Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 211

• 65 130
  • 724
  •   1
Отговори
# 585

Божествен...

# 586
Момичета явно говорим за различни неща. Нямах впредвид нещо, което да пречи на филма, на надписите и тн. Например можеха след 80 епизод да излъчат следващият четвъртък едночасов филм с такива кадри за създаването, идеите, посланията, коментарите на актьори, режисиьора, можеха малко да зачекнат темата за справянто с насилието, можеха да дадат някакви моменти от снимачния процес и можеха да завършат с малка част кадри от прощалното парти. Така и зрителите щяха да са включени отчасти в процеса и във финала на сериала.

Не виждам нищо лошо в този похват, и пак казвам, който иска може да не го гледа.  Peace

Мисля, че турците само биха спечелили от подобен похват.

Това малко ми прилича като с интервютата на Енгин, против сме да дава интервюта, за да си пази личното пространство, но всяко негово интервю е старателно преведено на няколко езика и се постват и цитират негови интервюта из всички социални мрежи, включително и тук. Не се ли получава някакъв парадокс?  newsm78 newsm78

# 587

И тая май не сме я виждали...

# 588

И тая май не сме я виждали...

Да, нова е. За нас де. Явно някой от екипа пуска снимки отвреме навреме.  Simple Smile Simple Smile

# 589

Добър ден на всички!

"В киното няма правила, има само грешки. Най-голямата от тях е глупостта."
                                                                                                                Франсис Форд Копола

С тази мисъл на едно легендарно холивудско име  искам да се присъединя към мненията на Валя...
Цитат

Аз винаги се интересувам от хора, които ми харесват и които са ме впечатлили. Това е съвсем естествено. Дори личният живот, който признавам за неприкосновен, ме интересува. Семейната среда, приятелите, интересите са пряко свързани с личността. Дори какво ядеш и с кого спиш, е показателно за облика на човека. Разбира се, уточнявам, че не проявявам нездрав интерес, а и съм наясно, че по-вероятно е да науча лъжи и клюки, отколкото истината.

Школи в актьорската професия има различни, режисьорски похвати също. Зрителите са различни, техните нагласи и потребности. Затова има огромно разнообразие от рекламни материали - клипове, интервюта, снимки зад кадър, лекции, какво ли не. Със сигурност ако някой осъществи филм с моменти от снимките на КВФ, ще има огромен интерес.

...и на Дейзи:
Цитат

Нямах впредвид накрая вместо надписи да ни показват кадри от кухнята, а съвсем отделен филм примерно 1 час, в който да чуем гледната точка на създателите на филма, на режисьорите и актьорите. Щом е световна практика, и се ползва като похват значи има своята стойност и не сме ние хората, които да го оценяваме. И не говоря точно за КВФ, защото този филм е по-специален впредвид тематиката му. Говоря попринцип , че не съм забелязала да се прави в Турция. Все пак моята надежда си остава да ни покажат подобни кадри в други филми, сериали занапред. Но нека да не дотягаме повече на темата. Всичко е в ръцете на продуцентите.

Киното е и моя слабост и пътят ми към  добрите ленти винаги минава през обширната информация за тях. Понякога, тръгвам от филм, който ме е впечатлил към неговата биография, друг път - обратно,  от рекламата към филма. И в двата случая, като зрител, не съм застрахована  от разочарование. Но стремежът да разбереш една екранна творба, според мене, винаги се обогатява както от надникването в нейната "кухня", така и от погледа на създателите й. Така "пъзелът филм" в нашите възприятия се подрежда в добре композирана и ярка картина.

Елинор,
Скрит текст:

Извини ме, тази вечер съм много уморена. Нямам сили да чета задълбочено разсъжденията ти и да ги коментирам, а те заслужават бистър ум. Ще се постарая утре.
"Подмазвам" ти се с един вечен, култов и незабравим актьор.

Аз не бях ангел, но доколкото можах, се стремях да бъда човек. Опитай и ти!
                                                                                                                     Чарли Чаплин

Пожелавам ви приятна и вълнуваща вечер!

Последна редакция: вт, 25 юни 2013, 17:44 от ангела 33

# 590

Хайде и един Низипли, че ми домиля за него...
да не се чувства като сираче...

# 591
# 592
  • Пловдив
Момичета явно говорим за различни неща. Нямах впредвид нещо, което да пречи на филма, на надписите и тн. Например можеха след 80 епизод да излъчат следващият четвъртък едночасов филм с такива кадри за създаването, идеите, посланията, коментарите на актьори, режисиьора, можеха малко да зачекнат темата за справянто с насилието, можеха да дадат някакви моменти от снимачния процес и можеха да завършат с малка част кадри от прощалното парти. Така и зрителите щяха да са включени отчасти в процеса и във финала на сериала.

Не виждам нищо лошо в този похват, и пак казвам, който иска може да не го гледа.  Peace

Това малко ми прилича като с интервютата на Енгин, против сме да дава интервюта, за да си пази личното пространство, но всяко негово интервю е старателно преведено на няколко езика и се постват и цитират негови интервюта из всички социални мрежи, включително и тук. Не се ли получава някакъв парадокс?  newsm78 newsm78

Дейзи, нали се разбрахме да не дотягаме. Много хубаво щеше да бъде някой да направи подобно нещо. Само един пример: Колко пъти са повторили целувките Енгин и Берен. Ами нямат комшиите такива табиети. Парадокс няма. Твоето желание - остава само "желание". Е, това е нещо което комшиите не са прихванали от американците.

# 593

Дейзи, нали се разбрахме да не дотягаме. Много хубаво щеше да бъде някой да направи подобно нещо. Само един пример: Колко пъти са повторили целувките Енгин и Берен. Ами нямат комшиите такива табиети. Парадокс няма. Твоето желание - остава само "желание". Е, това е нещо което комшиите не са прихванали от американците.

Ами аз си споделям моето желание, което е само "желание". Желанията и мечтите май бяха безплатни.  newsm78 newsm78 Всъщност май и Ангела и Валя  ги  вълнува тази тема, така, че май има какво да се обсъжда . Нали си казахме, че който, каквото иска си обсъжда.  Simple Smile Simple Smile

# 594
  • Пловдив

Ами аз си споделям моето желание, което е само "желание". Желанията и мечтите май бяха безплатни.  newsm78 newsm78 Всъщност май и Ангела и Валя  ги  вълнува тази тема, така, че май има какво да се обсъжда . Нали си казахме, че който, каквото иска си обсъжда.  Simple Smile Simple Smile

Права си - обсъждайте. Какво бихте искали да видите зад кулисите.

# 595
# 596

Гони, разкошен колаж в старо злато...Благодаря!

# 597

Ами аз си споделям моето желание, което е само "желание". Желанията и мечтите май бяха безплатни.  newsm78 newsm78 Всъщност май и Ангела и Валя  ги  вълнува тази тема, така, че май има какво да се обсъжда . Нали си казахме, че който, каквото иска си обсъжда.  Simple Smile Simple Smile

Права си - обсъждайте. Какво бихте искали да видите отзад кулисите.

То зад кулисите се случват доста сериозни неща. Въобще не говоря за клюките около целувките. Берен каза, че зад този сериал стои 100 човека екип. Зрителят само гледа финалния продукт, консумирайки го. Но зад това седи тежък труд на много хора. Аз не мисля, че това са глупости.

Дори се сетих още една важна причинз защо се правят подобни филми зад кадър, за да се покаже професионалиозма на хората, оито седят отзад, но реално те са двигателите на филмаи те заслужават уважение дори от зрителите.  Мерал направи това в Облака, като финална сцена, точно за да благодари на екипа. Надявам се и срещу това нейно действие да няма възражение.  Peace  

# 598

Хайде още една от най-хубавите...

# 599
  • Бургас
Дейзи ,на мен също би ми било интересно да надникна и да видя как се случват нещата. Но то май и за други турски сериали няма такива подробности . Аз съм гледала с интерес няколко ,но не се сещам да са излъчвали нещо такова. Може и да е за добро това, както казват комшиите. Wink
Тогава какво обсъждане щеше да пада Laughing

Общи условия

Активация на акаунт