Ясновидци/врачки - тема 18

• 147 990
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Ходих днес при този Атанас.

И аз имам същата молба!

Каква молба?

Тази:)
" дали не би ги споделила тук координатите на Атанас , в допълнение към  разказа ти за него, моля?"
А той в кой град е?

# 271
Привет на всички! Гледам че темата е изместила своя фокус, и се е превърнала в едно празно словоблудство. Както и да е, чуствам се длъжен да изразя и моите впечатления, от няколкото гледачки за които разбрах от форума. Посетих Латина, Пепа, Цеца от Надежда, и Ели -момичето с вилиците, Сирма.

Латина - за мен лично, тази жена няма никакви способности. 0% за минало, настояще, бъдеще. Посетих я преди година.

Пепа Хаджи Димитър - има способности, миналото 100% точна, не разпитва, изразява се точно и ясно, не разтяга локуми. Посетих я първите дни на 2013г., досега нищо от това което каза за бъдещето не се е случило, т.е. 0% познаваемост в тази част. Понеже нещо зачекнахте темата за зъбите, само да вметна че аз наистина имах болни зъби - два, и тя ги назова къде са, и кои са. За мен това не е налучкване!

Цеца Надежда 2 - Посетих я мисля Април месец. 100% точна за миналото. Разказва в детайли, само на базата на картите. Описва хора, събития - безпогрешно. За бъдещето обаче - поне засега 0%. Разликата с Пепа, е че Цеца не се ангажира със срокове, предвид че с картите това не може да се прецени.

Ели (момичето с вилиците) - Само да кажа, че ме прие в апартамента на приятелката и. Не по паркове и градинки. Вилиците, всъщност са само средство. Може да е всякакъв метален предмет, просто на нея с вилиците и е по-удобно, защото не се местят, а тя се концентрира в центъра който сключват. Не съм носил, тя си имаше. Нейното не е врачуване, от типа който се практикува масово. Напомня ми по-скоро битово гадаене, между приятели на кафе. Тъй като процедурата с навиването на листчетата, предшестваше всеки въпрос, затова питах само за най-съществените неща които ме интересуват. Отговори ми - до два месеца, ще мога да кажа колко е била права. Тя няма самочуствието, че е врачка, явно осъзнавайки относителността на това което прави. Даже ме остави сам да си направя експеримент с вилиците, и след третия опит ми се получи. Оставих и 10лв. при което тя каза, че са страшно много, и че реално нищо не е направила за мен - след като и благодарих.

Сирма - чухме се по телефона. Тя ме набра. Зададох конкретен въпрос, даде ми се конкретен отговор. 0% познаваемост. Срока мина много отдавна!

Само да вметна нещо по темата. Имам си аз една жена, която по принцип не афишира ясновидските си способности. Държа да подчертая че това което ми беше казала за миналата година - като общи тенденции и по-месеци се случи на 90%. Бях поразен наистина! Тази година, поне до днешна дата, нищо от това което ми е прогнозирала не се случи. Абсолютно нищо! Водим тук един задочен разговор с една позната, според която тази година нещата просто вървят с главата надолу. Извършвали се промени във времето, енергиите, и прочее и прочее, което според нея прави ясновидските прогнози или невалидни, или разминаващи се във времето. Дали е така, не знам! Но е факт, че тази година, аз адекватна прогноза не съм получил!

