Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 285
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 345
Да едното от децата е синът на Росен Плевнелиев.  А искам да кажа, че обучението в ПЧМГ е платено  и е въпрос на възможности. Таксата е 3500 евро за година. Все пак не е по силите на всички простосмъртни български родители.

Трудно би могло да се напишат повече небивалици с толкова думи.
Нито син на Плевнелиев е бил класиран в СМГ, че да се отказва, нито таксата в ПЧМГ има общо със споменатата..

# 346
Да едното от децата е синът на Росен Плевнелиев.  А искам да кажа, че обучението в ПЧМГ е платено  и е въпрос на възможности. Таксата е 3500 евро за година. Все пак не е по силите на всички простосмъртни български родители.

Трудно би могло да се напишат повече небивалици с толкова думи.
Нито син на Плевнелиев е бил класиран в СМГ, че да се отказва, нито таксата в ПЧМГ има общо със споменатата..

Точно това щях да напиша и аз. Синът на Плевнелиев никога не е показвал кой знае какви резултати на математическите състезания.
Мисля , че кандидатства в СМГ и не беше приет. Това само kodbg може да каже, на база на миналогодишното класиране.

# 347
  • София
Мисля , че кандидатства в СМГ и не беше приет. Това само kodbg може да каже, на база на миналогодишното класиране.

Синът му е от випуска на моя син. Кандидатства детето, не го приеха в СМГ и
чест му прави на баща му, че не натисна някое лостче, а записа детето в ПЧМГ.  Peace

# 348

Синът му е от випуска на моя син. Кандидатства детето, не го приеха в СМГ и
чест му прави на баща му, че не натисна някое лостче, а записа детето в ПЧМГ.  Peace

Синът на Плевнелиев (Филип) мисля, че беше приет в 125-то (почти съм сигурна, но не мога да открия файла) и не се записа там.
Във форума четох, че за ПЧМГ таксата само за обучение е 2000 евро. Ако родителите искат транспорт и други екстри - се плаща допълнително, вероятно може да мине 3500 евро.

# 349
Във форума четох, че за ПЧМГ таксата само за обучение е 2000 евро. Ако родителите искат транспорт и други екстри - се плаща допълнително, вероятно може да мине 3500 евро.

Таксата в ПЧМГ е 2000 евро.
Транспортът е 1000 евро, но ако не го ползвате, не го плащате.

# 350
  • София
Хайде новите кандидати да откриват сезона  Wink

# 351
Хайде новите кандидати да откриват сезона  Wink

Хайде успех от старите кандидати и нови ученици в СМГ.  Peace

# 352
  • София
Започвам с един малко странен въпрос, но може ли да се явим на Черноризец в НПМГ а не в СМГ, ще ни зачетат ли резултата за рейтинга за прием?
Не знам откъде съм останала с впечатление, че трябва на всички състезания да се явяваме в СМГ /без СМТ може би/, където да си призная ни е подтискащо явяването заради организацията.

# 353
Започвам с един малко странен въпрос, но може ли да се явим на Черноризец в НПМГ а не в СМГ, ще ни зачетат ли резултата за рейтинга за прием?
Не знам откъде съм останала с впечатление, че трябва на всички състезания да се явяваме в СМГ /без СМТ може би/, където да си призная ни е подтискащо явяването заради организацията.

Можете да се явявате там, където ви е удобно и се организират състезанията естествено.  Laughing

# 354
  • София
Моята дъщеря ще се явява с НПМГ. Не виждам причина да не  й се зачита резултата.

# 355
  • София
Възможно е да има промяна в състезанията, които ще определят рейтинга. Черноризец Хрябър мисля, че ще си остане.
Предполагам, че скоро ще публикуват наредбата за прием за V-ти клас за учебната 2014/2015 г.
Интересно е и дали ще има паралека по информатика и какъв ще бъде общия брой приети деца.
Миналата година май бяха публикували наредбата около средата на септември. Затова мисля, че до края на месеца би трябвало да се появи на сайта на СМГ новата наредба.

# 356
  • София
Възможно е да има промяна в състезанията, които ще определят рейтинга.
Имаш ли конкретна причина да мислиш това или просто го допускаш, защото принципно е възможно?
Иначе и аз няма да си пратя детето повече да се явява в СМГ. /освен, ако не го направят задължително, но досега не е било/. След като миналата година на ЧХ решава в студа във фоайето, не бих го пуснала доброволно там на състезание.  Tired

# 357
  • София
Имаш ли конкретна причина да мислиш това

Да, но не със сигурност.

# 358
  • София
Имаш ли конкретна причина да мислиш това
Да, но не със сигурност.
Ще видим, значи.  Peace

# 359
  • Sofia
 Надявам се в рейтинга да включат Иван Салабашев. Състезанието е хубаво , а задачите - достатъчно трудни и изискващи математическо мислене. СМТ-то за мен не е много подходящо за участие в рейтинга за прием, т.к. задачите са доста лесни.
 Съвсем скоро ще разберем всичко  относно приема Peace. Да си пожелаем успех и дано догодина повечето дечица от тази тема бъдат съученици  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт