Месец МАРТ ще дойде бързо, мартенички да ни върже

• 26 885
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Ох, да ти кажа трудно ми е с подобно състояние. Аз нямам навика да се разболявам като махнато мисирче. И това неразположение, направо ме съсипва. Вярно работата ми е кой знае колко трудоемка(затова и цял де мога да кибича във форума), но все пак е кофти. Пък и май днес второто кафе ми повлия. Въпреки че съм голям кофеман   food010

# 181
Маги, аз съм по същия начин - изключително енергична съм, да чукна на дърво - не боледувам и сега направо......  #Crazy #2gunfire Ама все си казвам - трай бабо за хубост, после ще хвърчите заедно насам натам с дребното  Flutter Остават 5-6 седмици и после би трябвало да отмине гаденето, прилошаването, сънливостта и остава само да се радваме на състоянието си Simple Smile И относно кафето - не е препоръчително ! Най-много по едно на ден, нормално е да ти става гадно от него, така ми каза и моят гинеколог Simple Smile

# 182
  • София
Момичета, започнах да събирам информация и да оформям бъдещата тема, но много малко от вас са си написали термините, града, годините, коя поред бременност и т.н. Не е задължително всичко, но ще ви помоля да ми кажете поне термините си.
Мерси предварително Hug

Да уточня и аз, че ми е първа бременност, термин 03.03, години - 29. Ако се сетя още нещо ще добавя

# 183
И аз ще дам данни, само да ми мине прегледът на 16-ти /вторник/ Simple Smile

# 184
  • София
Хей момиче, много се радвам, че се събрахме голяма група! Вярно, че в момента повечето имаме оплаквания - гадене, световъртеж, някои повръщат и кървят, но се надявам всичко това да отмине и скоро да споделяме само хубави емоции. На тези, които организират сватби - да си изкарате весело и незабравими спомени! Иначе по отношение на брака, по принцип съм "за" да покажеш на целия свят, че това е човекът, с когото искаш да прекараш остатъка от живота си, но лично на мен точно сега не ми се струва, че е подходящия момент.

# 185
higher-up, присъединявам се към хубавото ти пожелание относно всички мами Simple Smile

# 186
О, не днес не ми е ден! Ако знаете как щях да се изтърся преди малко. Като първия човек  на прага, на офиса водещ към улицата. С усмивка очаквах шефката си да дойде и да внесе парички в банката и като се залюлях напред ужас. Стъписах се направо #Crazy Май малко повечко трябва да внимавам..... не мога да спра да треперя още и още. Щях да си обеля физиономията набързо Banghead

# 187
Наистина е много полезен форумът.  Simple Smile Благодаря ви за съветите.
Искрено съчувствам на всички с неразположения. Знам колко е гадно да ти се гади и да повръщаш. Аз за сега нямам такива. Единственото е, че някак се се запъхтявам много бързо и вчера ми се зави свят в колата. Ама не е ли твърде рано за такива неща?! Thinking
Да ви питам - някой от вас страда ли от мигрена или някакво хронично главоболие. Аз имам мигрена и всеки месец по 2 дни повръщам и съм с ужасни болки. Не знам на бременността това дали няма да навреди?

# 188
Вани, доколкото знам от бликащите хормони е напълно в реда на нещата да те боли глава, заради бременността, а след като имаш и мигрена - ще се наложи да стискаш зъби, но пък може и да те подмине, не е казано, че задължително трябва да те боли глава Simple Smile Аз днес съм много доволна, ама май попрекалих... минах с прахосмукачка и парцал навсякъде, мих съдове, изчистих кухнята, спалнята, събрах два чувала с боклуци, изхвърлих ги, прострях, сготвих, има още многооооооо работа, но за днес мисля да е толкова, че много се изморих... ако не ме хванат пак лудите де  Crazy Че за първи път тази седмица ставам от леглото, пръщя от желание да правя нещо...хахах Simple Smile  tooth

# 189
Здравейте,записвам се и аз в бъдещите мами-термина ми според календара в зачатие ми е 15 март 2014...видях 2 ясни чертички вчера,след 2 дни закъснение.Последния ми цикъл беше на 9 юни,много се радвам,правихме бебо 10 месеца-цяла вечност ми се видя.Искам да ви попитам,имам леко гадене и главоболие,но ме притесняват болките в корема долу ниско и в дясно,нещо като придърпване,понякога спират,не са силни,това ми е първа бременност,а на лекар съм след няколко дни.Почвам да си мисля какво ли не с тези болки

# 190
  • София
Ние се женихме миналата година лятото и малкия ни беше шаферче Simple Smile

Vani79, ако изкараш късмет, по време на бременността хормоните може да се поразместят и да се отървеш от мигрената  Wink

Хора, внимателно с натоварването, почивайте повече, като влезем в 4 месец вече повечето неща ще е по-безопасно да се правят.
Аз като една стара мърморана съм тука, ама като се сетя че с миналата бременност прокървих от едното нищо и  Laughing да си кажа.

За темичката - втора бременност, София, термин - хмммм да кажем 13 март  Simple Smile

# 191
Ееееех, как се надявам предположението на Sesilia да се случи.Говорих с една приятелка - тя е вече в 8-ми месец и ме посъветва до 3 месец много да се пазя. Винаги съм си мислела, че като забременея не искам да се държа като болна, а да водя динамичен нормален начин на живот, както досега, но това май не е правилно, а и май няма да е възможно.
ПОжелавам ви приятни почивни дни и ще пиша отново чак в понеделник, защото ще заминем за уикенда.
Бъдете здрави, мамчета  bouquet  bouquet  bouquet

# 192
  • София
Аз съм с хронично постоянно главоболие. От бременността (и предният път така се получи), става нетърпимо просто.  ooooh!

Аз се опитвам да си избера лекар, при който да си следя бременността и да родя после, ама направо удрям на камък. От 3 часа чета темите (главата ми е пред избухване от болка), но която и тема да чета все го удрят на цени...  Close А като си помисля, че съм чела хубави мнения за някой/я лекар/ка и все излиза някое отрицателно, което ме разубеждава...  Thinking

# 193
Magi_Ko гледам,че по линииките с теб се движим еднакво Grinning..как се чувстваш,ходи ли на лекар,при мен е първа бременност и много се притеснявам

# 194
Здравейте момичета толкова съм щастлива - днес бях в Надежда, прегледа мина чудесно, двата бобона са съответно с размери 1,23см и 0,99 см. и сърчицатата им ......ох беше толкова вълнуващо newsm44,
Не мога да повярвам, че най-накрая и на мен се случва това щастие и аз май ще съм Февруарска, но надявам се нямате против да остана тук.
Мога да кажа само, че си заслужава цялото неразположение и повърни. 
twin_neutral Толкова ми е щастливо

Общи условия

Активация на акаунт