# 272
Водим тук един задочен разговор с една позната, според която тази година нещата просто вървят с главата надолу. Извършвали се промени във времето, енергиите, и прочее и прочее, което според нея прави ясновидските прогнози или невалидни, или разминаващи се във времето. Дали е така, не знам! Но е факт, че тази година, аз адекватна прогноза не съм получил!
Да. Промените са такива, че всеки получава съдбата си в собствените си ръце  Hug

# 273
fata_morgana Радвам се за вас, че сте намерила отговор на този въпрос за себе си! От моята гледна точка обаче, може да получите само съжаление. Дали съдбата на човека е програмирана, или зависи от него - това е въпрос, на който нито аз, нито вие, нито който и да е може да даде адекватен отговор. Понеже забелязах че се уповавате на Библията, та ми е интересно, наясно ли сте на колко места в нея е упоменато че - Бог всичко е отредил? Т.е. прави се директен намек за това, че няма случайности в живота, а под случайности аз разбирам, това всеки да определя сам съдбата си. Предвид че ние хората, сме толкова несъвършенни твари (макар да си мислим обратното), ми е странно кой е тоя Бог, който ще остави всичко в нашите ръце. Защото моята съдба, не е само моя, тя въздейства на съдбите на останалите - директно, и косвено. Нещата са свързани, в зависимости които са над нашите разбирания. Така че ми се струва нелепо, да правите обобщения, от този тип. Няколко страници по-напред, друга съфорумка беше публикувала линк, към книга за НЛО, врачки, и екстрасенси. Свалих я, и я прочетох! Догади ми се, от това което прочетох - ако трябва да съм искрен. Написаното там, не е "по-добро" или позитивно, от това срещу което е! Една манипулация, заменена от друга - при това направено твърде гнусно. Не разбирам, защо сте влязла в ролята на "спасител" в този форум. Не смятате ли, че всеки има право да живее живота си, така както намери за добре ... или не? С вас, или без вас, нещата няма да се променят. А дали изобщо трябва да се променят? Защо налагате вашата гледна точка, нима сте безгрешна?

# 274
Водим тук един задочен разговор с една позната, според която тази година нещата просто вървят с главата надолу. Извършвали се промени във времето, енергиите, и прочее и прочее, което според нея прави ясновидските прогнози или невалидни, или разминаващи се във времето. Дали е така, не знам! Но е факт, че тази година, аз адекватна прогноза не съм получил!
Да. Промените са такива, че всеки получава съдбата си в собствените си ръце  Hug
Съветвам всички съфорумки да игнорират писанията на fata_morgana и другите и последователки,5 станици заминаха от темата за да се занимаваме с тях,те са болни мозъци искащи своите 5 мин.слава ,чрез нас те се чувстват значими,казват нещо ние им отговаряме така подхранваме тяхната значимост за нас което е безумие,те са като сериините убиици искащи слава  която получават чрез медиите. Е аре стига вече...........при нас няма да получите тази слава.

# 275
Аха. Значи ние сме като серийните убийци, пък врачките са бели и добри и ви мислят доброто безплатно.
Чувството ми на лична значимост няма връзка с това какво ще ми каже поредната врачка. Не съм тръгнала да спасявам никого, просто случайно попаднах на темата и ми се стори като откровена реклама на подобни "специалисти". Някой пише, че е много доволен от някакво момиче дето реди вилици и всички се юрват да търсят контакти и да ходят да им гледа. После кой доволен, кой недоволен, а междувременно новоизлюпената "ясновидка" си прибира някакви там пари, които наистина, не ви е взела насила. Толкова сте лесно манипулируеми отстрани  Peace
Всеки(дори и самия "ясновидец") може да пише в темата каквото си поиска и да ви манипулира, пък ако някой изкаже съмнение в "дарбите" - го изкарвате с промит мозък и психопат...

# 276
  • Sofia
Някой успя ли да намери данни за този Атанас от София, за който Саманса писа? Според поста й, има резултат от неговата помощ. Но само по име в Гугъл няма как да се открие.

# 277
Моля за мнения за Гергана ГЕРасимова.Имам час за МАРИНА Графа струва ли си да пътувам до София?Ако може координати на  Атанас ще бъда много благодарна!

