Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 737
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 165
С молба до Алек Димитров, не обръщай внимание на тези, които използват напрежението ни за своя облага. Изказвам хиляди благодарности към това което правиш и с нетърпение очаквам твоите резултати....

# 166
Най-после!
Ето снимките по низходящ ред, както и тези по абучен ред. Моля свалете си ги и тогава разглеждайте, понеже сървърът е пуснат на личния ми компютър, който не е мощен.

http://85.187.152.66:8888/omt_2013/

Ако искате да свалите всички снимки, използвайте линка долу вдясно "Folder archive".
Свалят се като ZIP архив.

# 167

Точно над самия рейтинг пише:
Моля, имайте предвид, че рейтингът се изготвя доброволно и не е калкулиран на базата на официално подадени данни. Той не претендира за достоверност и безгрешност. Използвайте го само за груба ориентация и не му се предоверявайте!

kodbg вече втора година върши страхотна работа по рейтинга не само за четвърти клас. Поздравления, за което!

Че е реклама - да, така е, но нагла би била ако е скрита, а тази си е явна. Освен това някой който работи там си е направил труда да качи днешните резултати и да ги сподели - нещо лошо ли е да му се благодари?

От правилата на форума:
7. Не се допускат рекламни обяви и теми, както и аватари, подписи и др. елементи от потребителския профил, които представляват тенденциозна реклама на сайт, фирма, продукт, услуга.
Не се допускат недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами, както и теми с цел популяризиране на други форуми и сайтове.

съжалявам, не бях чела правилата на форума и го махнах
така по-добре ли е?

# 168

защото го няма в списъка с рейтингите от алек димитров и няма как да му измисля резултатите

# 169
kodbg, благодаря за труда, който вложи през цялата година.   bouquet

# 170
защото го няма в списъка с рейтингите от алек димитров и няма как да му измисля резултатите
Че нали и потребителката точно това казва, че детето го няма в рейтинга на код. 
Мислех, че списъкът ти е авторски пък то какво излезе.

# 171

# 172
  • София
Благодаря на всички за съдействието, основно на kodbg, но и на мамите, които дадоха снимки Simple Smile Спестихте ми много време bouquet

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 15:17 от rally

# 173
  • София

Е, с това изби рибата! Много съм далече от тези вълнения, но
виждам какъв труд хвърля kodbg целогодишно, и накрая си копваш
наготово рейтингите от сайта му, за да правиш реклама на интернет магазинчето си ?!

# 174
Даниел Константинов Кръстев е с 21.5 точки на 211 място по резултат. Със същия брой точки са общо 6 деца.

# 175
Честито на всички деца, които ще бъдат приети! Пожелавам много търпение и все такава страст към математиката - те все пак са съвсем в началото.
Честито и на всички родители, които изстрадахме тази истерия! Дано децата са ни здрави и щастливи!
Благодаря на всички, които публикуват рейтинги и полагат усилия да попълват информационните дупки, създавани от училищата. Малко ми е притеснително точно СМГ-то с много им медали и претенции, да си играят на първобитно публикуване на списъци, а не официално качени в електронен вид. Простете, не исакх да съм песимистична в този хубав ден!

# 176

Е, с това изби рибата! Много съм далече от тези вълнения, но
виждам какъв труд хвърля kodbg целогодишно, и накрая си копваш
наготово рейтингите от сайта му, за да правиш реклама на интернет магазинчето си ?!

как може да има толкова тесногръди хора???
Ти защо не свърши тази работа и не го публикува по-рано?
Аз си мисля, че е много по-полезно когато информацията е качена онлайн и е достъпна за всички и това е много по-важно от благодарностите изказани в поста.
Вярно, за да разбереш трябва да си възпитан да благодариш.

# 177
  • София
bestmoda, както се вижда от подписа ми, информацията не ме касае.
Но начина, по който ти я поднесе, беше грозен и съдържаше кражба на интелектуален труд.
За това става въпрос.

# 178
Аз си мисля, че е много по-полезно когато информацията е качена онлайн и е достъпна за всички и това е много по-важно от благодарностите изказани в поста.
Едно мнение над това, в което си публикувала списъка, е даден линк към рейтинга и класирането.

Друг въпрос е, че твоите благодарности не бяха към човека, изготвил рейтинга, а към някакви парфюми, които имали съществен принос към качването на резултатите в мрежата.

# 179
  • София
kodbg, благодаря за труда, който вложи през цялата година.   bouquet

Напълно подкрепям  Peace

Въпреки, че за нас надпреварата за СМГ предстои през следващата година, искам да изкажа благодарност на kodbg изключителната работа и безценна помощ.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт