Ясновидци/врачки - тема 18

• 148 029
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Да, преди да го направи имаше познаваемост. След като го направи започнах да чакам резултат, който тя обещаваше и постоянно изместваше сроковете.
Има и други момичета, които ми споделиха на лични, че имат същия проблем.

# 181
Докато правите ритуали не очаквайте нищо хубаво. Явно не ви е дадено от съдбата, а от магии не очаквайте добро и за вас.
Аз не съм искала да имам нещо, което не ми е дадено по съдба.

# 182
Докато правите ритуали не очаквайте нищо хубаво. Явно не ви е дадено от съдбата, а от магии не очаквайте добро и за вас.
Аз не съм искала да имам нещо, което не ми е дадено по съдба.

А защо се налага тогава да се правят ритуали? Значи не е по съдба. Ако нещо е дадено, то ще се случи и без подобни истории, с които се наврежда и на останалите.

# 183
Ритуали се налагат да се правят, когато има друга намеса и негативно влияние, не защото искам да ми се случи нещо, което не ми е по съдба. Може би не аз навреждам, а някой друг наврежда на мен?

# 184
Лошото е, че на всички така казват. Нещо ако е писано да стане, то ще стане. Интересно защо на едните действат, а на другите не действат. Никакъв смисъл няма от такива ритуали, колкото по-рано човек го осъзнае , толкова по-добре.

# 185
Аз се извинявам, че така нахлувам в темата, но ме интересува дали някой е ходил и дали е доволен от Вили на Пиротска и от Ина на Женския пазар? Тъй като те са ми наблизо, а днес вече се ми се случи още нещо неприятно, което вече ме кара да мисля, че има нещо не наред при мен...  Praynig

# 186
Сигурна съм, че не само аз съм се обърнала за помощ към такива хора, не защото имам свободно време и излишни пари. А тази негативна енергия се чувства и наистина имаме нужда от помощ, не само от обещания.

# 187
http://www.blitz.bg/article/959

ХОДЖИТЕ ПРАВЯТ ЧЕРНИ МАГИИ НА КЛИЕНТИТЕ СИ

То и авторката на това, маг, и тя е от същата гилдия, и се нарича 'маг' понеже вещица или магьосница звучи зле, а другото е по-модерно някак си.

Интересното е, че говори за това, че Коранът и ислямът забраняват магиите и ходенето при вещери, но не казва, че и Библията и християнството забраняват тези неща.

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 22:30 от Серафима

# 188
  • София
Момичета,пак ще попитам,защото ми е спешно.
Има ли някой на който Сирма да не е познала-всички ли са доволни от нея и на всеки ли е познала?
благодаря,наистина ми е спешно да знам  bouquet
търсих в темите,но нищо не намерих-в нета ми излизат само рекламните и обяви

Не мисля, че всички са доволни от Сирма. Това, че не ти отговарят може да е и по други причини. Може да не са он-лайн и какво ли не. Обаждала съм се на Сирма веднъж, в началото на юни. Да я попитам за работа, каза ми че в периода от 20-30.06 ще получа предложение за работа от мъж работодател. Щяла съм да приема. Нищо такова не се случи, вече сме 07.07. За други 2 проблема ми каза, че развитие ще има в края на годината. Това е от мен, вади си изводите. Хубава вечер желая!

# 189
  • София
Аз се извинявам, че така нахлувам в темата, но ме интересува дали някой е ходил и дали е доволен от Вили на Пиротска и от Ина на Женския пазар? Тъй като те са ми наблизо, а днес вече се ми се случи още нещо неприятно, което вече ме кара да мисля, че има нещо не наред при мен...  Praynig

Ако ти се случат глупости облечени в рими Ина е за теб. Ходила съм много пъти при нея, така ми беше омотала главата да ходя и да си давам парите, че не е истина. Ама, виновната съм си аз. Другата звезда не я познавам.

# 190
  • София
Здравейте, някой има ли координатите и точен адрес на бабата на Азис от Костнброд и как приема тя...с предварително записване ли и каква и е таксата? Мерсииии Simple Smile
ПС: Само да се отчета, че и аз се видях с Ели, но съм със смесени чувства. Картинката е ясна в парка на една пейка с вилиците. Каза ми неща, които си ги знаех, но нищо повече. Аааа поне ме зарадва,че мъжът ми ми е по съдба и е правилният избор. Това е от мен.

При бабата на Азис, съм ходила преди 5-6 години. Говори пълни глупости, гледа на кафе което струва 20-30 лв. Предложи ми ритуал срещу 300 лв. Плюх си на петите и беж да ме няма. Но бях с приятелка, която се хвана на бабата и тя и даде някаква вода, наричана и тем подобни. Бившия да пие от нея. Еми нищо не стана. Това е което аз мога да ти кажа като мнение. Никога повече не съм ходила, освен тогава да отида да изпия едно "кафенце", в компанията на сладкодумна циганка.

# 191
Saman7a,а имаш ли идея дали на приятелката ти е искала също вилици?на мен ми обеща да ми пусне есемес с ел. пощата си,но беше на неделен купун и може би е забравила.бих искала да я посетя,но не за гадаене,а за кожен проблем,който ме мъчи от години,силно се надявам да изгони тази чума в дън гори тилилейски,че що пари потроших за лекарства,що бабешки методи,кой какво чул,мазал,пил-и аз да опитам,но полза-ТЦ Laughing ГОРКОТО МОМИЧЕ,ТЯ НЕ Е ИСКАЛА ДА СЕ РАЗЧУВА,НО МИ СЕ ЧИНИ,ЧЕ ДОСТА ДОБИ ПОПУЛЯРНОСТ.ИЗОБЩО НЕ МИ ДРЕМЕ ЗА МНЕНИЕТО НА ОНЕЗИ,КОИТО КРИТИКУВАТ-ЩОМ НЯКОЙ ПОМОГА,ТОВА Е ДАР,ТОВА Е СМИСЪЛА НА ЖИВОТА-ДА НАПРАВИМ ВЕРИГА ОТ ДОБРИ ДЕЛА,А ПО КАКЪВ НАЧИН-ВСЕКИ САМ РЕШАВА,ЕДИН С ДУМИ,ТРЕТИ С МУЗИКА,СТИХОВЕ,КАРТИНИ,ТАЛАНТИ,А НАЙ-ОПЛЮВАНИТЕ С НЕОБЯСНИМИ НЕЩА,НО НИЕ НЕ СМЕ ТУК,ЗА ДА РАЗКРИВАМЕ МИСТЕРИИТЕ НА СВЕТА,А ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА С ВСИЧКИТЕ МУ ПОДНЕСЕНИ КЪМ НАС ЯСТИЯ,БИЛО ТО ГОРЧИВИ ИЛИ СЛАДКИ.ПОНЯКОГА НЯКОЕ ЯСТИЕ НЕ НИ СЕ ПОЛУЧАВА И СИ ТЪРСИМ ДОБЪР СЛАДКАР....... Heart Eyes

Може ли да напишете контактите и тук ? Благодаря ви предварително!

# 192
Привет на всички:)

Видях се с Ели-момичето с вилиците. Искам да споделя, че изобщо не позна за бившия ми приятел относно характер, поведение и т.н. надявам се не е познала и за бъдещето ми... не ми го начерта много розово:)) времето ще покаже...

Поздрави:)

# 193
  • София
Не съм впечатлена от тази Ели. Sad
Тя самата сякаш не е наясно със себе си: ще си пътувам до Бургас, не знам кога. Махам се от София, но пак ще се върна. Чакам още един да ми се моили и оставам. Напускам тази фирма. Търся си работа в друга фирма в София............Да, ще бъда тук........ Sad
Мъка, мъка, мъка......... Sad  
Не може да обяснява хубаво. Проблемът й бил двата езика и от тук и нейното обърване в обясненията.  Вилиците казват това, картите казват това...... На конкретни въпроси не дава конкретни отговори. Аз задавам един въпрос, тя пита вилиците и картите по свой си начин и се получава съвсем друг въпрос...........Нямам думи за това "гледане" на пейка в парк!!! Та това е несеризоно! И като гледане и като отношение към клиента! Да не говорим за уговорения час. Няма таъв час. Тя идва, когато на нея й е удобно. Simple Smile
ЗА МЕН ТОВА БЕШЕ ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ!!! НЕ СЪМ ДОВОЛНА ОТ "ГЛЕДАНЕТО" И ОПРЕДЕЛЕНО СМЯТАМ, ЧЕ НА МЕН НЕ МИ ПОЗНА НИЩО!!!

П.П.  Тази Ели е едно недоразумение със самата себе си, с природата, с живота............и с нас, нейните "клиенти". Sad

Последна редакция: нд, 07 юли 2013, 20:20 от nikolinanik

# 194
Тия хора в най-добрия случай са шарлатани, в най-лошия доста опасни. Не бих носила предмет от дома си, вилица или каквото и да било друго, при такива, нито пък бих го върнала после в дома си и пипала и ползвала. Нито бих взела някакъв предмет от тях, нито бих яла или пила нещо, което ми дадат. (То и не бих ги посетила де). Да не започнете после да пишете в темата за разваляне на магии и да продължите да ходите по 'специалисти' за разваляне, така че още повече да затънете.

Общи условия

Активация на акаунт