Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 284
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз също не харесвам СМТ. Задачите не ми харесват изобщо. Детето съм пускала май само на едно СМТ, а освен това бяха целия клас в една стая. Изобщо не бяха спирали да си приказват.  Wink
Мисля, че точно със Салабашев биха го заменили Wink. Ще чакаме Наредбата  Wink

# 361
  • София
Каквито искат състезания да слагат, само да ги правят на неутрална територия!  Twisted Evil

# 362
  • София
Каквито искат състезания да слагат, само да ги правят на неутрална територия!  Twisted Evil

О, да...  Wink

# 363
  • Sofia
 По информаията , която получихме на първата родителска преди курса в СМГ състезанията  определящи рейтинга остават същите като миналата година. Единствено промяна би могло да има във формулата, но ще видим като публикуват наредбата за прием.
 Първото състезание остава СМТ, така че чакаме датата.
 Успех на всички набори , които ще се борят за прием в СМГ. Hug

# 364
СМТ не е първото състезание ако няма промяна в тях... ЧХ е преди него.

# 365
  • Sofia
Г-жата на курса каза така , явно се очаква да е по-рано. И други години СМТ е бил прз октомври.

# 366
  • София
Г-жата на курса каза така , явно се очаква да е по-рано. И други години СМТ е бил прз октомври.
Ъ!  Confused
Аз очаквах ЧХ. Не мога да го понасям това СМТ и това си е! Crossing Arms

# 367
  • Sofia
Vache , и аз бях страшно разочарована като го чух, имах надежда да сложат Салабашев. Като казах на набора, отговорът беше:" Ха, бебешко състезание". В същото време на него даде един от най-слабите си резултати за годината.
 Намерих рейтинг на Академия 21 век на нашият набор за м.г. Не е много зле синковеца според него , но там са взети Салабашев, ЧХ и Кенгуру-то.Ако бяха смятали СМТ сигурно щеше да е доста по-назад.

# 368
Vache , и аз бях страшно разочарована като го чух, имах надежда да сложат Салабашев. Като казах на набора, отговорът беше:" Ха, бебешко състезание". В същото време на него даде един от най-слабите си резултати за годината.
 Намерих рейтинг на Академия 21 век на нашият набор за м.г. Не е много зле синковеца според него , но там са взети Салабашев, ЧХ и Кенгуру-то.Ако бяха смятали СМТ сигурно щеше да е доста по-назад.

Все пак да не забравяме, че най-слабият резултат не участва в крайният рейтинг(предполагам и тази година ще е така).
И моето мнение е, че издънките стават на най-лесните състезания.

# 369
  • София
Vache , заповядай http://www.academy21century.com/competitions-2013/rating-klasirane/3klasd.htm
Иначе и Академията са взели двата по-добри резултата. Явно е практика най-слабото представяне от извадката да отпада.

# 370
  • София
Аз исках да попитам за формулата:

К = (T - Tmin + 1)*100 / (Tmax - Tmin + 1)

Каква е ролята на това Тmin в знаменателя.
Допускам, че в числителя се вади, като някаква корекция за трудност на състезанието. Да кажем че и най-слабият резултат в едно състезание 20 т., нормално е да се коригират резултатите. Тmax в знаменателя и *100 ми прилича на корекция, ако има състезания с различен брой точки. Така ги приравняваме на 100.
Но ако Тmin е корекция за трудност на състезанието, то защо и числителят и знаменателят се коригират в еднаква посока? Така някак ако може децата с максимален резултат да си получат максималните точки, но другите да се коригират. Тук сигурно има някаква логика, ама аз в момента не я виждам. Ниските резултати да се коригирам много по-драстично от високите.
А защо е "+1" в знаменателя? Едва ли ще допускат Tmax = Tmin. Но това, което според мен е много по-вероятно е Tmin = 0 и тогава знаменателят става 101 (доста грозно число).

# 371
  • Sofia
Доколкото разбрах рейтнът от състезанията ще окаже основно влияние на децата около чертата след състезанието ОМТ. Все пак ипитът на СМГ си остава с най-голяма тежест. Явно така е направена формулата , че децата с гранични точки на изпита да се определят за прием според представянето си на състезанията.

# 372
  • София
Доколкото разбрах рейтнът от състезанията ще окаже основно влияние на децата около чертата след състезанието ОМТ. Все пак ипитът на СМГ си остава с най-голяма тежест. Явно така е направена формулата , че децата с гранични точки на изпита да се определят за прием според представянето си на състезанията.
Да не би да е излязла новата наредба? Аз не я откривам.

# 373
  • Sofia
 Не, не е излязла, просто така чух  Peace. А и имам спомен, че и м.г. се коментираше нещо относно формулата.
 Ето , тук е коментирано точно това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=621968.75

# 374
  • Sofia
Запис да следя.

Общи условия

Активация на акаунт