Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 214
  • 725
  •   2
Отговори
# 420
Готово!  Simple Smile За сега сме двама!

# 421
Моля ако някой има координати на човек, който може да открива загубени вещи.

Преди 10 години моя позната си загуби пръстен и много и се подигравах, че ходи по врачки, но една и беше казала точно къде е , в чувал от изрезки в офиса и тя го намери точно там.
Сега се сещам за нея защото има изгубена вещ/не е моя/ и не се знае къде е .

Моля ви рекламиращите тук, пропуснете ме....... Joy
Моя позната ми каза, че нейна приятелка си загубила пръстен и Пепа от Х.Димитър и посочила точно къде се намира.

Моля , ако е удобно да я попитате за подробности : къде да я намеря, тел. за връзка или адрес, какво трябва да нося, защото веща която търся не е точно моя./вещ която ползват много хора от офиса/, но е доста скъпа.

# 422
Трима сме вече за Искра!  bouquet

# 423
Четирима сме, петия го очаквам да реши! Това е за сега! Хайде на хаирлия да е! До скоро!   bouquet Laughing

# 424
Здравейте момичета ,не стана ясно от кой град тръгвате ,бихте ли казали,аз в момента съм извън София и много ама много бих искала да дойда тъй като при мен само тя позна за краен изход на моята драма.

ох,то на на едно момиче всички врачки и казвали,че с момчето,с което излиза им е дадено да са заедно по съдба,че са един за друг,ще имат семейство,а милата сподели как са правели планове за бъдещето им,а на следващия ден той се оженил за друга....не съжалявам момчето,но за момичето ми е болно(не си спомням ника и тук,но беше изповед пропита с чувства и разбита надежда).явно не е здравословно да ни казват хубави неща врачките,да не говорим,че май изобщо не е здравословно да ги посещаваме,едва ли помагат-мое мнение.или по-точно са малко гледачките,ако има такива в бг).на въпросното момиче и изпращам  моята морална подкрепа,знам какво е да вложиш чувства,енергия,сърце във една връзка и да получиш лъжи в замяна,макар че май доста от нас са го изпитвали.

сибирка ,много ти благодаря  Hug съжалявам за закъснението ,от доста време не бях отваряла темата ,опитвах се да стоя далеч от всичко което ме връща към спомените ,още веднъж  Hug  bouquet

# 425
  • София
кака Сиси, извинявай объркала съм  Embarassed, става въпрос за Ина от Женския пазар. Горе в анкетата има телефон. Аз затова и отидох при нея преди 2 години. Много добре ми описа настоящето, за бъдеще не е толкова точна.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 21:05 от ~Саня~

# 426
Привет и от мен   bouquet
Писала съм преди време в някоя от темите, може би 1-ва или 2-ра, виждам, че доста се обсъжда тази тема. Както бях писала майка ми е ясновидка и от нея знам доста неща. Та да споделя мнението си по въпроса, аз лично съм ходила само веднъж на ясновидка и няколко пъти /3-4/ съм пращала смс на Ивелина Христова. Та така. Значи, за майка ми най-лошото е да се правят магии, защото се връща до 9-то поколение на този, който я поръчва, както и на този който я прави. Тя магии не разваля и не вярва, че има човек, който би могъл да направи такова нещо. Тя е много вярваща и според нея / според мен също/ магии се развалят само в църква по определен метод и с определени молитви. Майка ми например, понеже се занимава с това от много години, преди гледаше на кафе, а сега на наполеонови карти и кристална сфера. Общо взето има редовни клиенти, които казват, че им е познала всичко. И не казвам това с цел да й правя реклама, далеч съм от тази мисъл  Naughty

Моето мнение е, че дори и най-добрите ясновидци не могат да познаят на 100% и на всички. Също така има хора, на които не може да им се гледа. Просто аурата им е такава, че не се позволява да се проникне и види какво ще се случи. До колкото знам, поне според майка е трудно да гледаш на човек без да го видиш, да вникнеш в аурата му и т.н. Това го казвам по повод гледането по тел.

Моето впечатление, бях ходила с мои приятели при Златка от Смолян. Позна ми за някои неща, на моята най-добра приятелка не й позна за нищо в бъдещето, но много точно описа жилището, в което живее, а няма как да знае как изглежда. Друг приятел пък е много доволен от нея и си ходи редовно там, поне докато беше в БГ. Има някои неща, за които не ми позна, например ми каза, че когато малкия е на 3,5г. ще имам момиче, е той е на 5,5г. и ще имам момиче, може да е объркала времето, но миналата година имах спонтанен аборт, беше момче и не ми е казвала за подобно нещо.

На Ивелина Христова съм пращала смс-и от рекламата й в списанията. Общо взето казва неща, които са в момента и някои са точни, но не помня вече за бъдещето какво ми е казала. По-скоро беше отговор на въпрос, отколкото предсказания. Та не мога да преценя, ако ида например дали си заслужава, също и колко взима. Защото има солидна реклама, което ме кара да мисля, че тарифата й е доста висока  Thinking

Та според мен, всичко си е до човек. Колкото до разни ходжи, турци и т.н. .... нищо лично, но не се доверявам на такива хора  Peace и ме е страх, много знам там като си говори на арабски например, какво казва и ми прави. Но това си е мое мнение. С интерес ще следя темата, интересно ми и бих отишла от любопитство. Ако се питате защо бих отишла при друг ясновидец при положение, че майка ми гледа, защото не може да се гледа на хора с толкова близка, кръвна, роднинска връзка   bouquet

# 427
.::Перличка::. до някъде е права. Има хора, на които е трудно да се гледа, но що се отнася до това, че не може по телефон, всъщност може. Всичко в природата е енергия, включително и ние. Така както може някой да се изгаври с вас по телефона и да ви направи магийка, така може и да се гадае. Може и чрез снимка, рождени дати и прочее. Относно материята на магията, това че се разваля само в църква с молитви е пълна глупост. Магията е енергия, а не някаква измислена форма или приказен герой. Тази енергия може да се откланя, пренасочва и разваля по хиляди начини. Според зависи как е правена. Освен това ако погледнеш реално и електричеството е енергия, която не виждаш, виждаш само крайния резултат. Можеш да го насочваш или да натиснеш копченцето и да го прекъснеш, същото е и с магията. Кой в какво вярва или не, няма значение, енергията и вярата в нея или не вярата няма да я промени или да ни помогне да не ни удря тока Simple Smile

# 428
Аз пък не искам да узнавам бъдещето. От врачките търся единствено изчистване на аурата и евентуално връщане към щастието на една друга възраст. За вас не знам, но аз докато бях дете виждах света по-красив и ярък. Дали и при другите деца е така или не, но си искам оптимизма и настроението обратно. Искам нещо като регрес към по-ранно състояние, преди определени травми, без изгубване на натрупаните знания. Peace Не говоря за най-ранна детска възраст, а да речем за 11-15 годишна.

# 429
Аз пък не искам да узнавам бъдещето. От врачките търся единствено изчистване на аурата и евентуално връщане към щастието на една друга възраст. За вас не знам, но аз докато бях дете виждах света по-красив и ярък. Дали и при другите деца е така или не, но си искам оптимизма и настроението обратно. Искам нещо като регрес към по-ранно състояние, преди определени травми, без изгубване на натрупаните знания. Peace Не говоря за най-ранна детска възраст, а да речем за 11-15 годишна.

Да, колко си права. Много хубаво беше онова време. Мислехме само от кой час да избягаме, с кое момче ще се целуваме в парка, как да скътаме за някоя цигарка.. А сега... И тогава си имахме проблеми и си мислехме, че светът ще се свърши, ама кой да ни каже, че това е най малката ни грижа. И аз искам да се върне онова време, ако може и онова, когато бях на 8-9,нооооо

# 430
Да ти кажа не е само порастването и възрастта причината, познавам хора, които успяха да съхранят нещо от тогава и са супер щастливи и днес и нищо не може да ги сломи. Как става този номер не знам, но знам, че са щастливци. Също го има и обратното - някои стават депресари и започват да гледат негативно на живота още от прогимназията или гимназията.

# 431
  • Sofia
Знам, че това не е темата, но искам да попитам някой знае ли къде леят куршум за страх в София? Може да изпратите на лични.

# 432
gala66, в предишните теми Ани/Анелия от Пловдив (астрология + таро) е обсъждана многократно. Положи малко усилия и прегледай предишни коментарите. Малко е тъпичко да предъвкваме едно и също.

Определено  съм положила усилия, за разлика от доста хора , които питат за неща писани на предна страница. Изчетох цялата последна тема, както и две предишни  и за Ани се споменава само на първа страница ,че нещо си се е случило така както го е предсказала , пуснах и търсачката - разширено търсене , но нищо не ми изкара, затова питам. А относно предъвкването ,  последните страници се дъвче как този или онзи е измамник , но тази за която има най-много положителни отзиви  не може да бъде предъвквана.

# 433
  • София
gala66 , относно 'предъвкването" и оплютите ясновидци си МНОГО права! Simple Smile За някои ясновидци дори ТЕНЕНЦИОЗНО е направено!     newsm78

# 434
Здравейте Simple Smile,
и аз искам да попитам ако някой може да сподели как се отключва църква за късмет?
Правил ли го е, имало ли е резултат при него?
И ако може да ми препоръчате добра врачка от Пловдивска област.
Много благодаря
Лек и усмихнат ден на всички Grinning
Повтарям въпроса и добавям - има ли значение в кой ден от седмицата отключваш църквата?
Аз ще добавя какво знам, а ако не е вярно, надявам се някоя от вас да ме поправи:
* За отключването се говори не с попа, а с клисарката, защото тя отваря църквата сутрин. Разбира се отключването се заплаща, но не е скъпо,а и все пак за църква е.
* Като отключиш вратата на църквата трябва да се обърнеш и да си тръгнеш без да поглеждаш назад.

А за врачките ще питам - някой срещал ли се е на живо с наследницата на Ванга - глухонямата Магда?
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт