Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е стандартният маршрут за пътуване от София до Италия?
Кои са препоръчителните места за нощувка по пътя от София до Италия?
Кой е най-удобният маршрут за пътуване до Италия с малки деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е стандартният маршрут за пътуване от София до Италия?
-
Кои са препоръчителните места за нощувка по пътя от София до Италия?
-
Кой е най-удобният маршрут за пътуване до Италия с малки деца?
-
Кой е най-добрият маршрут за достигане до Белaджо в Италия?
-
Какви са препоръките за почивка в Cinque Terre, Portofino и Genoa в Италия?

Има ли някой по-запознат с тия неща?
За първи път резервирам по този начин и съм притеснена да не се объркат нещата и да останем без резервация.
Писах на Bled, за да не спамя тук, но кутията й е препълнена. Става въпрос за резервацията ми на стая през Booking-а. Както писах по-горе, проблемът ми е, че не ми е дръпната или блокирана сума все още от картата ми. Сега имам ли резервация или не? Направих я на 10.3. В същото време имам потвърждение на мейла, че всичко е ОК. Писах на хотела, но нямам отговор. Резервацията правих с дебитна карта V PAY, с която могат да се правят покупки он-лайн /или поне така пише/. Ходих и до банката, но там май не разбраха проблема ми. Дадоха ми да си извадя секретен код. Аз нямам, но и в Booking-а не са ми искали. Какво да правя?