Прием в СМГ след четвърти клас-ІІ част

• 286 043
  • 1 657
  •   1
Отговори
# 1 590
СМГ може и да са сред най-добрите училища в България като обучение, ама като администрация май има доста какво да се желае; имам база за сравнение и спокойно мога да го твърдя...

Ой, така ли? Ама наистина? Как пък не бяхме забелязали? Добре, че ни светна Mr. Green
А сега, след като вече сме уведомени, предполагам няма нужда от още пет страници постинги в които да го повтаряш все същото, а?

Пък родителите, които са си записали децата в СМГ, не са го направили заради администрацията, заради английския език или заради други екстри. Записали сме си децата заради средата и обучението. Всичко останало е вторично и не толкова важно, че да ни промени избора. 

# 1 591
  • София

Пък родителите, които са си записали децата в СМГ, не са го направили заради администрацията, заради английския език или заради други екстри. Записали сме си децата заради средата и обучението. Всичко останало е вторично и не толкова важно, че да ни промени избора. 
Точно!

# 1 592
СМГ може и да са сред най-добрите училища в България като обучение, ама като администрация май има доста какво да се желае; имам база за сравнение и спокойно мога да го твърдя...

Ой, така ли? Ама наистина? Как пък не бяхме забелязали? Добре, че ни светна Mr. Green

забелязала си го, чудесно, кога? и къде ни уведоми за това, може ли линк към поста?

иначе си има отделна тема за СМГ, мястото на хвалебствените оди сигурно е там, това е тема за приема все пак...

# 1 593

забелязала си го, чудесно, кога? и къде ни уведоми за това, може ли линк към поста?

Тъпо Shocked Защо пък трябва да те информирам? newsm78 Още повече, ако за мен това е приемлив недостатък. А и с годините има подобрения все пак, значи трендът е нагоре.

Аз по принцип се бях оттеглила от писане и не съм го правила от много време, но от теб леко ми писна и затова се намесих. Иначе нямам намерение да ставам активна тепърва и поне за момента спирам вече. С твоя мерак за писане и трупане на постове не искам да се меря.

# 1 594

Тъпо Shocked Защо пък трябва да те информирам? newsm78 Още повече, ако за мен това е приемлив недостатък. А и с годините има подобрения все пак, значи трендът е нагоре.

Аз по принцип се бях оттеглила от писане и не съм го правила от много време, но от теб леко ми писна и затова се намесих. Иначе нямам намерение да ставам активна тепърва и поне за момента спирам вече. С твоя мерак за писане и трупане на постове не искам да се меря.

хич не държа да ме информираш лично, просто обективността изисква да можеш да кажеш и доброто, и лошото, идеално училище няма... поне аз ЛИЧНО очаквах малко повече от СМГ спрямо това, което видях, но както и да е, наистина няма значение; така или иначе приема приключи, спирам да пиша в темата, мир и любов да има  bouquet

# 1 595
  • София
rumen_s, аз пък помня, че бяхте много активен, когато сверявахме отговори от тазгодишното ОМТ и се интересувахте от вероятния рейтинг необходим за прием. Само заради административни причини ли се отказахте да се запишете? Изглеждахте силно заинтересован, а сега рязко назад. Какво най-вече ви отказа?

# 1 596
Вероятно просто не им се мести в София. Допускам, че кандидатстването е било просто от любов към спорта. Ей така, дали ше приемат детето.
И, за да не разочаровам някои потребители - така, както СМГ-ейци кандидатстват в АК.

# 1 597
Ей разпънахте го този човек само защото не ви харесва какво пише.
Като орлици сте из форума. Само някъде да се напише нещо кофти според вас за кодовата дума СМГ и сте там.
Имиджът на училището не печели от това. Ако бяхте малко по обективни може би.

# 1 598
Хайде, стига пиперливи постове  Mr. Green
Тук всички едно ни събира, желанието ни да дадем възможности на поколението след нас! Дано повече училища вдигат летвата като СМГ пък и в други области  Hug. Конкуренцията е голяма работа  Whistling
Успех на децата и спокойствие на нас, родителите  Peace

# 1 599
Хайде, стига пиперливи постове  Mr. Green

A дано, ама надали!  Mr. Green

# 1 600
  • София
Честно казано, за мен са безсмислени тези спорове страници наред.  Tired

# 1 601
Черна Станция, не те знам мъж ли си, жена ли си, най-вероятно първото, но изключително необходимо ти е да направиш / някой да ти направи още едно чаве, че да можеш пак да се потопиш в средношколските емоции Simple Smile
Странно ще е да запазиш този плам след като нямаш вече допир със средното образование. Вече прозира промяна в поведението ти и доста резки нападки, по-характерни за мен, отколкото за твоята... харизматичност. 

По отношение на допълнителната паралелка, аз си изказах мнението още в началото - единствено ощетени от решението на РИО София могат да бъдат колеги на СМГ - други училища.
И никой друг, най-малкото родители. Не схващам какво 10 страници търсите под вола теле. След факта с новата паралелка, всичко си е прозрачно и изрядно, приемът си е напълно нормален.
Та... ако в темата не участват директори на други училища, не виждам друг, който може да има разумни доводи за недоволство.

# 1 602
Не виждам с какво са ощетени колегите на СМГ - другите училища. От тях зависи да постигнат същото желание за прием и при тях. Който предлага най-доброто, там ще бъде наплива.

# 1 603
Не виждам с какво са ощетени колегите на СМГ - другите училища. От тях зависи да постигнат същото желание за прием и при тях. Който предлага най-доброто, там ще бъде наплива.
newsm10

# 1 604
Всъщност, напливът е, защото е безплатно и се прави страхотна реклама. А дали е добро .... всеки се надява на това, защото гледа да си спаси детето от кварталното училище.

Общи условия

Активация на акаунт