Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 702
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 180
Следя класацията на Алек и се чудя как въвежда резултатите , по азбучен ред или по низходящ ред от изкарания изпит ОМТ ....

# 181
Между другото забравих да спомена, че има 4 деца участвали на ОМТ, но които не фигурират в базата на алек димитров, и затова не се знае какви ще им бъдат окончателните коефициенти. Възможно е да не са участвали, но е възможно и да са били пропуснати.
Това са:
 Йоана Юлианова Кирилова 36,5 т
Роберт Теодор Севик 30,5 т.
Чи Банг Нънгуен 27,5 т.
 Борис Кирилов Костадинов  27т.

Разбира се До Виет Кьонг влиза без ОМТ. така не не трябва да бъде забравян и той.

Ние сме вътре.
Честито и на всички които са успели. Мисля, че децата ни заслужават да бъдат поглезени. Жалко за тези които не са успели и които са положили усилия.

# 182
  • София
Да попитам нещо важно за всички :
Има ли яснота кои двама преподаватели ще водят математика на бъдещите петoкласници?

С най-големи благодарности към kodbg, че целогодишно се занимаваше с резултатите и така беше ясно как се справят децата ни на фона на останалите.  bouquet

# 183
защото го няма в списъка с рейтингите от алек димитров и няма как да му измисля резултатите

Е, с това изби рибата! Много съм далече от тези вълнения, но
виждам какъв труд хвърля kodbg целогодишно, и накрая си копваш
наготово рейтингите от сайта му, за да правиш реклама на интернет магазинчето си ?!

как може да има толкова тесногръди хора???
Ти защо не свърши тази работа и не го публикува по-рано?
Аз си мисля, че е много по-полезно когато информацията е качена онлайн и е достъпна за всички и това е много по-важно от благодарностите изказани в поста.
Вярно, за да разбереш трябва да си възпитан да благодариш.

Никаква работа не е свършена.
Моето дете го има в списъка на Код, а в този не!
Само ми изкара акъла, че ми е малко напрежението....

Код    cheers cheers

# 184
Следя класацията на Алек и се чудя как въвежда резултатите , по азбучен ред или по низходящ ред от изкарания изпит ОМТ ....

по низходящ ред от ОМТ

# 185
Благодаря за отговора.........вече нямам никакви нерви........

Ако не сме вътре заради рейтинга ... #2gunfire

п.п Явно Алек се е обидил....таблицата не се променя .... Cry

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 14:49 от gala222

# 186
защото го няма в списъка с рейтингите от алек димитров и няма как да му измисля резултатите

Е, с това изби рибата! Много съм далече от тези вълнения, но
виждам какъв труд хвърля kodbg целогодишно, и накрая си копваш
наготово рейтингите от сайта му, за да правиш реклама на интернет магазинчето си ?!

как може да има толкова тесногръди хора???
Ти защо не свърши тази работа и не го публикува по-рано?
Аз си мисля, че е много по-полезно когато информацията е качена онлайн и е достъпна за всички и това е много по-важно от благодарностите изказани в поста.
Вярно, за да разбереш трябва да си възпитан да благодариш.

Никаква работа не е свършена.
Моето дете го има в списъка на Код, а в този не!
Само ми изкара акъла, че ми е малко напрежението....

Код    cheers cheers

ако има рейтинг под 50 или е изкарало 25 или по-малко на ОМТ няма да го има, а и печатни грешки са въможни.
кодбг още е на рейтинг 29 а в бързината е възможно да се пропусне някой, ако е така съжалявам

# 187
Да попитам нещо важно за всички :
Има ли яснота кои двама преподаватели ще водят математика на бъдещите петoкласници?

Преди време някой беше споменал,че преподавателите на този випуск ще са г-жа Ваня Данова и г-жа Елена Киселова.
Честито на всички приети петокласници!

# 188
  • София
Код, благодаря за големите усилията, които полагаш и самоотвержеността да продължаваш и с нашият випуск не зависимо ,че пряко не те засяга! Simple Smile   bouquet

# 189
Елена Киселова е със сигурност единия от двата преподавателя по математика на бъдещите 5-класници. За втория не знам

# 190
Елена Киселова е със сигурност единия от двата преподавателя по математика на бъдещите 5-класници. За втория не знам

Вторият ще е Данова.

# 191
Май поутихнаха вече страстите и трябва да помислим и за записването. Може ли някой накратко да ми разясни каква е процедурата, че ще ми се наложи в обедните почивки да търча и трябва да съм максимално организирана. С нашата докторка не успявам да се свържа, но предполагам, че картонът от училище ще свърши работа. Къде трябва да отида първо - в нашето училище за документи или в СМГ да се запишем с удостоверението и после да уведомя старото училище?

# 192
bestmoda, и рейтингът и точките са над тези, за които говориш, a не виждам подобно име за да е "печатна грешка" , но няма значение...
Важно, че сме вътре Laughing

# 193
И ние сме вътре, благодаря ти Алек, безкрайно благодаря.....

# 194
И ние сме вътре, благодаря ти Алек, безкрайно благодаря.....

Предполагам благодарите на бащата на Алек.  Laughing
Детето на kodbg е Алек.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт