Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 060
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Най-добре е да се споделя тук, за да могат повече хора да прочетат.:

Днес й звънях, но не вдигна. Sad  Rolling Eyes Shocked

# 121
А, ясно  Laughing Сигурно и преди са минавали да ви информират какво пише в Библията по въпроса  Peace

# 122
А, ясно  Laughing Сигурно и преди са минавали да ви информират какво пише в Библията по въпроса  Peace
по веднъж на седмица задължително някой цитира библията, да Grinning

# 123
Познавам хора, които са пристрастени към ходенето по врачки. Никак не се отразява добре в дългосрочен план.
Но - вие си знаете  Peace
Да ви пази Бог  Hug

# 124
Моля за информация за Здравка от Велико Търново, не знам второто и име, намирала се на Беляковско шосе, както и за Стефка Златкова, също от В.Търново?

# 125
Е сега да ви докладвам и аз. Преди по малко от месец писах тук за Сирма и обещах да ви кажа резултат. Е случи се това което ми каза че ще стане.То е много хубаво и дай боже да продължава.Но тайничко се надявам да не се случи другото което ми каза.Успех желая на всички да постигнат това което искат. Hug

# 126
  • София
Е сега да ви докладвам и аз. Преди по малко от месец писах тук за Сирма и обещах да ви кажа резултат. Е случи се това което ми каза че ще стане.То е много хубаво и дай боже да продължава.Но тайничко се надявам да не се случи другото което ми каза.Успех желая на всички да постигнат това което искат. Hug

Давай резултатите за Сирма, защото съм сигурна, че много хора тук се интересуват.

# 127
Момичета, има ли някой от Благоевград?
Ако имате информация за добра ясновидка от там, при която сте ходили и сте останали доволни, моля споделете!

# 128
daqna2222, кутията ти е препълнена

# 129
И аз не искам да се заяждам, но......ти ходиш ли по врачки/ясмовидци и защо???  newsm78
В какво вярваш??? Но истински и отковено с нас.  Praynig

Ходила съм от любопитство. В общи линии - нищо, което да не знам не са ми казвали, за бъдещето нищо не са ми познавали. За мен това е все едно да хвърляш ези или тура дали ще стане нещо. Но познавам хора, които са напълно зависими от врачките - трудно им е да вземат най-елементарни решения, ако не са се посъветвали със "специалист". Колкото повече ходят по врачки, толкова повече се обърква живота им, а те още повече се оплитат в предсказания на различни известни и неизвестни ясновидци. Постоянно търсят нови и нови да им "познават" - един вид като пристрастяване ми изглежда.
Затова исках да знам вие защо ходите и какво очаквате от тях  Hug

# 130
Свързвал ли се е някой с тази жена http://horoskopche.alle.bg/ .Писах и,каза че до два три дни ще ми изпрати хороскопа.Мина вече почти месец без резултат.Ако и други са се свързвали с нея,моля пишете.

# 131
Около 10 мин

На мене са ми го правили преди години, ако е същото.
Взима се бурканче с вода, слага се на главата на човека, като се закрепя с ръка или сам си я държи и вътре се чука яйце. Ако стане като варено, значи има магия. Колко е истина обаче не знам, после се изхвърляше.

Искам да питам как се правеше това нещо с яйцето, за да разбереш да ли имаш магия?

Как точно като варено и колко време трябва да се седи с буркана на главата?

# 132
Момичета,посещавали ли сте Вергиния,която  ходи в София и Пловдив ? И какви са ви мненията ако сте ползвали услугите и? Доколкото знам гледа с карти таро,какво ми  нарисува.....ех,де да може да случи,но ще си почакам три години поне пък после ще давам мнение и аз,странно,че за човек,когото попитах обрисува доста черно бъдеще,иначе за настояще-спор няма-познават в общи линии Grinning  .Усмихнат ден на всички ви! Hug

# 133
Радвам се за момичетата,на които Сирма е познала това,което са искали да се случи! Поздравления и за изпитите!
А има ли такива,които не са доволни от нея? Тя на конктретни въпроси ли отговаря,това не е ли странно за ясновидец? На един и същ въпрос два пъти ми отговори различни неща и без срокове.според мен онкологично заболяване си е сериозно,според нея не съм болна от нищо сериозно.Странна работа,може би пак се получва същото-с едни влиза във връзка,с други не успява.

# 134
  • София
И аз не искам да се заяждам, но......ти ходиш ли по врачки/ясмовидци и защо???  newsm78
В какво вярваш??? Но истински и отковено с нас.  Praynig

Но познавам хора, които са напълно зависими от врачките - трудно им е да вземат най-елементарни решения, ако не са се посъветвали със "специалист". Колкото повече ходят по врачки, толкова повече се обърква живота им, а те още повече се оплитат в предсказания на различни известни и неизвестни ясновидци. Постоянно търсят нови и нови да им "познават" - един вид като пристрастяване ми изглежда.

newsm10   Напълно подкрепям това мнение! Simple Smile И аз познавам такива хора, но не си заслужава да се кометират.

Общи условия

Активация на акаунт