самотния баща

• 25 155
  • 323
  •   1
Отговори
# 30
  • Там, където ме обичат
Ето ме и мен, записвам се да не ви изпусна.  Peace

# 31
Нищо не се случва в тая тема, аз стягам куфарите... Sad  Ще изтърва и Ангел и клюките, не е работа  Close
Ачо -о-о -ооооо къде си душко?

# 32
Лъки-къде-отиваш-мила ? Hug

# 33
  • Там, където ме обичат
Ачооо, сложи един член на това заглавие, ама пълен.  Mr. Green

# 34
Хепи, утре за София, от там самолет -3 бр. Пристигане Сиатъл Вашитгтон -кораб, работа, малко Аляска, малко Хаваи, малко Калифорния, много работа, малко Мексико, работа ...и на зима обратно. Rolling Eyes

# 35
Браво , Лъки , много добре звучи !  bouquet Have a nice time ! Hug
Да не ни забравиш до зимата ! Hug

# 36
  • Там, където ме обичат
Хепи, утре за София, от там самолет -3 бр. Пристигане Сиатъл Вашитгтон -кораб, работа, малко Аляска, малко Хаваи, малко Калифорния, много работа, малко Мексико, работа ...и на зима обратно. Rolling Eyes

Страхотно! Завид, ама благородно.  Hug

# 37
Мерси мерси  Hug
Няма страшно, аз си влизам във форума редовно чета; трудно е с писането, но съм с вас  Wink
Пък той Ангел да се включи да каже как са децата, какво ново, още ли е самотен и наранен  Crazy Ето тука мераклийки, Фоксито за някакви членове говори  Rolling Eyes

# 38

Страхотно! Завид, ама благородно.  Hug
Няма за завид  Laughing Гърч, фалшиви усмивки и ахкане, и много работа, това е  hahaha

# 39
  • Там, където ме обичат
Ето тука мераклийки, Фоксито за някакви членове говори  Rolling Eyes

Ей, че подсъзнание.  Mr. Green
Заглавието трябва да е СамотнияТ баща.  Peace

# 40
Ето тука мераклийки, Фоксито за някакви членове говори  Rolling Eyes

Ей, че подсъзнание.  Mr. Green
Заглавието трябва да е СамотнияТ баща.  Peace
Ачото милия с граматиката е скаран, не знам по сайтовете как ги омайва hahaha  Все с нещо трябва да е 'щото тука не се е вясвал скоро  hahaha

# 41
Оуу, Лъки айде "завид" и от мен. И аз тъкмо бях подготвила документи за работа на кораб, но в по топлите страни и видях едни две черти  Joy
Ачо дали се сеща, че трябва да се отчете и в тази тема  newsm78

# 42
  • София
Ачооо, сложи един член на това заглавие, ама пълен.  Mr. Green

newsm10 newsm10 

# 43
Лъки, много късмет и здраве!
Той Ачо, с каквото темпо пише, може следващият му пост да е като си се завърнала вече.
Иначе има насочващ линк към тази тема. Дано се сети.

# 44
Оуу, Лъки айде "завид" и от мен. И аз тъкмо бях подготвила документи за работа на кораб, но в по топлите страни и видях едни две черти  Joy
Ачо дали се сеща, че трябва да се отчете и в тази тема  newsm78
От двете черти по хубаво нещо няма  Hug Hug Hug

Лъки, много късмет и здраве!
Той Ачо, с каквото темпо пише, може следващият му пост да е като си се завърнала вече.
Иначе има насочващ линк към тази тема. Дано се сети.
Гали, благодаря  Hug
То на Ачо ще му излязат известия и за двете теми, стига да се сети да влезе във форума...
Аз  си мисля, че вече не е самотен  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт