Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 285 673
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 765
Ако желанието идва от детето, а не от родител - разбира се, че трябва да се пробва на изпита. Трябва да се обясни, че има и рейтинг, който влияе и това намалява шансовете за прием, както и че липсата на специализирана подготовка по формата на изпита също може да се отрази на шансовете. От личните ми наблюдения, реалистичните очаквания са за родителите - масово децата не са особено развълнувани дали ще бъдат приети или не, освен ако не са подковани и натискани от родителите си в тази посока.

# 766
Кога е последния пробен?

# 767
  • София
Кога е последния пробен?
тази неделя - 31.05 от 9.00 часа

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 20:15 от bibi

# 768
Мерси!

В събота 30.05, или неделя 31.05.?

На сайта на СМГ не е обявен още.

# 769
  • Резерват "Северозапад"
31-ви неделя.

# 770
Моля онези от вас, които вече се записаха за ОМТ да споделят за това как протича записването, има ли опашки, както и всякакви впечатления за организацията и техническите детайли.

# 771
  • Резерват "Северозапад"
Присъединявам се към молбата Peace
Иначе към четвъртък ще щурмуваме Wink стая 1.

# 772
ще следя темата с интерес  #Crazy

# 773
  • София
Записването върви лежерно - днес нямаше  хора.  15 лв. е таксата.
Лелята е леко кисела - снимала 500 заявления, 300 деца били записани, а къде били другите заявления ? После ме наруга, че нося актове за раждане, щото за близнаци нямало отстъпка от тази такса, а аз ги носих със съвсем друга цел - мислех, че някъде се отбелязва, че са близнаци, акосе класира само едното .... както и да е.
Няма хора - това е важното и записването отнема 10 мин.!

# 774
bibi, мерси за отзивите, аз също още не съм отишла. Нужни ли са някакви документи или само се попълва заявление на място? Има ли го някъде на сайта им, за да мога да го попълня предварително и да не губя време там?

# 775
  • София
Нялой знае ли колко ще са паралелките с немски, английски и руски?

# 776
  • Резерват "Северозапад"
Моят мъж днес записа щерката Wink...хора няма...и имаше лек проблем, защото детето не е от София Confused, но ние бяхме подготвени - имахме бележки за ОМ и кенгуруто, държани на друго място Confused.
П.П. Задължително ще проверим обаче, като излезе предварителния рейтинг Wink.

# 777
Заявлението-бланка се попълва на място за 2 мин. - име на родител, телефон и имейл, име на дете, училище, град и езици (Английски, Руски, Немски) по реда на желание.  Peace
Заявяваш стандартно, че искате да участвате и даваш съгласие да публикуват резултатите на интеренет сайта.

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 13:56 от shrekie

# 778
  • София
bibi, мерси за отзивите, аз също още не съм отишла. Нужни ли са някакви документи или само се попълва заявление на място? Има ли го някъде на сайта им, за да мога да го попълня предварително и да не губя време там?
не. само заявление и 15 лв. няма го в сайта.

# 779
Чудя се дали ще публикуват таблицата с точките на кандидатите от други математически
състезания на сайта?  newsm78

В графика пише: "Публикуване на таблица с точките на състезателите от други математически
състезания на 15.06.2015 г. /партер/."

На сайта има обновена инфо:
"Удължава се срокът за записване за състезанието с два дни.
Комисията, която организира провеждането на  „Откриване на млади таланти“ 2015 г., реши да удължи срока за записване за състезанието с два дни.
Можете да се запишете както следва:
•на 15ти юни от 12:30 до 18:00 часа
•и на 16ти юни от 8:30 до 14:00 часа."

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 12:51 от shrekie

Общи условия

Активация на акаунт