Месец МАРТ ще дойде бързо, мартенички да ни върже

• 26 888
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Аз съм администратор на 2 групи във ФБ и знам, че ако искаш да си добавен изпращаш заявка и администратора те одобрява и така членуваш вече защото само хора, които имаш добавени като приятели може да добавяш в дадена група. Дано ме разбрахте Simple Smile Ще е хубаво Мими щом има желание да я направи тези дни и да ни праща на лични линка с групата за да се записваме лека полека Simple Smile Ще се радвам да си показваме и снимки там Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 17:49 от kraseto_iv

# 541
Здравейте, мамчета и аз съм за създаването на група във фейса. Пуснете линк и се включвам. Само да попитам.... Някой купил ли си е книга за бременността и ако Да, каква. Че аз се лутам от няколко дни по книжарниците, но нищо не ми допада. Искам да е написана хем на разбираем език, хем да има отговори на повече въпроси. А не да е съсредоточена върху един два въпроса.

# 542
  • Варна, морето, сините вълни...
Така, само кажете как да се казва групата от мен "МАРТенски мами 2014", но не умея да измислям много така че ако някой измисли нещо по подходящо да каже  Peace

# 543
  • София
Здравейте  Hug

Може ли да ме включите и мен. Терминът ми се пада на 20.03.2014 и ми е първа бременност... И съм много щастлива   newsm32

# 544
МАги ако ще си купуваш гледай да е такава която има и за отглеждане на детето. Аз прения път си взех книга на ДВД с 2 диска единия е книгата а другия има клипчета как се къпе бебето и пр. много ми еше инересно. Има и за бременността по седмици, обаче съм я дала на някой и не помня на кого Sad
Иначе тогава прочетох де що има информация в нета за бременност направоп бях като енциклопедия но сега въпреки че ми е за втори път пак изникват хиляди въпроси в главата ми  Crazy

# 545
Привет, група!  Hug Колко много сте изписали! Аз бях цял ден навън, та се поизморих доста и съм ви изпуснала. Благодаря ви много за включването за стриите - ама и аз един въпрос зададох суетен - чудя се с каква по-лека тема да се занимая, че иначе параноята на моменти набира стремителна сила при мен. Примерно - темата с гърдите, която коментирахте. Аз съм толкова страхлива и песимистка, че си бях въобразила някакви кухи яйца и др. ужаси, и понеже единственият ми бременен симптом бяха гърдите, започнах постоянно да се "опипвам"  hahaha  Болят ли ме, не ме ли болят... Чак ме взеха на майтап вкъщи, че някакви удоволствия си създавам Simple Smile От цялата история установих, че ме болят различно дори в рамките на един и същи ден - ту по-малко, ту повече. За сега гледам да си слагам спирачки на въображението и страховете, че при мен са си почти болестно състояние.

Аз също съм ЗА групата във ФБ, а по-нататък защо не и за срещи - аз съм в София. Останала съм със задочното впечатление, че в отчетните теми се завързват страхотни приятелства - много се надявам и при нас да се получи така Simple Smile

# 546
и аз съм за групата във facebook,Маги моя мъж ми подари една книга за бременни-Скоро ще стана майка,да ти кажа,не е лоша

# 547
И аз съм за тема във ФБ, ако има някой мама от Габрово да каже да се видим някой ден Simple Smile

# 548
Jan D'arc,много ти благодаря за инфото  bouquetИ аз съм "за" ФБ група

# 549
и аз съм за ФБ групата

# 550
НИщо не казахте за името на групата  Rolling Eyes

МАРТенски мами 2014

Ако ви харесва да я правя?

# 551

МАРТенски мами 2014

Правия Simple Smile

# 552

МАРТенски мами 2014

Мими, прави я с това заглавие засега, пък после ще го смениш, ако може. А и какво значение има заглавието, важното е да се съберем. Heart Eyes

# 553
ПИшете ми на лични име във ФБ и никнейм тук (то ще видя от кого е пимото де)  Rolling Eyes
Трябва да добавя поне един човек за да я създам така че давайте чакам желаещи  Hug

# 554
Извинявам се че пиша втори пост но да ни е честита групичката във ФБ

https://www.facebook.com/groups/161622164021506/

За сега е само затврена и се вижда групата и участниците и без публикациите, след като се включат повече хора може да я направим тайна да не се вижда самата група Peace
Пробвайте да искате членство в групата, но преди това пишете на лични за да знам кой кой е Wink
Лека вечер  Hug

Общи условия

Активация на акаунт