# 278
Аха. Значи ние сме като серийните убийци, пък врачките са бели и добри и ви мислят доброто безплатно.
Чувството ми на лична значимост няма връзка с това какво ще ми каже поредната врачка. Не съм тръгнала да спасявам никого, просто случайно попаднах на темата и ми се стори като откровена реклама на подобни "специалисти". Някой пише, че е много доволен от някакво момиче дето реди вилици и всички се юрват да търсят контакти и да ходят да им гледа. После кой доволен, кой недоволен, а междувременно новоизлюпената "ясновидка" си прибира някакви там пари, които наистина, не ви е взела насила. Толкова сте лесно манипулируеми отстрани  Peace
Всеки(дори и самия "ясновидец") може да пише в темата каквото си поиска и да ви манипулира, пък ако някой изкаже съмнение в "дарбите" - го изкарвате с промит мозък и психопат...
  Защо изобщо коментирате темата и занимавате хората с приказките си,всеки е тук с проблемите си и сам за себе си знае защо е прибягнал до гадателки и ритуали,недейте излишно да коментирате кой какво и защо е прибягнал до "поредната врачка" както се изразихте,щом няма какво да добавите по-темата,по-добре се занимавайте с вашата лична значимост и не си правете труда да дразните другите,всеки сам решава кое и дали е правилно,за това е темата да се обменя информация и всеки да сподели дали и до колко е доволен.Който не иска никой никого не кара да чете и губи време тук,така че ако  обичате...!!!!

# 279
 Здравейте момичета отдавна Ви чета но реших да Ви запитам някой да е чувал за някаква ясновидка от Варна говорела директно с имена , не знам нито име нито къде приема това го чух просто на спирка на гр. транспорт и нямаше как да питам жената която го обясняваше на нейна близка ако някой я познава  моля пишете ми на лични

# 280
  • Под Слънцето
 perelik, а бе то и аз мога да ти говоря с имена.. важното е какво следва после..

щото .. ани , приятелка имаш такава, ти завижда,пенка иска да ти вземе мъжа..
и в тоя ред..

добринка -игнатиево - но трябва да те заведе някой,който е ходил,че в селото всяка циганка се представя за нея и иска да ти гледа срещу пари..
марияна николаева напоследък ми е колеблива .. а и не се е логвала скоро на скайп, но офиса й е на ул. поп харитон.. 20 и някой номер.
мария - галата , под обръщача на автобус 17 последната спирка ..

тез ми говорят на мен с имена..

# 281
perelik, а бе то и аз мога да ти говоря с имена.. важното е какво следва после..

и в тоя ред..

добринка -игнатиево - но трябва да те заведе някой,който е ходил,че в селото всяка циганка се представя за нея и иска да ти гледа срещу пари..
марияна николаева напоследък ми е колеблива .. а и не се е логвала скоро на скайп, но офиса й е на ул. поп харитон.. 20 и някой номер.

Стига под " говорене с имена" да не се разбира : " Иван  кой е...."...

# 282
Поствам за всички нещо, което изгледах с голям кем преди два дни вечерта в ''Господари на ефира''.

Продължават да преследват Боряна Тотева- Жената ''скенер'', която след всичките им разкрития, все още приема хора. Вероятно прокоратурата не се е заела с нея.

Много ми допадна как репортерът беше безскрупулен точно като нея.

Гледайте...Simple Smile

http://vbox7.com/play:61ce4ad6ec

# 283
  • София

и в тоя ред..

Стига под " говорене с имена" да не се разбира : " Иван  кой е...."...

Joy Joy Joy Joy Joy Ili Georgi  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 284
  • София
Поствам за всички нещо, което изгледах с голям кем преди два дни вечерта в ''Господари на ефира''.

Продължават да преследват Боряна Тотева- Жената ''скенер'', която след всичките им разкрития, все още приема хора. Вероятно прокоратурата не се е заела с нея.

Много ми допадна как репортерът беше безскрупулен точно като нея.

Гледайте...Simple Smile

http://vbox7.com/play:61ce4ad6ec

Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт