Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 285
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,
Някой дали си спомня кога излизе наредбата за прием след четвърти клас миналата учебна година?
Дали фактът, че още не е излязла, е притеснителен по някакъв начин, според вас?

# 376
Здравейте,
Някой дали си спомня кога излизе наредбата за прием след четвърти клас миналата учебна година?
Дали фактът, че още не е излязла, е притеснителен по някакъв начин, според вас?

Миналата година Наредбата за прием е била приета на 11.09.2012г.
Кога е качена на сайта на СМГ не си спомням.

Забавянето може да е свързано с очакваният нов сайт на СМГ.  newsm78

# 377
  • Sofia
 Няма нищо притеснително, прием ще има / така поне каза нашата г-жа/. Явно е въпрос на време да се публикува наредбата  Peace. Имам  някакво подозрение , че публикуването се бави поради факта , че не е ясно дали ще има паралелка с програмиране или и 4-те ще бъдат с математика.

# 378
  • София
Няма нищо притеснително, прием ще има / така поне каза нашата г-жа/. Явно е въпрос на време да се публикува наредбата  Peace. Имам  някакво подозрение , че публикуването се бави поради факта , че не е ясно дали ще има паралелка с програмиране или и 4-те ще бъдат с математика.
Да разбирам ли, че ако има такава паралелка, тя няма да е допълнителна, а една от съществуващите 4?

# 379
Няма нищо притеснително, прием ще има / така поне каза нашата г-жа/. Явно е въпрос на време да се публикува наредбата  Peace. Имам  някакво подозрение , че публикуването се бави поради факта , че не е ясно дали ще има паралелка с програмиране или и 4-те ще бъдат с математика.
Да разбирам ли, че ако има такава паралелка, тя няма да е допълнителна, а една от съществуващите 4?
Ако ползваш ФБ, ето какво беше пуснато миналата година.
Предложение за паралелка по информатика

# 380
  • София
Мерси, Дидева. Оттук като че ли се подразбира за допълнителна, пета паралелка. Да видим какво ще измислят накрая.

# 381
  • Sofia
 Нищо конкретно не знам за тази паралелка ,т.к. още почти нищо не е ясно. Ще изчакаме - ще видим. Със сигурност нещата трябва да изяснят в най-скоро време. Така или иначе детето ще кандидатства там, независимо от паралелките.

# 382
Нищо конкретно не знам за тази паралелка ,т.к. още почти нищо не е ясно. Ще изчакаме - ще видим. Със сигурност нещата трябва да изяснят в най-скоро време. Така или иначе детето ще кандидатства там, независимо от паралелките.
Мисля, че отпадна тази идея..

# 383
Мерси, Дидева. Оттук като че ли се подразбира за допълнителна, пета паралелка. Да видим какво ще измислят накрая.

Не мога да надникна в ФБ, но ми е интересно къде в рейтинга - бала ще се намира тя?

# 384
  • София
Здравейте, питането ми категорично не е за тук, но се надявам да има запознати по темата.  Peace

Искам да попитам за приема в СМГ след 7 клас. На сайта им е обявено, че се взимат оценките от ВО по БЕЛ и утроената от изпита по математика. Има различен изпит по математика за СМГ или пак се взима оценката от ВО? Съжалявам за спама, но ако някой може да ми отговори ще съм много благодарна!

# 385
Искам да попитам за приема в СМГ след 7 клас. На сайта им е обявено, че се взимат оценките от ВО по БЕЛ и утроената от изпита по математика. Има различен изпит по математика за СМГ или пак се взима оценката от ВО?
Към момента в СМГ след седми клас се участва с оценката от НВО. Няма техен вътрешен изпит, за разлика от НПМГ, където освен оценката от НВО участва още една - от техен вътрешен изпит ( или резултат от точно определени състезания, приравнен към оценка по шестобалната система вместо тази оценка).

# 386
  • София
Много благодаря, Дидева!   bouquet

# 387
  • София
Нали още няма наредба за приема? Да не пропускам нещо?

# 388
  • София
Нали още няма наредба за приема? Да не пропускам нещо?
Няма, а остават само две седмици до ЧХ.
Вече започвам да се чудя какво става. Да не вземат да обявят нулев прием тази година?

# 389
  • Sofia
 Доколкото аз знам прием т.г. ще има  Peace. Явно е въпрос на време да качат наредбата , а пък може да я видим чак като пуснат новият сайт.

Общи условия

Активация на акаунт