарно - британска / Тема 32

• 19 768
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • В Космоса
Aaa, не знам колко си магнетична, ама хич не ми става драго на мен като вземат да ми вадят думите с ченгел. Като не ми се споделя, не ми се и толкоз. Crossing Arms

Но иначе ти като не разпитваш много, много, поне правиш веселбица, няма спор. Grinning Hug

# 616
Фустичке, и аз след като родих особено много уважажам майките на близнаци и на 3 и повече деца( миналата година на морето имаше семейство с момиче и тризнаци-момчета  #Crazy Crazy )

Плами и аз бях като теб преди, с изключение на това, че винаги съм била обградена от хора, но май детето ми удари спирачка и сега съм по-затворена някак си, но като цяло не се оплаквам  Peace

# 617
  • КиТ
Aaa, не знам колко си магнетична, ама хич не ми става драго на мен като вземат да ми вадят думите с ченгел. Като не ми се споделя, не ми се и толкоз. Crossing Arms

Но иначе ти като не разпитваш много, много, поне правиш веселбица, няма спор. Grinning Hug

Абе,аз ти казах на живо ще се разбере кой,кого Crazy Flutter Joy (само да не си глътна граматиката Blush hahaha)

Старая се  Mr. Green bowuu

# 618
Е, аз май се сетих NaughtyДружката ми с номер 89 в ника иска да си има някой ,за когото да е много специална и единствена EmbarassedМоже и да не го знае,но като се случи ,че литне Grinning и няма да е самотно Peace

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 17:12 от Sause baus!

# 619
  • Сопот, Пловдив
Момичета, мислите ли, че ще успеем да да вместим гласуването в тази тема?

# 620
  • КиТ
Е, аз май се сетих NaughtyДружката ми с номер 98 в ника иска да си има някой ,за когото да е много специална и единствена EmbarassedМоже и да не го знае,но като се случи ,че литне Grinning и няма да е самотно Peace

Коя е тая дружка с номер 98 в ника Thinking Mr. Green Joy

Сосче понякога пишеш едни объркани изречения,чета ги 3пъти поне докато вникна в смисъла  hahaha

Роис мисля,че ще успеем,стига да не спамя много  Blush Joy Hug

# 621
 Embarassed подмладих не-ми радвай се де hahaha

# 622
  • КиТ
Ми да 15 годишна хлапачка  Mr. Green Joy  Който е казал,че 20 години е най-добре,ша излезе прав Crazy Joy Ама го осъзнаваш след като мине време Whistling hahaha

# 623
Честит рожден ден,Стейси!  bouquet
Много здраве,много щастие,много късмет!  Hug

# 624
 Готова съм с едно хималайско лято.

# 625
  • Варна
Толкова много ви благодаря! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нямам думи! Софѝ ме е издала преди да почерпя!

Скрит текст:

И още, да не би да не ни стигне! Hug

Скрит текст:

Мезето:
Скрит текст:

Сега отивам на кръчма. Mr. Green

# 626
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Честит празник, Стейси, бъди много щастлива Hug

# 627
Стейси, Честит рожден ден!
Бъди здрава, щастлива и радостна!